ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ : “Όποιος θίγει την παράταξη μας θα παίρνει απαντήσεις. Στην Καρδάμαινα μιλάμε με έργα. Ο κ. Σημαντηράκης ήταν τοπικός σύμβουλος-φάντασμα»

39
1815

ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ : “Όποιος θίγει την παράταξη μας θα παίρνει απαντήσεις. Στην Καρδάμαινα μιλάμε με έργα.”

Kάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του, να είναι υποψήφιος όπου θέλει και όπου του ταιριάζει. Όταν όμως θίγει την παράταξη μας, θα παίρνει απαντήσεις.

Αναφέρομαι στον κ. Σημαντηράκη, ο οποίος μετά από 5 χρόνια θυμήθηκε ότι το ύφος και το ήθος της παράταξης μας δεν συμβαδίζει με τις δικές του αρχές. Προφανώς ο κ. Σημαντηράκης μετά από 4 χρόνια θα θυμηθεί ότι δεν του ταιριάζει και ο κ. Νικηταράς και θα αναζητήσει αλλού πολιτική στέγη. Άλλωστε και η πορεία του στον τέως δήμο Ηρακλειδών, το αποδεικνύει αφού σε τρεις διαφορετικές τετραετίες άλλαξε τρεις διαφορετικές παρατάξεις.

Ο κ. Σημαντηράκης ήταν τοπικός σύμβουλος-φάντασμα. Απών από όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου, αδιάφορος για τα τοπικά προβλήματα. Οι πολίτες της Καρδάμαινας δεν τον ψήφισαν για Πρόεδρο και έκτοτε εξαφανίστηκε, είναι της λογικής “ή Πρόεδρος ή τίποτα”…Κάπου εκεί προφανώς συναντήθηκαν και με τον κ. Νικηταρά που είναι και αυτός της ίδιας λογικής (ή Δημοτική Αρχή ή παραιτούμαι και φεύγω).

Στην Καρδάμαινα την περίοδο 2011-2014 έγιναν 4 έργα.

Την περίοδο 2015-2018 η δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση έκανε 23 έργα. Τα 14 από αυτά έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα 9 είναι σε εξέλιξη.

Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Εμείς μιλάμε με έργα αλλά έχουμε και πρόγραμμα. Η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, έχει την ικανότητα να ανανεώνεται και να ενισχύεται με νέο αίμα και νέους και ικανούς ανθρώπους.

Νίκος Πόγιας

Πρόεδρος Δ.Κ Καρδάμαινας

39 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ωραίο το κείμενο που σου γράψανε αλλά η πραγματικότητα για το ήθος είναι άλλη. Και αυτήν την γνωρίζουμε όλοι οι πολίτες και περισσότερο από όλους εκεί στο τρίγωνο. Ξέρετε εσείς.

 2. Είσαι καλό παιδί και φιλότιμο και πάντα προσπαθείς με τον ένα η τον άλλο τρόπο όμως, δεν είναι δυνατόν να μιλάς για έργα από την στιγμή που το χωριό σου είναι ένα απέραντο εργοτάξιο με δρόμους ανύπαρκτους γεμάτο λακούβες που μας γυρίζουν στην εποχή που τα μεταφορικά μέσα ήταν τα γαιδουρια… Το 2019 το δεύτερο σε τουριστικό πληθυσμό χωριό του Νησιού σε τέτοιο χάλι ένα μήνα πριν την άφιξη των πρώτων τουριστών συγνωμη κιόλας δεν θα έπρεπε να μιλάς για έργα αλλά να κάνεις έργα και όχι σαν το συντριβάνι που δεν δουλεύει ούτε σαν τον δρόμο του λιμανιού που έγινε ο μίσος ούτε σαν το κομμάτι της προβλητας που έσπασε ούτε για τα φώτα του χωριού που δεν ανάβουν κι ας αλλάξατε μερικές λάμπες ούτε ούτε ούτε .. ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ τόσο απλά όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

 3. Πέστα ρε Πρόεδρε γιατί θα μας τρελάνουν ένα πράγμα τον ένοιαζε από την αρχή να γίνει πρόεδρος δεν τα κατάφερε και εξαφανίστηκε από παντού και στο τέλος ζητάει και τα ρεστα
  Υγ.Οσο για το εάν του τα γραψανε όπως λέει και ένα σχόλιο ποιο πάνω το πρόβλημα είναι εάν του τα γραψανε η εάν είναι αλήθεια σε όσα αναφέρει το κείμενό???

 4. Νίκο η αλήθεια είναι πως τις μισές λέξεις από αυτές που γράφει το κείμενο που σου έγραψαν, δεν τις γνωρίζεις. Προσέξτε σας βάζει μπροστά για να ανεβάσετε τις δικές του κόντρες. Σας χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος που στα χωριά μας , πέταξε κάθε ίχνος ηθικής. Λίγο ντροπή παιδιά , λογικευτείτε.

 5. Πραγματικά Προέδρε τόσα χρόνια σε γνωρίζω, την λέξη έκτοτε δεν την έχεις πει ποτέ… χαχαχαχα

 6. Νίκο εσείς που μιλάτε για ηθική, ο τσίγγος που παραγγείλατε για ειδικές κατασκευές, πες μας ήρθε τελικά.

 7. Εμείς κάναμε 234 έργα στην Καρδάμαινα και οι σούρωμένοι μόνο 7 και αυτά μισοτελειωμένα. Τώρα ετοιμαζόμαστε να στήσουμε στο κέντρο του τριγώνου ένα τεράστιο φανάρι ως σήμα κατατεθέν.

 8. Ενώ όλοι οι άλλοι που ξαναέρχονται για να μας σώσουν είναι ρήτορες κ τα σκέφτονται μόνοι τους χαχα.. .Μενετε στα λόγια κ δε βλέπετε την ουσία…. Τουλάχιστον ο πρόεδρος είναι πάντα δίπλα στο κόσμο,δεν έφυγε ποτέ προσπαθεί συνεχώς Και το αναγνωρίζει όλη η Καρδαμαινα Αυτό..Ο,τι κ να λέτε εσείς..

 9. Τι να μας πείτε καημένοι , όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια όλοι οι υποψήφιοι του Νικηταρά δεν θα φτάσουν τους ψήφους σου Πογια μου άσε να λένε , μηλαμε αυτοί που κατα καιρούς έχουν περασει από όλες της παρατάξεις και φεύγει ο ένας πίσω από τον άλλο νομίζεις ο κόσμος δεν τα ξέρει.

 10. Οι ψήφοι του Πόγια λέει ο άλλος και έχει κάνει 3 σχόλια ο ίδιος.
  Ψάξε παλικάρι μου την χαμένη ηθική….που έφυγε από παράθυρο και το μισό εκατομμύριο της Μαρίνας και άσε τα πολλά πολλά.

 11. Ο πογιας φεύγει μαζί με τον άφαντο κυριτσι που άφησαν την καρδαμενα στο έλεος. ..Ο Θεοδόσης έρχεται! !!!

 12. Καλημέρα την ώρα που οι πολίτες περπατούν και πέφτουν κάτω στα σοκάκια της καρδαμαινας που οι πρώτοι τουρίστες έρχονται μιλάμε για ψήφους ???αυτό σας νοιάζει τελικά το αξίωμα του προέδρου του δημάρχου και του αντιδημάρχου????είστε όλοι για κλάματα και το λέω εγώ που ψήφισα Κυρίτση επειδή πίστεψα πολλά ….αλλά δεν κράτησα την παροιμία όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι …… Άλλος ο επόμενος να δούμε τι θα κάνει και αυτός …

 13. Πότε συνεδρίασε ρε φιλάρα το τοπικό συμβούλιο. Φάντασμα ήταν όλο το συμβούλιο. Και πότε το έλαβε υπόψη ο απερχόμενος. Μας δουλεύει αυτός μας δουλεύεις και συ;;

 14. Το πρόβλημα του κυρίου Σημαντηρακη δεν ήταν που δεν έγινε πρόεδρος στην καρδαμενα. Τρίτος ήρθε! Ήθελε να τον κάνει ο Κυριτσης πρόεδρο Αθλητισμού!! Από τις 1 -10 2014 ο κ .Καθηγητής ήταν απέναντι από την παρών Δημ.Αρχ.με το Καλημέρα!!

 15. Υπερηφανευεσαι για μια παράταξη χωρίς ίχνος ηθικής, ανθρωπιάς και αγάπης για τον κωο….παρα μόνο για προβολή, εξουσία,… συγχυζεσαι που θιξαμε την αηθη, απάνθρωπη, εγώκεντρική, φασιστική παράταξη σου ?

 16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΗΤΑΝ Ο //////Ο Κ ΠΟΓΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΥΡ ΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΛΛΟΣ…. Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΟ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ………….

 17. Σου θίξαμε την τιμή και τσαντίστηκες. Δηλαδή εκτός από απαντήσεις θα μας κάνεις και ντα. Ρε φιλάρα κατάλαβες τι σας είπε ο Λυκειάρχης. Σας μίλησε για το ήθος σας. Σου τα ξαναλέω αν δεν το κατάλαβες. ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΈΡΑ ΤΗς ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ.

 18. ΜΙΑ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ….
  ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΖ ΚΟΥΖ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ , ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ

 19. Μπλέξαμε στους ηθικολόγους…ντροπή….όσα γράφεις Πρόεδρε Νίκο είναι η αλήθεια και αυτήν την ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι Καρδαμιώτες…μην δίνεις σημασία..ούτως ή άλλως εσύ θα είσαι πάλι ο Πρόεδρός μας…..μόνο για δρόμους μιλάνε..πράγματα που φτιάχνονται…τί άλλο να πουν…όσο για την ηθική τους την ξέρουμε πολλά χρόνια τώρα…..γελάει και το παρδαλό κατσίκι.!

 20. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ….ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΛΑΟΥΖΟ….ΣΟΥ..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ….ΤΟ Κ……………

 21. Το θράσος σας δεν έχει όρια..αφήσατε έναν δήμο καταχρεωμένο είδαν κι έπαθαν ο κ..Κυρίτσης και οι σύμβουλοί του να ορθοποδήσουν και να νοικοκυρέψουν το δήμο και μιλάτε για δρόμους και για φώτα….ΑΝΕΜ-ΒΙΜΕΛ κ.α.βγάλτε λοπόν το σκασμό.

 22. Σας πειράζει που ο πρόεδρος γράφει την αλήθεια ε; ΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ. Μόνο της πούλες του ερχόταν να ταϊσει στην Καρδάμαινα. Άντε έπινε και ένα καφέ σαν τον κλέφτη και δρόμο. Αυτός λοιπόν θα νοιαστεί τώρα για το χωριό του που εδώ και χρόνια δεν ακούσαμε ούτε μια κουβέντα του. Μόνο παραμονές εκλογών σαν μεγάλος εκλογομάγειρας παει από δω και από εκεί και μετα ΝΑΡΚΗ. ε καλά σου είναι πια ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΣ σε μαθαμε. θα τα πούμε στις εκλογες. Εκει θα δεις …..

 23. καρδαμαινα!!!!!!!! εδω!!!!!!!!! ρε!!!σε εμας ταλετε αυτα χα χα χα!ποιος μιλαει για ηθικη!! μακαρι σαν τον Νκο ναταν κι αλλοι βρε δεν εχετε τσιπα ! το ποιοι φαγανε ξερει ο κοσμος ειμαι καρδαμιωτισα αγαπαω το χωριο μου και ξερω ο Νικος τι εχει προσφερειοχι σαν και εσας για προσωπικα σιμφεροντα

 24. Βρε βάλτετο καλά μέσα στον εγκέφαλό σας.. τον κ@λο σας να χτυπάτε κάτω.. στον πόντο να πάμε.. πάλι τον Γιώργο τον Κυρίτση δήμαρχο θα λέτε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.