ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ η μελέτη για την προσωρινή αποκατάσταση του εσωτερικού λιμανιού της Κω

10
615

ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ η μελέτη για την προσωρινή αποκατάσταση του εσωτερικού λιμανιού της Κω.

Για άλλη μια φορά ο κ. Δήμαρχος πιστός στην γνωστή τακτική του προσπαθεί να καλύψει τις παραλείψεις και τις καθυστερήσεις του ρίχνοντας τις ευθύνες τους άλλους. Στην προκειμένη περίπτωση στην κυβέρνηση.

Από τον Φεβρουάριο του 2018 προτείναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ανάγκη προσωρινών παρεμβάσεων στο εσωτερικό λιμάνι για την λειτουργία του κατά την τουριστική σεζόν, αφού οι εργασίες αποκατάστασης δεν ήταν δυνατόν να γίνουν.

Όχι μόνο αρνήθηκε και μας κορόιδευε, αλλά κατηγορούσε συνέχεια την κυβέρνηση και για να εξυπηρετήσει αυτόν τον μικροπολιτικό στόχο άφησε ακόμα και τις σπασμένες πλάκες στη μέση του πεζοδρομίου για να σκοντάφτουν όλοι μέχρι και σήμερα.

Αν δε τραυματιζόταν και κανένας, ακόμα καλύτερα. Θα κατηγορούσε την κυβέρνηση, και ας ζημιώνεται το νησί από την εικόνα αυτή στους επισκέπτες.

Για φέτος, με κάθε ευκαιρία από το τέλος του 2018 λέμε ότι πρέπει να γίνει μια προσωρινή παρέμβαση αφού για να γίνουν εργασίες οριστικής αποκατάστασης, πρέπει να κλείσει το λιμάνι. Και φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει το καλοκαίρι.

Αφού επιτέλους μετά από πιέσεις των πάντων, αποφάσισε να βάλει ξύλινο διάδρομο, έστειλε την μελέτη στην Γ. Γ. Λιμένων για έγκριση η Γ.Γ.. Και ενώ η Γ.Γ. Λιμένων ζήτησε αμέσως (19-02-2019) την έγκριση εργασιών που έλειπε από τον φάκελο, το Λιμενικό Ταμείο απάντησε 12-03-2019.

Παρόλα αυτά δήλωνε ο κ. Δήμαρχος (Βήμα της Κω) ότι κάποιοι κωλυσιεργούν γιατί δεν θέλουν να γίνει το έργο.

Σήμερα λοιπόν μόλις 14-03-2019 μόλις 1 μέρα μετά, υπεγράφη η έγκριση για τις εργασίες.

Ας κρίνουν οι πολίτες ποιος είναι αυτός που δεν θέλει τα έργα και καθυστερεί, καταδικάζοντας το νησί σε απαράδεκτη εικόνα και έλλειψη υποδομών, μόνο και μόνο για να κάνει μικροπολιτική αδιαφορώντας για την ζημιά στην οικονομία του νησιού.

Γραφείο Τύπου

Συν/νο: Η Απόφαση έγκρισης εκτέλεσης του έργου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επί τέλους ξεκίνησες να κάνεις αυτό που έπρεπε. Ο άνθρωπος δεν έχει τον Θεό του. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να πολεμά εσένα από ζήλεια γιατί έγινες από το πουθενά Βουλευτής και τον ΖΥΡΙΖΑ γιατί είναι Κυβέρνηση.

 2. έτσι μπράβο Ηλία να λες την αλήθεια και ο κόσμος καταλαβαίνει ότι ο Κυριτσης καταστρέφει το νησί για να κάνει αντιπολίτευση στη κυβέρνηση

 3. Είναι η Κως και οι δρόμοι της γεμάτοι σκ…ά και αυτοί είχαν ξεχάσει να κάμουν πρόταση χρηματοδότησης της επέκτασης του βιολογικού. Κύριε Καματερέ αυτά πρέπει να τα λές και να τα βγάζεις στη φόρα.

 4. …..ΗΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
  ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ!!!
  ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
  ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!

 5. …ΗΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕς ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
  ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΑ ΛΟΛΟΣ!!!

 6. Βρε τα κατάφερε Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΏΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΉ ΕΘΝΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ... Εγκρίθηκαν τα μπαλώματα του Δήμου ...

  Βρε ΨΕΎΤΗ, ΛΑΪΚΙΣΤΗ πέρασαν δυο χρόνια από τον σεισμό χωρίς να αρχίσουν τα έργα αποκατάστασης και εσύ θεωρείς κατόρθωμα την έγκριση της μελέτης του Δήμου για προσωρινά μπαλώματα με ξυλοκατασκευή στο λιμάνι;;; ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΛΙΜΆΝΙ για να δένουν τα κρουαζιερόπλοια ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ;;; Στα σχολεία ευτυχώς ανέλαβε την αποκατάσταση ο Δήμος, τις εκκλησιές, τις ζημιές στους αρχαιολογικούς χώρους ΑΠΌ ΠΟΙΟΥΣ και ΠΌΤΕ θα δούμε να αρχίζουν έργα αποκατάστασης ;;; Ευτυχώς λίγες οι μέρες σας γιαλατζί αριστεροί, θα προκάμετε την δημοπρασία για το μέλι σίγουρα, τα έργα όμως θα γίνουν από άλλους που έχουν λόγο και παντελόνια… ®Νυχτοκαβαλάρης©

 7. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω τα έργα του κυρίου Κυρίτση στον τομέα του Αθλητισμού. Επισκέφτηκα λοιπόν το Υπουργείο Αθλητισμού και τι ανακάλυψα. Εδώ και τρία χρόνια 52 Δήμοι έχουν πάρει χρηματοδοτήσεις για κλειστά γυμναστήρια με μπάσκετ, βόλεϋ και κερκίδες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Ένα πήρε και ο Δήμος της Ρόδου. Ο Δήμος της Κω όπως μου είπαν δεν ενδιαφέρθηκε και μάλιστα με εντολή του Υπουργού κρατάνε ένα για την Κω επειδή επειδή πιέζει ένας Βουλευτής. Που έμαθα ότι είναι ο Ηλίας Καματερός. Τζίφος και εδώ. Να τρέχει ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος να μην ενδιαφέρεται.

 8. Πραγματικά η κατάντια σας δεν έχει όριο … Υποστηριζετε ενα εθνοπροδοτη που μαζί με τους ομοίους του γέμισε το νησί λαθρομετανάστες,που λέει ότι θα λύσει το δημογραφικό με την αφομοίωση τους στον πληθυσμό,που από το πουθενά και χωρίς κανένα λόγο είπε στην Βουλή ότι θέλει ίδια συμφωνία σαν αυτή των Πρεσπών για τα Δωδεκάνησα.. Πώς γίνετε να τα ξεχνάτε όλα αυτά μωρέ και να τον υποστηριζετε ως πότε για την καρέκλα θα πουλάτε την ίδια σας την ψυχή ως πότε ; Το μέλλον των παιδιών σας δεν το σκέφτεστε; Έλεος ποια

 9. ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΖΗΤΩ!!! ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ »ΜΠΑΛΩΜΑ» ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ/////2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΘΕ 14/03 ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ