Χ. Τσατσαρώνης: Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι για τη διοίκηση του Δήμου της ΚΩ…

20
777

Χ. Τσατσαρώνης: Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι για τη διοίκηση του Δήμου της ΚΩ…

Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι για τη διοίκηση του Δήμου της ΚΩ, πρέπει το γρηγορότερο να τους απομακρύνουμε.

Μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι του Δήμου δεν ξέρουν να γράψουν ούτε μία απόφαση. Το αυριανό Δημοτικό συμβούλιο έχει δύο θέματα για τον ΔΗΡΑΣ το 11ο και το 12ο έγκριση απολογισμού (ποιος απολογισμός;) μηδέν από μηδέν, μηδέν και Αλλαγή -τροποποίηση καταστατικού.

Για όποιον γνωρίζει, αλλαγή καταστατικού έγινε το 2015, με την ευκαιρία αλλαγής του ονόματος από Ραδιοφωνικός σταθμός σε Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός που απαιτούσε ο Επίτροπος για την εκταμίευση της επιχορήγησης και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Τεχνηέντως παρέσυραν τότε το Δημοτικό Συμβούλιο σε μία απόφαση αλλαγής και του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από πέντε σε επτά (ποιο πολλά είναι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από τους εργαζόμενους 1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ) επίσης αλλάζει το άρθρο ΠΟΡΟΙ και από έως 600.000 ευρώ δυνητικά που ήταν η επιχορήγηση του Δήμου προς τον ΔΗΡΑΣ, γίνεται 150.000 ευρώ, ενώ η μισθοδοσία των εργαζομένων ήταν 320.00 ευρώ περίπου. 2η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.

Μάταια η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα τους εξηγούσε ότι θα συρθούν να αλλάξουν εκ νέου την απόφαση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Σήμερα έρχονται με μία απόφαση από 19-2-2019 «μνημείο αυθαιρεσίας και ανεπάρκειας» την ονόμασε, χαρακτηριστικά, συνάδελφος και ζητούν αυτό ακριβώς που τους έλεγε τότε η Ιωάννα Ρούφα, αλλά το κάνουν με τρόπο που για τη δημόσια διοίκηση αποτελεί 3η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.

Ομόφωνα λοιπόν λέει η απόφαση αρ. 10/18.02.2019 ότι εγκρίνουν την εισήγηση της Προέδρου. Ποια εισήγηση; Ποιο άρθρο του καταστατικού αλλάζει;

Ως απόφαση μάλλον ψήφισαν την ερώτηση του Αν. Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Όραμα & Δράση, Φραγκούλη Γιάννη που ήταν εκεί ΕΥΤΥΧΩΣ.

Μετά από πέντε χρόνια, ακόμα μιλούν για χρέη προηγούμενων ετών. Δεν θέλουν ούτε καν να αναφέρουν τις δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν τους εργαζόμενους, δεν θέλουν ούτε καν να αναφέρουν τα πρόστιμα που τους επιβάλει καθημερινά το ΙΚΑ και η Εφορεία, ούτε καν το πρόστιμο από το Σ.ΕΠ.Ε (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας).

Μετά την καταστροφή που οδηγήσατε ένα Δημοτικό Σταθμό Πρωτοπόρο στην Δωδεκάνησο και στην ενημέρωση των συνδημοτών μας, κοντά τριάντα χρόνια, αυτό που σας μένει είναι το γρηγορότερο να σας απομακρύνουμε από τη διοίκηση του Δήμου μας και των επιχειρήσεών του.

Χαράλαμπος Τσατσαρώνης

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/03/ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΗΡΑΣ_7ΧΤΥΟΕΘΞ-Ζ96.pdf» title=»ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΡΑΣ_7ΧΤΥΟΕΘΞ-Ζ96″]

20 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μπάμπη μου ξεκίνησες την κυβίστηση και εσύ? Εσυ που σε πηγαν στο τμημα σηκωτό? και δεχεσαι την αρχηγό σου να συνομιλει με τον εντολεα της σύλληψης σου?ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλα κρασιά!

  • Οι ανίκανοι της διοίκηση του «πρωτοπόρο σταθμού», της ρεμούλας, την ξάπλας, του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ έχασαν το μέλι...

   Έχουν ακόμα το θράσος οι ανίκανοι που επί των ημερών τους ο Δημοτικός σταθμός, τηλεόραση-ραδιόφωνο με δεκάδες διαφημίσεις, σούπερ μάρκετ, μεταφορές, καταστηματα, εισέπραξαν το αστρονομικό ποσό 11-14.000 € τον χρόνο… Ρουσφέτια, Μαύρη διαχείριση σε ένα ακόμη μαγαζάκι της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ που οι πολίτες πλήρωναν 600.000 €τον χρόνο για να φτιάχνουν KK.. -Αλεξίκακος –

  • Άλλος για να υπογράφει τις π@π@ρολογίες του Φρ@γκ@υλη... Χάσαμε τα τηγάνια και τις παντούφλες λόγω Σ@ΥΡΑ...

   Ο άνθρωπος έχει να επιδείξει χρηστή οικονομική διαχείριση στον ΔΗΡΑΣ με πάμπολλα κέρδη για την επιχείρηση, αποτέλεσμα σκληρής ……….αγναντεύοντας την θάλασσα για να……….

   • Αυτό που βλέπω από τα σχόλια είναι ότι το άρθρο του συνάδελφου Μπάμπη ήταν πολύ εύστοχο .Όλοιι οι νυχτοκαβαλάρηδες του πληκτρολογίου ξσηκώθηκαν εναντίον του.

  • Ανακύκλωση υλικών κατεδάφισης, να συμπληρωθεί ψηφοδέλτιο, γεμίσαμε υποψήφιους από πανέρι προσφορών, ψήφο σε χαβαλέδες της πλάκα;;;

   Λίγη προσοχή συνδημότες, ψηφίστε όποιο κόμμα θέλετε, όποια δημοτική παράταξη θέλετε, ΑΛΛΆ ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι ψήφο σε χαβαλέδες για να σπάσετε πλάκα… Κάπως έτσι γεμίσαμε γραφικά ψώνια που δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί κάποιος ακόμα και για να κάνουν βόλτα τον σκύλο τους… -Αλεξίκακος –

 2. Αυτα να τα πείτε στον διάλογο που αρχίζει του αγίου τάδε. Εσείς θα πάρετε είδηση ποιός είναι όταν θα σας δέρνει.

 3. Ο Κυρίτσης είναι ο Κάκος που θέλει να έχει εσωδα ο δήμος Κω από Αίγλη Αμβροσία και άλλα τέτοια Στάλιν χούντα τον δημοτικών κτιρίων δεν ξαναέγινε ο Κυρίτσης θα είναι δίπλα μας ξανά δημαρχαρα

 4. με ποιό όφελος και για ποιόν; Μηπως τη μάσα γιατί σας την στέρησαν; Λέμε τώρα…

  • Σιγά που μερικοί από τους πονηρούς της διοίκησης και της οικονομικής διαχείρισης του σταθμού θα τους αρκούσε μόνο ο μισθός…. Είχαν υποχρέωση να μαζεύουν παραδάκι για τον ΜΑΎΡΟ ΤΑΜΕΙΟ της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ και φυσικά για την έξτρα απασχόλησης τους στο μέτρημα των παράδων….

 5. Απορια.Είναι νεπικυνδινοι επειδή δεν σου δινουν λεφτα η επειδή δεν δινουν τζαμπα και αλλα κτηρια ……;Εχουμε ξεφυγει τελειως με το θρασσος ορισμένων.

 6. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο Π…… ΚΑΙ Ο Μ….. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 7. ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ

 8. Σε κάποιους φαίνεται ότι λείπει ο Σταμάτης ο έντιμος με το χαμηλό προφίλ και την εκτίμηση προς το πρόσωπό του όλης της κοινωνίας της Κω. Έτσι εκλιπαρούν να αλλάξει …παράταξη . Λίγο πολύ αντιλήφθηκαν οι πάντες ότι αυτό που λείπει από την πολιτική είναι η ΗΘΙΚΗ και σε αυτό υπάρχει φτώχεια. Άλλοι τα βάζουν με τους απολυθέντες του ΔΗΡΑΣ που ζητούν τα δεδουλευμένα και δικαιώθηκαν στα δικαστήρια, όποια αντίθετη ή σύμφωνη γνώμη να έχουν οι Δημότες. Το θέατρο του παραλόγου με κάποιους που σχίζονται εδώ προβάλλοντας το «δίκιο» της δικής τους γνώμης. Άλλοι πάλι εργολαβικά καταφέρονται εναντίον άλλων υβρίζοντας κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία νομίζοντας ότι πρόσφεραν υπηρεσία στην παράταξή τους, αλλά και ικανοποίηση στον εαυτό τους που βγήκαν στο προσκήνιο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

 9. ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΜΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ; ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΕΣΥ. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.