ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ: Νέες απευθείας πτήσεις προς την Κω από τη Ρίγα της Λετονίας. Ανοίγουμε μία ακόμα τουριστική αγορά για το νησί μας

7
586

ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ : “Νέες απευθείας πτήσεις προς την Κω από τη Ρίγα της Λετονίας. Ανοίγουμε μία ακόμα τουριστική αγορά για το νησί μας.”

Οι Βαλτικές Αερογραμμές (Air Baltic) ξεκινούν απευθείας πτήσεις από την Ρίγα της Λετονίας προς την Κω μέσα στο 2019.
Οι πτήσεις θα είναι εβδομαδιαίες ενώ οι τιμές που θα προσφέρονται είναι πολύ ανταγωνιστικές.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κω κ. Ηλίας Σιφάκης βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση και συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Ρίγα της Λετονίας, ώστε το γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στο εγχείρημα αυτό ενώ έχει αποσταλεί και ενημερωτικό υλικό για την προβολή της Κω.
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Βαλτικών Αερογραμμών, δήλωσε ότι η ζήτηση για τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, αυξάνεται συνεχώς και η Κως είναι ο 8ος προορισμός που προσθέτει στο πρόγραμμά της.
Σε δήλωση του, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σιφάκης αναφέρει:
“Η δυναμική της Κω, ως τουριστικού προορισμού, κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Με τις απευθείας πτήσεις από τη Λετονία, ανοίγει μια νέα αγορά για την Κω. Στη νέα αυτή αγορά, τη Λετονία, θα ακολουθήσουμε το ίδιο μοντέλο που ακολουθήσαμε και με τη Σερβική αγορά. Με τη συνεργασία της Ελληνικής Πρεσβείας θα διοργανώσουμε το συντομότερο δυνατόν εκδηλώσεις προώθησης της Κω. Θέλουμε να στηρίξουμε το πτητικό πρόγραμμα της Air Baltic στην Κω.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είπαμε να μας δουλεύει ο αρχηγός σου αλλά να μας δουλεύεις και εσύ σοβαρός άνθρωπος πάει πολύ. Δηλαδή μας λές ότι οι αεροπορικές εταιρείς και οι ταξειδιωτικοί πράκτορες περιμένουν εσάς να τους πείτε πότε θα έρθουν στην Κω. Αυτά μόνο ο μέγας Μ@νάς τα έλεγε με την ΡΑΥΑΝΑΙΡ

  2. Μετά τις καρέτα καρέτα ασχολείται και με την έμμισθη θέση του αντιδημάρχου,Όχι τίποτε άλλο πλησιάζει και η πρώτη του μηνός,να ετοιμαστούμε για το επόμενο ταξίδι μας.Ηλια τελικά είχες δίκιο όταν έλεγες πως θα τραβάμε τα μάτια μας.Τουλαχιστον με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις από τα ταξίδια σου μια χαρά σε βρίσκω.

  3. Σιφακη 4 χρόνια είσαι εκτός……θέματος του νησιού!με 5 επαφές που μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε πράκτορα κλπ δεν κανεις τουριστική πολιτική!!!!κατωτερος του μετρίου και θα φανεί στην κάλπη!!!αστοχη επιλογή Κυριτση !!σου προτείνω να κανεις εκλογές μέσω site εκτός νησιού….χαχαχαχα

  4. Μονίμως εξαφανισμένος μονίμως σε διακοπές ο κύριος υπεύθυνος της καλής τουριστικής εικόνας μας.Η οποία αύξηση οφείλεται στη φραπορτ και μόνο.Απλα λίγος.

  5. Θυμήθηκε την Κω ο κύριος Σηφάκης η είναι ο φόβος πως θα χάσει τα τζάμπα ταξίδια του; πάντως από έργο τυφλες! Μόνο του για προσωπικές εμπειρίες και μάζεμα μαγνητικών διαφημιστικών για το ψυγείο του.

  6. ΒΡΕ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
    ΤΗΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE

  7. ευχαριστουμε για την ενημερωση τον κυριο Σιφακι. απλα μονο μια διευκρινηση. ο Αξιοτιμος κυριος Σιφακης εχει κανει τι απαραιτητες ενεργειες μεσω των διασυνδεσεων του να φερει απο την Λετονια ΑΧΛΑΔΙΕΣ και οχι τουριστες.
    αντε που ψωφα για δημοσιωτητα που του ελειψε τοσο πολυ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ