ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με λαμπρότητα η παρέλαση & οι εκδηλώσεις στο Ζηπάρι για την 7η Μαρτίου

6
2896

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με λαμπρότητα και μαζική συμμετοχή κόσμου εορτάσθηκε η 71η επέτειος της Ένσωμάτωσης της Δωδεκανήσου από την Δημοτική Ενότητα Δικαίου, στο Ζηπάρι.

Αρχικά τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, μαθητών, εκπαιδευτικών, φορέων και συλλόγων. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο Ζηπαρίου Γ. Παπαδάκης.

Ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων από τον Αντιδήμαρχο Μ. Χατζηκαλύμνιο, εκ μέρους του Δήμου Κω (ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης και η Δημ. σύμβουλος Π. Κιαπόκα), την Περιφερειακή σύμβουλο Ε. Νάκη εκ μέρους της Περιφέρειας, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ασφενδιού Σ. Μαλιλή, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πυλίου Χρ. Τσαμπουνιάρη, τον Τοπικό σύμβουλο Μ. Γιωργαλλή, τον Τοπικό σύμβουλο, Γ. Κυπραίο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους αρχών και φορέων.

Στην συνέχεια εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων έγινε η παρέλαση στον κεντρικό δρόμο και οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με παραδοσιακούς χορούς από μαθητικά τμήματα καθώς και τα τμήματα χορού των πολιτιστικών συλλόγων στην αυλή του Δημοτικού σχολείου. Έπαιξαν οι παραδοσιακοί μας μουσικοί Μανώλης Κεφαλιανός (βιολί), Μανώλης Πόγιας (ακορντεόν-τραγούδι) και Ζαχαρίας Κασίου (λαούτο).

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά είναι αλήθεια για την επίθεση που δεκτικέ ο κ……… και λογομάχησε με συμπολίτη μας ? βρε Μιχαλάκη δεν σου έχω πει να μην νευριάζεις όταν νιώθεις ότι χάνεις’ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ.

  2. μιχαλάκη και ποπάκι στην 25 Μαρτίου βγάλτε κάμποσες φώτο στα έδρανα ως επίσημοι γιατί τέτοια μεγαλοία δε θα ξαναζήσετε. Κρατήστε μετά τις φώτο γιατί θα γίνουν συλλεκτικές, άντε και περαστικά σας…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ