ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ: Η αλήθεια για τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Αντιμάχειας

17
833

ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ: “Η αλήθεια για τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Αντιμάχειας.”

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Μανώλης Ζερβός, απαντώντας στην ανακοίνωση της παράταξης “Όραμα” για το Γυμνάσιο-Λύκειο Αντιμάχειας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι εμφανές το άγχος και η στεναχώρια της κ. Ρούφα μετά το μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα που υπέστη. Τα ζητήματα όμως της Παιδείας καλό είναι να μένουν έξω από την προεκλογική αντιπαράθεση και τις σκοπιμότητες.

Αντί να βγάζουν επιλεκτικές φωτογραφίες σαν τουρίστες στο σχολείο για τη δημιουργία εντυπώσεων, θα μπορούσαν να είχαν ζητήσει ενημέρωση είτε από εμένα είτε από τους διευθυντές των σχολείων.

Αναλυτικά και για την αποκατάσταση της αλήθειας:

-Κάθε καλοκαίρι από το 2015 έως σήμερα, με εξαίρεση το καλοκαίρι του σεισμού του 2017, στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Αντιμάχειας, έγιναν σοβαρές παρεμβάσεις στον φέροντα οργανισμό και στην τοιχοποιία. Μπορούν να δουν τον κατάλογο των εργασιών, όσοι το επιθυμούν από το Όραμα αλλά και κάθε πολίτης, στις τεχνικές υπηρεσίες.

-Ο Δήμος μαζί με τη Λέσχη Lions, μέσα σε ένα κλίμα άριστης συνεργασίας, χρηματοδότησαν από κοινού την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής του σχολείου, μια ολική ανακαίνιση με κόστος 24.000 ευρώ.

-Ανακατασκευάζεται το εργαστήριο φυσικών επιστημών του σχολείου, ένα αίτημα χρόνων.

-Το κτίριο έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα stratenergy για την ενεργειακή του αναβάθμιση.

-Το πρόβλημα με το ρεύμα είναι χρόνιο και ιδιαίτερα σοβαρό. Μετά από μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου δίνουμε λύση με νέα παροχή.

Σε ότι αφορά στις “φωτογραφίες”, τα λιμνάζοντα νερά προέρχονται από τις έντονες και συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Τα σχοινιά στην σιδερένια σκάλα βρίσκονται εκεί γιατί ακόμα η τεχνική υπηρεσία (την οποία καθυβρίζετε προσάπτοντας της ανεπάρκεια για τα έργα που παραλαμβάνει) δεν έχει κάνει την παραλαβή της.

Αυτοί που τραβούσαν φωτογραφίες ως τουρίστες, μεταφορικώς και κυριολεκτικώς, ξέχασαν να τραβήξουν και τις ολοκαίνουργιες μπασκέτες δίπλα τους, ίσως γιατί δεν τους συνέφερε.

Οι συγκρίσεις των έργων που έχουν γίνει στα σχολεία την περίοδο 2015-2018 σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, είναι καταλυτικές.

Είμαι στη διάθεση όλων, συμπεριλαμβανομένης και της κ. Ρούφα, για να ενημερώσω αλλά και να δώσω απαντήσεις σε οποιοδήποτε θέμα αφορά στα σχολεία μας.

Η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση δεν έχει κανένα νόημα. Η επόμενη μέρα για την Κω χρειάζεται συνεργασία, ενότητα και συνεννόηση.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω και άμα λάχει μοιράζω και δυόμιση εκατομμύρια για δουλειές στα σχολεία με απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους.

  2. Ζερβε μάλλον ζεις σε άλλο Νησί τη δεν καταλαβαίνεις 4 μέρες έχουν τα παιδιά να πάνε σχολείο τη δεν καταλαβαίνεις αυτοί είναι η αλήθεια και άσε τα ψέματα σας βαρέθηκε ο κόσμος ΜΌΝΟ ψέματα και μάσα.Νροπη να λες ψέματα είσαι και γονιος. θα ΦΆΤΕ πολύ μαύρο.

  3. Στη φωτο τη δείχνετε μια παλιά μπασκετά με ένα άθλιο δυχτακι μπάζα και το συνεργείο το ψηφοφορουσας για την μάσα του εθελοντη τα 28000ευρω δεν βλέπω που πήγαν σε 5 νυπτηρες χαχαχα ΑΙΣΧΟΣ.

  4. Ρε μας δουλεύεις;επιλεκτικές φωτογραφίες έβγαλαν; Η επιλεκτικά βλέπεις;κοροϊδεύετε τα παιδιά; Το σχολείο έχει τα μαύρα τα χάλια και κάνει έργα κάθε καλοκαίρι; Που τα κάνετε;τα λιμνάζοντα νερά λέει είναι από τις βροχές σωπαααα και εγώ νόμιζα είχε πισίνα το σχολείο.και του δημοτικού στην κεφαλο από τη βροχή είναι ,πήγες να δεις η μήπως να ανέβουν φωτογραφίες και εκεί για να δείτε τα έργα σας;είστε ανίκανοι και πάτε σπίτια σας μην έχετε το θράσος να μας κοροιδευετε καταμουτρα

  5. Απαντας με τα θετικα και αδιαφορείς για τα αρνητικά που σου καταμαρτυρούν.Η έμαθες καλα το μάθημα σου η το έγραψε ο κυριτσης

  6. 300 παιδιά λένε αλλά και αυτά του οράματος είναι; Να πάει η τηλεόραση να πάρει βίντεο και συνεντεύξεις από τους μαθητές να φανεί η αλήθεια ,ποιον κατάλογο να δουν οι πολίτες βλέπουν το αποτέλεσμα ,το πρόβλημα με το ρεύμα είναι χρόνιο; Και τι κάνετε παίζετε με τις ζωές των παιδιών μας αλήτες;

  7. Εχει δωσει την προσοχη του στο. πρωτο γυμνασιο της πολης και δεν !!
    Αρε μαυροπου θελετε…..
    Ευχαριστω και τους γυρω κατοικους
    που δεν αφηνουν τα συνεργεια να δουλευουν μετα τις τρεις…

  8. Ασχολειτε με το πρωτο γημνασιο και δεν μπωρει….
    Α να μην ξεχασω και τους κατοικους
    της παπαναστασιου που επιτρεπουν στα συνεργεια να δουλευουν μεχρι τις τρεις…

  9. Ελατε ξανα για ψηφους και θα δειτε τι θα παρετε.Τα σογια τα μεγαλα δεστε τι συμβουλους βγαζουν λιγο ντροπη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ