ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: Χωρίς κανένα πρόβλημα και με τήρηση όλων των κανόνων η λειτουργία του Βιολογικού Δικαίου | Ψευδή και ανυπόστατα όσα διακινούνται προεκλογικά

6
645

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ : “Χωρίς κανένα πρόβλημα και με τήρηση όλων των κανόνων η λειτουργία του Βιολογικού στη Δ.Ε Δικαίου.”

Ο Πρόεδρος της ΔΕΑΥΚ κ. Μηνάς Κιάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το Δίκτυο Βιολογικού Καθαρισμού στη Δ.Ε Δικαίου λειτουργεί άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχουν κανόνες περιβαλλοντικής προστασίας αλλά και βέλτιστης λειτουργίας που τηρούνται απαρέγκλιτα αλλά και μηχανισμοί ελέγχου.

Όσα διακινούνται, για προεκλογικούς, καθαρά, λόγους είναι ψευδή και ανυπόστατα.

Εφόσον προκαλούν όμως ηθική βλάβη στη ΔΕΥΑΚ, η επιχείρηση οφείλει να προασπίσει το κύρος και την αξιοπιστία της αλλά και το δημόσιο συμφέρον με κάθε νόμιμο μέσο.

Μερικοί δεν μπορούν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι η Κως δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στην εποχή των βόθρων. ‘Ένας τουριστικός προορισμός, όπως είναι η Κως, πρέπει να έχει ολοκληρωμένο δίκτυο βιολογικού καθαρισμού αφού τουρισμός, πολιτισμός και περιβάλλον πάνε μαζί.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηνά να βγάλεις απευθειας αναθεση και να διαφημίσεις το έργο σου στα ραδιοφωνα.Για να έχουν και οι ραδιοφωνικοι παραγωγοι μια πληρη εικονα,οι δημότες εχουν…

    • κυριε κιαρη εχεις καταντησεις χειρότερος ψευτης από τον ψευτομαγκα σου.Γιατι [δεν μπορω να σε αποκαλεσω κυριε]μηνα δεν βγεικες να πεις όταν εγινε ο σεισμος,ο βιολογικος επαθε μεγαλη ζημια.Και αφησατε ολο το ψαλιδι να βρωμάει με δεκάδες ξενοδοχεια,και με εκατοντάδες χιλιαδες τουρίστες να μυριζουν βοθριλα.Αν δεν σας πιεζαν μερικοι ουτε αυτό θα φτιαχνατε.Ασε που κανατε και τσαπατσοδουλειες του ποδαριου.Για ολά οσα κανατε θα φατε πατατες βραστες από τους πολιτες.Λιγο τσιπα να ειχατε θα ειχατε παραιτηθεί.

  2. Ψάχνω να βρω έναν έντιμο άνθρωπο να μου πει αν είναι αλήθεια ότι στη ΔΕΥΑΚ οι μεγαλοοφειλέτες χρωστάνε πάνω από εννέα εκατομμύρια ευρώ. Επίσης να μου πει πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ πήρανε οι δικηγόροι εξ αθηνών παρ αρείω πάγκο και χάσανε όλες τις δίκες.

  3. ΌΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ ΜΙΣΟΤΙΜΉΣ ΤΑ ΔΊΝΩ ΌΛΑ. Τον φωτισμό, τους βιολογικούς, τα χωράφια και την ΑΒΙΚΩ με τους αμιάντους

  4. Σε ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς θα δοθούν οι βιολογικοί και ο οδικός φωτισμός. Στους δικούς μας ανθρώπους. Τους ξέρετε όλοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ