ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Ο απερχόμενος Δήμαρχος φοβάται και κρύβεται

43
924

Ο απερχόμενος Δήμαρχος φοβάται και κρύβεται

Ο απερχόμενος Δήμαρχος προσπάθησε να ξεγελάσει τους δημότες αλλά δεν καταφέρνει να κρύψει τα ψεύδη του, ότι επιζητά δήθεν το διάλογο.

Αν δεν έχει κάτι να κερδίσει αρνείται το διάλογο και δραπετεύει.

Το απέδειξε στη μαρίνα και στο Λιμενικό Ταμείο.

Στην πρώτη περίπτωση δραπέτευσε από την πίσω πόρτα της μαρίνας αφήνοντας εκτεθειμένο τον Πρόεδρό της.

Την περασμένη Δευτέρα, έβαλε τον διορισμένο Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να απαντήσει στον υποψήφιο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, αρνούμενος ο ίδιος, να μας ενημερώσει για τα πεπραγμένα του Λιμενικού Ταμείου, όπως έχει θεσμική υποχρέωση ως Πρόεδρός του.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος φοβάται και κρύβεται.

Επιδεικνύει καθεστωτική νοοτροπία και βαθιά περιφρόνηση στους δημότες που ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, και τα στελέχη της παράταξή μας, εργαζόμαστε με ευθύνη για τη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στη μαρίνα έχουν γνώση οι φύλακες. Να προσέχουν.

Μην προσπαθήσουν να «μαγειρέψουν» τα στοιχεία, είναι εκτεθειμένοι.

43 ΣΧΟΛΙΑ

   • Κειμενάκι ΌΛΟ ευγενική ΛΆΣΠΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΌΣ του σαπιοκοιλιά της δημοσιογραφίας ΛΑΡΡΥ ΚΙΝΓΚ για τον ΤΡΙΏΡΟΦΟ ΚΟΨΙΜΙΟ ΤΕΟ...

    Έχει καταντήσει μαϊμούνα που αλλάζει κουκούλα και μουτσούνα σαν υπάκουο σκυλάκι των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη και σχολιαστής της πλάκας σαν «Άγιος», «Ερευνητής», «ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΑΝΑΛΥΤΉΣ»…. ο τεμπελχανά που ξάπλα το έπαιζε γραφείο τύπου του ναι σε όλους και όλα ….. #Αγαθίας ο Σχολαστικός#

    • Όχι αγαπητέ Γιάννη τέτοιο κλάδεμα... έτσι που το κατάντησες είναι για τα σκουπίδια...

     Πότε, πότε κάνεις και καμιά πετυχημένη διόρθωση… αλλά έτσι που το κλάδεψες θα με περάσουν για αγράμματο και σουρωμένο… Καλά να είσαι, ακόμα και έτσι…

  • ΤΡΙΩΦΛΟΡΑΚΙΑ ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΕΟ ΤΟΝ ΔΕΙΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΑΣΩΜΑΤΟΥ

   ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΨΙΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΑΚΙΣΕ… ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

   • Βλέπεις το τριώροφο στο ασφενδιου και όχι το τριώροφο.στη Λάμπη και μάλιστα με δημοτικό φωτισμο;;;; Βάλε και την επιστροφή των δημοτικών τελών κι έδωσε το γλυκό.

  • Ο απερχόμενος, πήρε τις απευθείας αναθέσεις σε βαλίτσα και σιγά σιγά κόβει.

 1. Το γεγονός της φθοράς της παράταξης του κυρίου Κυρίτση είναι γνωστό εδώ και μήνες. όμως αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι πρωτόγνωρο. Δεν υπάρχει πολιτική ομάδα που να μην είναι εναντίον τους. Δεν υπάρχει επώνυμο πολιτικό πρόσωπο που να μην μιλά με απαξίωση για αυτούς. Βράζει η κοινωνία και στα καφενεία γίνονται συζητήσεις από φαιδρές μέχρι λύπης για την κατάντια του νησιού. Το σοβαρότερο όμως είναι ότι έχει ξεκινήσει δειλά, δειλά η απαίτηση του λογιστικού και οικονομικού ελέγχου. Από την εμπειρία των προηγούμενων ετών πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάποιοι θα νίψουν τα χέρια τους και στο τέλος θα την πληρώσουν οι δύσμοιροι υπάλληλοι. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ

  • ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

 2. H πενταετία διοίκησης Κυρίτση ήταν καταστροφική για την Κω. Τι να πρωτοθυμηθούμε: την τραγική διαχείριση στο μεταναστευτικό που για ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχαν αφήσει το λιμάνι και την Β. Γεωργίου να μετατραπούν σε χοτ σποτ και να μας βουλιάξουν τουριστικά. Τι να πούμε για την αδυναμία του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, την περιφέρεια και το επιμελητήριο. Η δε πολιτική του αντιπαράθεση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις πραγματικός βούρκος: βρισιές, προσβολές και ειρωνείες.

 3. Αναθέσεις για μελέτες. Αναθέσεις για έργα. Τον παλιό ισχυρό Δήμο των μελετών και των έργων τον σβήσανε από τον χάρτη της αυτοδιοίκησης. Χωρίς αιδώ αναθέσανε τα δυόμιση εκατομμύρια των τριών σχολείων σε ξένα συνεργεία και σε δικούς τους εργολάβους με έκπτωση 8% ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Μιλάμε για μεγάλη μάσα

 4. ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.

 5. Πως να μη φύγεις από την πίσω πόρτα όταν λες συνέχεια ψέματα; Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις υποσχέσεις του σχετικά με την Ryan air. Όχι μόνο θα αύξαινε τις πτήσεις αλλά θα μας έκανε και βάση στην Κω! Αποτέλεσμα μηδέν πτήσεις όλο αυτό το διάστημα. Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και προσκείμενους στην παράταξη του. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!
  Έτσι πέρασαν 5 χρόνια και το νησί βρίσκεται στο χάλι που όλοι βλέπουμε.

  • Εδω ειναι η RYANAIR αν θες εχει και προσφορα τον Απριλιο Κω-Βερολινο 30 ευρω? σε χαλαει? α βρε ασχετοι ολο μεσα στα ψεμματα ειστε…για πες μου ποιος την εφερε την RYANAIR τωρα?..

  • Καλα δεν ξερεις τι ειπε ο Καισερλης;Η Ryan Air πρεπει να πληρωσει στη Κω για να ερχται.Αυτα δεν ψηφισες;Τωρα ζητας αλλα από το Κυριτση που δεν ψηφισες;Γελίε,

 6. Διάβασα με προσοχή την απάντηση που δόθηκε από κάποιον κύριο Κοκκαλάκη στον κύριο Νικηταρά αντί του πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου κυρίου Κυρίτση. Η απάντηση με την υπογραφή ενός άγνωστου φανερώνει συγκεκριμένα πράγματα που οφείλω να καταγράψω. 1ον Υποβαθμίζει στο έπακρον την οντότητα και το μέγεθος ενός ισχυρού Οργανισμού όπως είναι το Λιμενικό Ταμείο Κω Νισύρου και Αστυπαλαίας εκ μέρος του οποίου απαντά ένας άγνωστος πολίτης. 2ον Αναγνωρίζει το κύρος και το πολιτικό εύρος του κυρίου Νικηταρά πράγμα που οδηγεί τον κύριο Κυρίτση να το υποβαθμίσει στο επίπεδο του απλού πολίτη. και 3ον Αναδεικνύει τα μεγάλα ελαττώματα του κυρίου Κυρίτση, αυτά της εμπάθειας και της περιφρόνησης των αντιπάλων. Ο κύριος Κυρίτσης ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ

  • Ο κ. Κοκκαλάκης είναι κάποιος άγνωστος. Ο πολιτικός αναλυτής που τα γράφει αυτά είναι επώνυμος γνωστός και ευυπόληπτος. Τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν να υποτιμήσουν, να συκοφαντήσουν, να ψευδολογήσουν αρκεί να γίνει η δουλειά τους. Ο Πολιτικός Αναλυτής του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη δουλειά κάνει. Είναι ένα πρόσωπο με 3 υπογραφές. Εμφανίζεται ως ΑΓΙΟΣ ώς ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ και ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ. Πολιτικός αναλυτής βαρέων βαρών που μισεί τον Κυρίτση αλλά και τη Κω.

   • Α, πα, πα, θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα... Αποκαλείς τον σαπιοκοιλιά βαρέων βαρών...

    Πάλι καλά που δεν τον αποκαλείς και προμαζέμα… Εισαγωγές κομπλεξικών που έμπλασαν από την μάσα μέχρι σκασμού στην ταλαιπωρημένη ΔΕΥΑΚ και στην ΒΙΜΕΛ…

 7. στις συναντησεις που θα κανουν οι επικεφαλης των παραταξεων με τους δημοτες στα χωρια θα πατε?

  • Πότε ρε φίλε? 18 Μαρτίου ήταν η πρώτη..Γιατί δεν τη διοργάνωσε ο δήμαρχος σου? Με τη κ.Ρούφα την κ.Κική και τον κ.Χατζηαντωνίου?. Ακόμα και εδώ μας δουλεύει ψιλό γαζί..Τέλος τα λόγια. Η πανωλεθρία θα είναι η πληρωμή σας….

  • Για ποιες συναντήσεις μιλάς? Μήπως έγιναν οι πρώτες που είχαν προγραμματιστεί? Μήπως θα γίνουν οι επόμενες? Όλα πιστεύω, όπως και πολλοί άλλοι, ήταν μόνο λόγια. Το κακό είναι πως εκτέθηκαν οι τρεις υποψήφιοι που πίστεψαν τον κ. Δήμαρχο και πήγαν στη συνάντηση, δίνοντάς του άλλοθι να υποστηρίξει για άλλη μια φορά ότι άλλαξε. Μόνο λόγια, κούφια λόγια χωρίς ουσία.

 8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑΒΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

 9. Τον άφησε εκτεθιμένο όπως αφήνει όλους τους συνεργάτες του σε κάθε παράπονο δημότη και σε κάθε στραβή, προσπαθόντας να κρατήσει ψηλά μόνο το πολιτικό του προσώπο. Ο απερχόμενος σας εκθέτει και εσείς τον υποστηρίζεται. Είστε απλά για κλάματα

 10. όλοι οι πολίτες της Κω εναντίον του είναι. Η απραξία του. Οι συμπεριφορές του. Ο εκδικητικός χαρακτήρας του. Η ιδιοτέλεια του ένωσε σχεδόν όλο τον κόσμο εναντίον του.

  • Ευτυχώς ο Νικηταράς έχει τρόπους. Τον είδαμε στην Μαρίνα πως μιλούσε στον Πρόεδρο και στον Πασσανικολάκη. <>. Απο τώρα σας κάνει ρεζίλη? Όταν πάρει την καρέκλα…

 11. Εσυ Νικιταρα, ποσες απευθείας αναθέσεις εκανες επι, αντιδημαρχειας σου και δημαρχειας σου 4 μηνες;;;;Ο Κυριτσης και παλι δήμαρχος θα ειναι και ευτιαξε την κω 6 με 10 και αντιπολυτευση εκατσε και εκανε 11 με 14 και νοικοκυρεψε τον Δημο, ο πλουσιοτερος σε ολη την ελλαδα 14 με 19!!!!Εσυ που ησουν!!!!!!

 12. Για ποιες συναντήσεις μιλάς? Μήπως έγιναν οι πρώτες που είχαν προγραμματιστεί? Μήπως θα γίνουν οι επόμενες? Όλα πιστεύω, όπως και πολλοί άλλοι, ήταν μόνο λόγια. Το κακό είναι πως εκτέθηκαν οι τρεις υποψήφιοι που πίστεψαν τον κ. Δήμαρχο και πήγαν στη συνάντηση, δίνοντάς του άλλοθι να υποστηρίξει για άλλη μια φορά ότι άλλαξε. Μόνο λόγια, κούφια λόγια χωρίς ουσία.

 13. φτωχαίνοντας τους πολίτες της Κω. Όταν σε όλη την Ελλάδα οι Δήμαρχοι, λόγω κρίσης, μείωσαν δημοτικά τέλη και κόστος νερού ή άλλων δημοτικών υπηρεσιών ή τουλάχιστον δεν τα αύξησαν όπως εδώ. Όλα εδώ έγιναν εις βάρος των δημοτών με πλήρη αναντιστοιχία σε αποτελεματικότητα έργων και υπηρεσιών (βλέπε νερό Ηρακλειδών).

 14. Το δελτίο Τύπου πρέπει να διαβαστεί προσεχτικά για να μπορέσει κάποιος να αντιληφθεί την πολιτικλη του ουσία. Η ουσία, αγαπητοί μου, είναι ότι ο Νικηταράς δεν θέλει απλά να ρωτά. Θέλει να του απαντά ο Κυρίτσης και μόνο αυτός. Τότε γιατί δεν πηγαίνει στο διάλογο με τους άλλους επικεφαλής να τον ρωτήσει μπροστά στο λαό; Γιατί ο Νικηταράς δεν είναι κορόιδο. Εκεί δεν θα κάνει ερωτήσεις αλλά θα δεχθεί κιόλας.

 15. Τι ψαχνετε πια!!!!Κοιταξτε να κανετε εναν εντιμο αγωνα κι αν ο λαος της Κω σκεφτει να σας ψηφισει!!!Με ολες αυτες τις ενεργειες χανετε ψηφους.

 16. Είστε τελείως χαζοί και ανίκανοι να αρθρώσετε πολιτικό λόγο . Οι τακτικές σας έχουν ήδη αποδοκιμαστεί από τους πολίτες σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες. Τι το νέο έχετε να προσφέρετε , αδυνατώ να καταλάβω. Αν μη τι άλλο , ντροπή να μιλάτε εσεις για κοψιμιους και κρυπτόμενους.

 17. Αλλα και αλλα.Ετσι θα πατε μεχρι τις εκλογες;Κατι θα προτινετε επιτελους……εχετε πλησιασει επικυνδινα τα ορια του Γελίου.

 18. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ? ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ EVER! Η ΚΩΣ ΠΈΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 19. Ο Δημαρχος δεν κρυβεται ουτε φευγει. Εσυ εκοψες και μαλιστα με επιστολη! Να σου θυμησω τι εγραφες; οποτε θελεις. Συμβουλη: μαθε να χαμογελας. Αποστιφωμενος δεν υπαρχει περιπτωση, θα κοψεις παλι. Θυμηζεις……ςς.

 20. Τώρα Νικηταρά για το ποιός φοβάται και χ…. πάνω του αυτό έχει αποδειχθεί εναντίον σου!Πάλι ο Κυριτσης θα είναι Δήμαρχος οπότε κάτσε εκεί στο πηγάδι και καλά είναι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.