Γ. Κίτσης: 2,5 μήνες πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν ο χρόνος σταμάτησε στο 2017

11
793

Γ. Κίτσης: 2,5 μήνες πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν ο χρόνος σταμάτησε στο 2017


Τον Νοέμβριο του 2017 πρότεινα ως δημότης (το ίδιο έχουν πράξει και πολλοί άλλοι δημότες και αιρετοί) στη δημοτική αρχή να αποκαταστήσει επιφανειακά τις ζημιές ώστε με την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2018 να μην υπάρχει αυτή η εικόνα που μας διασύρει διεθνώς.
Τον Απρίλιο του 2018 δημοσιοποίησα επιστολή (με σχετικές φωτογραφίες) που ζητούσα την επιφανειακή αποκατάσταση των ζημιών.

Γ. Κίτσης: Εγκληματική αδιαφορία ή συνειδητή υποβάθμιση του νησιού από τη δημοτική αρχή;;; (Pics)


Σήμερα 2,5 μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2019 η κατάσταση παραμένει ίδια και απαράλλακτη. Μια κατάσταση που παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα και όχι στην τουριστική Κω.
Αντί να κοιτάξει το νησί μας ο κος Κυρίτσης συνεχίζει περί άλλων να τυρβάζει. Το είδαμε και στην πρόσφατη νεροποντή με τις πλημύρες στο ψαλίδι. Πάντα κάποιος άλλος φταίει!!!
Αντί να έχει ολοκληρώσει την προσωρινή αποκατάσταση του λιμανιού ή έστω να μας παρουσιάσει τα σχέδια των υπηρεσιών του δήμου μας προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζει να εμπαίζει την Κωακή κοινωνία.
Με την απραξία του νομίζει ότι εκθέτει την κυβέρνηση, δυστυχώς όμως μόνο το νησί μας τιμωρεί.
Εξυπηρετεί τα δικά του σχέδια αδιαφορώντας για την εικόνα του νησιού, τους επιχειρηματίες και τους δημότες.
Οι λέξεις συνεργασία, υπευθυνότητα και αξιοπιστία είναι άγνωστες στην δημοτική αρχή.
Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι αυτός ο δήμαρχος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την τριτοκοσμική εικόνα στο λιμάνι μας.
Το έργο του 4,5 χρόνια τώρα είναι αρνητικό, επιζήμιο για το νησί μας και την κοινωνία. Με την απραξία, αδιαφορία, ετσιθελισμό του έπληξε και πλήττει την τουριστική εικόνα της Κω.
8.01.2019
Γιώργος Κίτσης
ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ.

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΤΙΣΜΑ

  • Κάτσε βρε συνταξιούχε να απολαμβάνεις το τσαγάκι σου τώρα με το κρύο που έγινες λόγω καραβάνας ιδικός...

   Πόνταρες και σε κουτσό μουλάρι, την ξεσαλωμένη της ΡΟΥΦιΑνιάς και της καταγγελίας… Πάντως όλοι σας μαζί, στελέχη και οπαδοί δεν φτάνετε να φτιάξετε ψηφοδέλτιο, εκτός και εάν βαράτε σαν ξεγάνωτοι ντενεκέδες και κολοκύθες με μίζερες ανακοινώσεις μπας και σας προμαζέψει κάποια άλλη παράταξη για νούμερα…

  • Προς κατσε βρε να απολαμβανεις το τσαγακι σου.Γαιτι βρε @@@@/////

   ψεματα είναι.Που ζουμε εμεις σε αλο νησι,και δεν τα βλέπουμε.Γιατι βρε ξευτιλισμενε,ξευτιλιζεσαι τελειως.Μηπως από μικρο σε εχουν παραχα-ι-δεψει,και τωρα που μεγαλωσες μας εγινες τικι.Ξερεις βρε βρ….ότι βρ…..από χιλιόμετρα μακρια,οπως βρ….και αυτος που υπερασπίζεσαι.Παλιο…… που εχεις και το θρασος να γραφεις χωρις να κατανοεις αυτά που γραφεις.

 2. Κιτση σταματά τις φωτογραφίες οδό είναι ακόμα νωρίς γιατί σε βλέπω μαζί με την ρουφα να γλύφετε Κυριτση στο τέλος και μετά αντε να πεις στον Βσβλα ότι θα είσαι στο ίδιο κόμμα ….

 3. Αγαπημένε Γιώργο είσαι Διαμαντή καθρέφτης με εσένα θα πάμε μπροστά να ξέρεις σε γνωρίζω από το 1997 αυτό το νησί μόνο ένας τεχνοκράτη Δήμαρχο θα πάει μπροστά ο δήμαρχος όλων των εποχών όλων των κωων Θεοδόσης βάρκας μπορεί να πάρει το δήμο μας καθαρός σκοπεύει να κάνει 5 μεγάλα έργα Μόλο ΤΕΕ ΑΕΙ Νοσοκομείο ανακύκλωση και αργοτουρισμος ο βάρκας μπορεί η Κως θέλει?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ