ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συγκέντρωση & πορεία εκπαιδευτικών στην Κω για το νέο σύστημα διορισμών

4
1381
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Στο… δρόμο βρέθηκαν και σήμερα δάσκαλοι και καθηγητές διαμαρτυρόμενοι για το νέο σύστημα διορισμών στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πραγματοποιώντας συγκέντρωση στην πλ. Ελευθερίας και στην συνέχεια πορεία στους δρόμους της Κω.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν την απόσυρση των διατάξεων για το νέο σύστημα διορισμού τους στα δημόσια σχολεία το οποίο θα συζητηθεί στις 17 Ιανουαρίου στην ολομέλεια της Βουλής.

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των δύο Ομοσπονδιών, η Διδασκαλική Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία, ενώ οι εκπαιδευτικοί της μέσης εκπαίδευσης θα έχουν τρίωρη στάση εργασίας 11:00-14:00, με τη δυνατότητα κήρυξης επιπλέον τρίωρης στάσης από τις ΕΛΜΕ «για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων».

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 30 δασκάλους και καθηγητές έχει το νησί; Τους άλλους δεν τους ενδιαφέρει ή μήπως όπως κάθε φορά το ΠΑΜΕ τους καπελώνει όλους;

  2. αφιερωμενο στους δασκαλους ,καθηγητες μας.Κηφηνείον “Η ωραία Ελλάς”

    Το έμβλημα πια του ελληνικού σχολείου δεν είναι η γλαύξ, είναι ο παπαγάλος, ο μαθητής-βλάξ που καταπίνει σελίδες σαν χάπια και που θεωρεί ως σωστό ό,τι γράφει το σχολικό. Και το λεγόμενο «σχολικό» είναι συνήθως αισχρό και ως λόγος και ως περιεχόμενο.Και τολμώ να λέγω αισχρό, διότι πρωτίστως το «Αναγνωστικό» που πρέπει να είναι ευαγγέλιο πνευματικό ειδικά στο Δημοτικό, αντί να καλλιεργεί την αγάπη για τη δουλειά, καλλιεργεί την απέχθεια. Που πια, όπως παλιά, ο έρωτας για την αγροτική, τη βουκολική και τη θαλασσινή ζωή; Ο ναύτης δεν είναι πρότυπο ζωής. Πρότυπο ζωής είναι ο «χαρτογιακάς». Όσο κι αν ήσαν κάπως ρομαντικά τα παλιά «Αναγνωστικά», καλλιεργούσαν τον έρωτα για τη δουλειά. http://www.sarantoskargakos.gr/content/κηφηνείον-“η-ωραία-ελλάς”?page=0,1&fbclid=IwAR3CCi2_64E46GIBeHqJTIdMrQgpQbRg_kMDMwmy18RyRQVn3RZyuYv55qo

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ