ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Παθήματα Γονέων και Χάσμα Γενεών» με μεγάλο ενδιαφέρον στη Χάβρα

1
927
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα «Παθήματα Γονέων
και Χάσμα Γενεών» συνδιοργάνωσαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα της πρώην Εβραϊκής συναγωγής Κω η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/ Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας και οι Εκδόσεις «Αρμός» με την ψυχολόγο – ψυχαναλύτρια κ.Χριστίνα Μιχαλοπούλου.

BINTEO

koswebtvlive.com – Χουσεΐν Μακρυχαλιλάκης

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/ Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας και οι Εκδόσεις «Αρμός» ανοικτήν συζήτησιν με την ψυχολόγον – ψυχαναλύτριαν κ.Χριστίνα Μιχαλοπούλου με θέμα: « Παθήματα Γονέων και Χάσμα Γενεών»!. koswebtvlive.com – αποσπασμα ομιλιας

Geplaatst door Housein Makrihalilaki op Zondag 13 januari 2019

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εύγε προσωπικά στον κύριο Γερούκαλη. 2η φορά μας έφερε την κυρία Μιχαλοπούλου και μας έκλεψε κυριολεκτικά την καρδιά. Έχω διαβάσει το προηγούμενο βιβλίο της για τις «Ψυχοσεξουαλικές αλλαγές στην εφηβεία». Παρά τις ιδιοτροπίες του καθενός και της καθεμιάς μας (κάθε πικραμένος/η θέλει να πει τον πόνο του/της σε τέτοιους ανθρώπους), η εξαίρετη ψυχολόγος μας κατέδειξε το δρόμο της κοινωνικότητας και των παραδοσιακών ρόλων των γονιών μέσα στην οικογένεια, όσο κι αν αλλάζουν οι εποχές που ζούμε. Προσωπικά, ενθουσιάστηκα με τη φράση της σχετικά με τη δήθεν παντοδυναμία του ανθρώπου στην οποία κανείς μας δεν έχει εμπιστοσύνη. Μια παντοδυναμία της ιδιοτέλειας, του εγωισμού και της ατομοκεντρικότητας. Λαμπρή επιστήμονας και λαμπρή (ψυχ)αναλύτρια η κυρία Μιχαλοπούλου! (Χρειαζόμαστε κι ένα σχολείο με πιο ξεκάθαρους και πιο αυστηρούς κανόνες! Τα σχολεία μας, δεν προσφέρουν την κοινωνική μόρφωση που απαιτούν οι καιροί μας. Εύγε στο Γυμνάσιο Αντιμάχειας και το 5ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκονται σε πρόγραμμα, υπό τον κ. Γερούκαλη! Υπάρχει ελπίδα, όσο κι αν απογοητευόμαστε).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ