ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 : “Περιμένουμε τον κ. Νικηταρά στον ανοιχτό διάλογο που θα γίνει μπροστά στους πολίτες. Εκεί θα αποδειχθεί ποιος κρύβεται και ποιος φοβάται

32
1042

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 : “Περιμένουμε τον κ. Νικηταρά στον ανοιχτό διάλογο που θα γίνει μπροστά στους πολίτες. Εκεί θα αποδειχθεί ποιος κρύβεται και ποιος φοβάται.

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και οι άλλες δύο υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ Ρούφα και Μακρή περιμένουν τον κ. Νικηταρά στον ανοιχτό διάλογο που θα διοργανωθεί μπροστά στους πολίτες, με σειρά εκδηλώσεων στις δημοτικές κοινότητες.

Εκεί μπορεί να έρθει και να αντιπαρατεθεί με τον Γιώργο Κυρίτση, αν τολμάει βέβαια και αν μπορεί να σταθεί σε δημόσια συζήτηση.

Εκεί θα αποδειχθεί ποιος κρύβεται και ποιος φοβάται.

Ευχόμαστε να αλλάξει γνώμη και να συμμετέχει στον ανοιχτό διάλογο για να αντιμετωπίσει τους ανθυποψηφίους τους αλλά κυρίως τους πολίτες της Κω. Αν αδυνατεί, μπορεί να στείλει τους δικηγόρους του να τον εκπροσωπήσουν.

Ο κ. Νικηταράς, όσο και αν του επιβάλλουν τόνους οξύτητας τα αφεντικά του, δηλαδή αυτοί που τον έβαλαν μπροστά, πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.

Δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι ο Δήμαρχος κρύβεται, όταν ο ίδιος είχε κρυφτεί εδώ και πέντε χρόνια και ήταν εξαφανισμένος χωρίς να έχει ούτε μία δημόσια παρέμβαση.

Δεν μπορεί να παριστάνει τον τιμητή, όταν πέταξε στα σκουπίδια την εντολή των πολιτών και παραιτήθηκε, όπως έκανε και το αφεντικό του. Ισχύει το “με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις”.

Ο κ. Νικηταράς δεν μπορεί να παριστάνει ότι ήρθε τώρα στην Κω. Είναι το πιο παλιό και από το παλιό. Η παράταξη του είναι ουσιαστικά η προηγούμενη δημοτική αρχή με τις τεχνικές βοήθειες όλων όσων έχουν μια συνδρομική σχέση με τον Γιώργο Κυρίτση.”

32 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΡΥΠΟΥ.

 2. Αγαπητοί ευσεβείς και καλοκάγαθοι εν θεώ μετά τον θεό αδελφοί. Πλησιάζει η ημέρα της κρίσεως. Απομένουν ακριβώς εξήντα ημέρες. Όσα και τα μέγιστα εκ των θαυμάτων του Είμεθα υποχρεωμένοι να καταγράψουμε τα κυριότερα θαύματα του ανακηρυχθέντος αφ’ εαυτού θεός μετά τον θεό. Η σύνοψη των θαυμάτων είναι υποχρέωσις όλων όσων τον τιμούμε και τον εορτάζομεν. Ξεκινάμε λίαν πρωίαν της επομένης με μεγίστην ευλάβειαν ίνα εορτάσωμεν σύσσωμος ο λαός την ημέραν της κρίσεως.

 3. Μην ερθει! Οι κοψιμιοι δεν παρουσιαζονται στον δημοσιο διαλογο. Τον φοβουνται οπως ο διαολος το λιβανι ή οπως το βαμπιρ υον σταυρο. Οι κοψιμιοι μαζι με την παρεα τους διαδιδουν ψεμματα, διαβαλλουν ανθρωπους, θιγουν χαρακτηρες. Οι κοψιμιοι κινουνται παντα στο σκοταδι, δεν γελουν ποτε και η εκφραση τους ειναι σκληρη, ωμη, νεκρικη μασκα. Αδικα λοιπον, δσν θαρθει.

 4. γιατι…….. θα κοψει παλι. δεν τοχει σε τιποτα μολις ζοριστει λιγακι να τον ψαχνουμε.

 5. Παρά την απόλυτη και κατά πολλούς δικαιολογημένη άρνηση του κυρίου Νικηταρά ο κύριος Κυρίτσης επιμένει στην πρόσκληση. Προσπάθησα να εξηγήσω την επιμονή του κυρίου Κυρίτση και τελικά κατέληξα στα ακόλουθα. Ο κύριος Κυρίτσης δεν ΦΟΒΑΤΑΙ τον κύριο Νικηταρά που είναι γνωστή η ηπιότητα του αλλά ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ. Θα θυμάστε ότι η κυρία Ρούφα τον έστειλε στον Εισαγγελέα για σοβαρότατα αδικήματα διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Θα θυμάστε ότι εμμέσως τον αποκάλεσε κλέφτη σε δημόσιο χώρο, στον Ορφέα, και αυτός με τους ομοίους του σφύριζαν αδιάφορα. Μετά βεβαιότητας μπορώ να ισχυρισθώ ότι δεν πρόκειται να οργανώσει διάλογο με την κυρία Ρούφα, την κυρία Μακρή και τον κύριο Χατζηαντωνίου ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

 6. Στην εξέδρα ηξέρε και ανέβαινε χωρίς φόβο και με θράσος, να αντιμετωπίσει τους προβληματισμούς των συνδημοτών δεν θα μπορεσει γιατί θα είναι αδιάθετος….
  και θα πάει ο επόμενος….

 7. Κυριτση καλό το παρατσούκλι κοψιμιος αλλά πρώτος έκοψες εσύ στη μαρίνα με κλειδωμένη πόρτα και έβαλες το Βαβλα να φέρει τα κλειδιά.Και ξανά στο λιμενικό ταμείο πάλι κοψιμιος….

 8. Επιτέλους τα φτιάξατε τα νούμερα?Θα μας δείξετε εικονικά που πήγαν τα λεφτά μας? Άσε καλύτερα ότι και να λετε ο κόσμος σας έχει μάθει ακόμα και οι δικοί σας. Μην κουραζεστε και μας πάθετε τίποτα πριν τις εκλογές. Θέλω να δω τα μούτρα την 1 Κυριακή της μεγάλης σας ητας… Δρομοοοο

 9. Ο απερχόμενος έβγαλε και πρόγραμμα διαλόγου στην πόλη και στα χωριά. Μάλιστα έκανε και συνάντηση με τους άλλους υποψήφιους στη δημαρχία. Και τώρα παρακαλά τον Νικηταρά. Άντε πηγαίνετε οι τέσσερις να το γλεντήσουμε

 10. να μιλάει για διάλογο αυτός που δεν ξέρει τι πάει να πει άλλη γνώμη πάει πολύ. Αν ήθελε διάλογο ο Κυρίτσης είχε 5 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο να τον κάνει. Αντίθετα όλο ύβρεις, εξυπνακίστικα λόγια και κοροϊδία. Τώρα που βλέπει το Νικηταρά να του παίρνει την καρέκλα άρχισε πάλι τις ψευτομαγκιές. Αλληλούϊα

  • Ναι φιλε μου να παει ειναι υποχρέωση του νομίζω , εγω γουσταρω να ακούσω και να κρίνο ποιον να ψηφίσω και να νομίζω πως αυτο ειναι και το σωστό … οπως και ξέρω οτι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται … ο Νικηταράς ομως φοβάται… Κατι φοβάται …!!

 11. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Ο ΤΡΙΟΡΟΦΟΣ, ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ….. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΩΣ ΕΙΧΕ, ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ.

 12. δεν απαντά επί της ουσίας γιατί ανα παντήσει πρέπει να πει ποιοί τρώνε τα λεφτά του Δήμου. Και όλοι σχεδόν είναι γύρω από αυτόν, δημοτικοί σύμβουλοι και οι συν αυτώ. Κάθονται και γράφουν σαχλαμάρες για να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα αλλά ο κόσμος θέλει να μάθει. Καταλαβαίνει πολλά περισσότερα από όσα νομίζουν και θα τους μαυρίσει στηνκάλπη. Τέρμα πια τα …άλλαξα ξανάλλαξα του Κυρίτση. Αστειάκια και κοροϊδίες δεν περνάνε πια

 13. Η δημοτική αρχή τώρα που απέρχεται οφείλει να κάνει τον απολογισμό της και να πει την αλήθεια στους δημότες. Έχει τα κότσια να το κάνει ή θα συνεχίσει να κρύβεται;

  • ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΟΥΣ ΦΑΚΚΕΛΟΥΣ. ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΕΡΝΟΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ. ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ.

 14. αλλά σκέφτηκε το λαό Του και έμεινε στα χαμηλά για το καλό μας, ίσως με τη συμβουλή γνωστού πολιτικού παράγοντος του κεντρικού Κούμπουρνου

 15. Περιμέναμε 5 χρόνια να δούμε πως θα κάνει ο Γεώργιος τον 4ο τουριστικό προορισμό να μιλάει και αντί για αυτό παραμιλάμε όλοι μας από το χάλι του νησιού.Τελικώς μερικοί δεν θα έπρεπε καν να ομιλούν, ούτε καν να εμφανίζονται, μιλάμε όμως για απύθμενο θράσος η Δ.Α. Βρε ουστ από εδώ εξαφανισμένοι παρτάκηδες, άντε γιατί έως εδώ ….

 16. Γιώργη από λόγια άλλο τίποτα, χορτάσαν και οι Κώτες. Άντε βγες από την πίσω πόρτα και μην μας επεξεργάζεσαι άλλο……….

 17. Τα 5 πρώτα σχόλια ΑΠΌ ΤΟΝ ΊΔΙΟ υποτακτικο σχολιαστη του ΦΑΣΙΣΤΑ

  Του κοψιμιου από την πίσω πόρτα της μαρίνας…..του ξηλωτη περγκολων, του ξεβρακωτου, του πολλά βαρύ και ασήκωτου νταυ της ΚΩ.

 18. Έτσι και αλλιως.. Οι εκλογές είναι δικές σου.. Αστοννα χτυπιέται σαν χταπόδι.. Και να προκαλεί..είναι γελοίος, εκδηκητικος,.εκτός από ξεβρακωτος.. Τόσα χρόνια έβριζε και λοιδορουσε την ρουφα, και τον καισερλη σαν φαντάσματα του παρελθόντος και ωραία κοσμιτικα επίθετα…επί 4 χρονια.. Τώρα τι έγινε κυριτση… Πως γίνεται να μιλήσεις με φαντάσματα του παρελθοντος…τώρα γίνανε υπάρξεις??

 19. Αν ο Θεοδόσης είναι τριώροφος κοψιμιου.. Ο Γιώργης τι είναι… Ξεβρακωτος νταης?

  • ταραζεται και ευκολα. ασε τα βρακια και τρεξε στα φαρμακεια για κουμπανια, οι κρισεις θα ειναι συχνες και ατελειωτες…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.