Γ. Καματερός: Ξαφνικά είδαμε κλειστό του Υποκατάστημα της Εθνικής… (ΒΙΝΤΕΟ)

11
702

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΚΕΦΑΛΟΥ: ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ , ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ/video-δηλώσεις

Πηγή: dhras.gr

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον δεν ζησεις στην Κεφαλο.Δουλεύει το κατάστημα. Ακόμα να κλείσει.Μ’αυτα που λες μάλλον καλά μας κάνουν. Αφού δεν ξέρεις, σημαίνει ότι δεν πατάς το πόδι σου εκεί, και τα προβλήματα τα μαθαίνεις από κολαουζους.

  2. Από τον Κασιώτη έχουμε να δούμε καλό πρόεδρο στην Κεφαλο, όλοι γελάμε γιατί όλοι ξέρουμε από το καλοκαίρι ότι η τράπεζα θα κλείσει, ολο το χωριό. Αν παρατηρήσετε το βίντεο το λέει ο πρόεδρος από μόνος του, μάλιστα είχε κάνει και πρόταση να τους χαρίσει το νοίκι για να μείνουν.
    Είναι που ασχολείστε με την καθημερινότητα τόσο πολύ και δεν βλέπει τα μεγάλα θέματα, το είδε όμως ο τεράστιος δήμαρχος και θα μας σώσει…….. ειδικά τώρα που έρχονται και εκλογές να δεις τι ωραία που θα γλυκάνει και θα γίνει πολύ καλός και ψυχούλα.
    Σανίδα βρεγμένη θέλετε αλλά που…..

  3. Θα έκλεινε ότι και να γίνει..είναι προαπαιτούμενα των δανειστών..τώρα ο κάθε άσχετος το σχολιάζει εδώ είναι άλλο θέμα..

  4. Γιαννη τα ξέραμε εσυ δεν άκουσες τίποτα γιατί είσαι αλου για αλου!!! Άστο δε το σώζεις με τα ψέματα που λες στον κόσμο !!!

  5. Οποιος θελει τραπεζα διπλα του ας ανοιξει μια.Ελεος.2019 εχουμε ποιος ο λογος παρουσίας ενός πολιτη σε τραπεζα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ