Όραμα & Δράση: Υποψήφιος με την Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου και ο Θανάσης Κώστογλου

11
914

Όραμα & Δράση: Υποψήφιος με την Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου και ο Θανάσης Κώστογλου

Ένας νέος άνθρωπος, του μόχθου και της γης έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ της Παράταξης «Όραμα & Δράση» με επικεφαλής την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου.

Πρόκειται για τον Θανάση Κώστογλου, που ανήκει στη νέα γενιά του πρωτογενούς τομέα στο νησί μας και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες που έχει η Κως στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο πρωτογενής τομέας άλλωστε για την Παράταξή μας, είναι εφάμιλλος του τουριστικού. Και οι πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν, χειροπιαστές και επιβεβλημένες.

Η Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, μαζί με τους υποψηφίους της, είναι οι μόνοι που διαθέτουν τα εχέγγυα για την υλοποίηση του στόχου, να κατακτήσει ο πρωτογενής τομέας της θέση που του αξίζει, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ο Θανάσης Κώστογλου, δεν είναι άλλη μια προσθήκη σε ένα ψηφοδέλτιο. Είναι ένας άνθρωπος με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του. Στον τόπο μας.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΌΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της ΚΩ που μας ΕΝΩΝΕΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητοί ευσεβείς και καλοκάγαθοι εν θεώ μετά τον θεό αδελφοί. Πλησιάζει η ημέρα της κρίσεως. Απομένουν ακριβώς εξήντα ημέρες. Όσα και τα μέγιστα εκ των θαυμάτων του Είμεθα υποχρεωμένοι να καταγράψουμε τα κυριότερα θαύματα του ανακηρυχθέντος αφ’ εαυτού θεός μετά τον θεό. Η σύνοψη των θαυμάτων είναι υποχρέωσις όλων όσων τον τιμούμε και τον εορτάζομεν. Ξεκινάμε λίαν πρωίαν της επομένης με μεγίστην ευλάβειαν ίνα εορτάσωμεν σύσσωμος ο λαός την ημέραν της κρίσεως.

  2. Που πας με τους ανηθικους,αυτοί μετά τις εκλογές θα σε πετάξουν στη γωνία. Όλοι τρέχουν για τρεις καρέκλες Ιωάννα,Πώς,Βασιλειάδης. Για τις αντιδήμαρχος τρέχουν για τον μισθός τους.Εσυ απλά θα είσαι το πιόνι.

  3. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΡΟΥΦΑ??ΠΟΙΟΝ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ??ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΗΠΩΣ?ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ(ΠΙΘΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ)!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.