ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρούς κινδύνους εγκυμονούσε το χάσμα 3 μέτρων στην Γρηγορίου Ε’ – Ολοκληρώθηκε η παρέμβαση – Δ. Γερασκλής: Θα υπάρξει συνέχεια & σε άλλους δρόμους…

7
1573
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε – ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ – ΥΠΗΡΧΕ ΧΑΣΜΑ 3 ΜΕΤΡΩΝ

Πηγή: dhras.gr

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ούτε η συμπύκνωση, ούτε ο οπλισμός που φαίνονται είναι κατάλληλα. Σε λίγο πάλι θα ξαναμπαλώνουμε, όπως τον περίφημο δρόμο στο λιμάνι… που πολλοί αγάπησαν ουδείς σεβάστηκε!

    • η πόλη είναι σκαμμένη από τους Ιππότες και δεν υπάρχουν αρχεία των υπόγειων δικτύων

      τα πιό ενημερωμένα είναι της πρώτης Ιταλικής κατοχής. Ακόμη και η ΔΕΥΑΚ πάει στα τυφλά, δυστυχώς στη χώρα μας δεν δίνουμε σημασία στα αρχεία, ούτε τα ενημερώνουμε, σε κεντρικά σημεία της πόλης υπάρχουν παλιά ορύγματα που φτάνουν σε βάθος ακόμη και τα 13 μέτρα, τα πιό πολλά είναι πιό ρηχά. Κρίμα είναι που τόσα λεφτά πετιούνται σε δήθεν μοντέλα πρόγνωσης, τηλεέλεγχο και τηλεσκοπήσεις… όταν δεν ξέρουμε τι υπάρχει κάτω από κει που περπατάμε!

  2. Σιγά μην ηταν και το ρήγμα της Ανατολιας! Έως τις εκλογές, έχουμε να ακούσουμε φουμαρο και να χορτασουμε αρλουμπα που θα πάει σύννεφο. Δυστυχώς όμως για τους πολιτικαντηδες του τόπου, τους πήραμε πρέφα και όσο και να τα φουσκώνουν, ή άθλια εικόνα του νησιού παραμένει. Το μόνο που μένει είναι η προσπάθεια που κάνουν να μας αποδεικνύουν καθημερινά πως απευθύνονται σε χαιβανια. Κοντός ψαλμός αλληλούια…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ