Θεόδωρος Χρύσης: «Πιστεύω στον Άνθρωπο που λέγεται Ιωάννα Ρούφα…»

9
789

Θ. Χρύσης: «Πιστεύω στον Άνθρωπο που λέγεται Ιωάννα Ρούφα…»

Αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες,

μοιράζομαι μαζί σας την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με τη δημοτική παράταξη ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Κω Ιωάννας Ρούφα.

Ο λόγος που κατέληξα σε αυτήν την απόφαση είναι γιατί πιστεύω πρώτα απ’ όλα στον Άνθρωπο που λέγεται ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ και όσα αυτή πρεσβεύει, και κατά δεύτερον γιατί έχει ΟΡΑΜΑ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που με τη δική σας βοήθεια και στήριξη θα μετουσιωθεί σε ΔΡΑΣΗ.

Με πίστη στους νέους ανθρώπους και τις αξίες που ο καθένας από εμάς αντιπροσωπεύει, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια καλύτερη Κω, την Κω που μας ενώνει και μας αξίζει.

Εύχομαι σε όλους, συνυποψήφιους και ανθυποψήφιους, καλή επιτυχία και να δώσουμε από κοινού έναν έντιμο και καθαρό πολιτικό αγώνα με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα.

Σας ευχαριστώ,

Θεόδωρος Χρύσης

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΙΩΑΝΝΑ, ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ «ΕΡΓΑ« ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ (?) ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΠΝΟΙΑ, ΔΙΑΛΟΓΟ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΜΕΤΕΡΟΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ… ΕΓΩΙΣΜΟΙ, ΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΝΩ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

    • με τον Θεοδόση εσύ γιατί ασχολείσαι συνεχεια με την Ιωάννα. Μήπως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο γιατί η όλη η Κως φτύνει τους πο@στηδ@ς στην ψυχή και τους αποστάτες?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ