Μ. Κιάρης: Ανυπόστατες οι δήθεν καταγγελίες της παράταξης “Όραμα». Μέχρι που μπορεί να φτάσει το μίσος και το μένος τους;

23
671

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ : “Ανυπόστατες οι δήθεν καταγγελίες της παράταξης “Όραμα”. Μέχρι που μπορεί να φτάσει το μίσος και το μένος τους;

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Μηνάς Κιάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση ως απάντηση στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη “’Οραμα’”:

Αναρωτιέμαι ως που μπορεί να φτάσει το μίσος, το μένος και η ανευθυνότητα ορισμένων.

Όσα αναφέρονται στην καταγγελία της παράταξης “Όραμα”, είναι ανυπόσπαστα και συκοφαντικά για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση στην οποία αναφέρονται, αφορά στην κατασκευή ενός μικρού αγωγού για να προστατευθεί η δημόσια υγεία σε περίπτωση που το δίκτυο ακαθάρτων τεθεί εκτός λειτουργίας είτε από μια φυσική καταστροφή είτε από μια πολύωρη διακοπή ρεύματος.

Πρόκειται για αναγκαία παρέμβαση που στοχεύει στην ορθολογική λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου, όπως συμβαίνει με όλα τα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων παγκοσμίως.

Αν ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν στην παράταξη Ρούφα Όραμα, θα απευθύνονταν στη ΔΕΥΑΚ. Το μόνο όμως που τους ενδιαφέρει είναι να διακινούν αθλιότητες.

Όλοι αυτοί, πιστεύει κανείς ότι θα συνεργαστούν αύριο στο Δήμο σε περίπτωση που ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής δεν αναδείξει μια ισχυρή δημοτική αρχή; Όχι βέβαια, ο στόχος τους είναι να καταγγέλλουν και να οδηγήσουν το Δήμο σε ακυβερνησία και διάλυση, με πρώτο και κύριο θύμα τον ίδιο τον πολίτη της Κω.

Η κ. Ρούφα ουσιαστικά παροτρύνει, εμμέσως, τους πολίτες να μη συνδεθούν με το δίκτυο. Προφανώς προτιμά την Κω των βόθρων και των λυμάτων.

Το έργο όμως του Βιολογικού Καθαρισμού και των δικτύων αποχέτευσης της Δ.Ε. Δικαίου, είναι ένα έργο με τεράστιο περιβαλλοντικό πρόσημο. Αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και το ίδιο το νησί.

Όποιος επιθυμεί, δημοτικός σύμβουλος ή απλός πολίτης, ενημέρωση για όλα τα έργα της ΔΕΥΑΚ ή θέλει να καταθέσει ενστάσεις και να υποβάλλει ερωτήματα, η πόρτα μου είναι ανοιχτή.

Είμαι στη διάθεση όλων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑ για αυτο βρωμανε τα φρεατια των ομβριων στην πολι σκ....λα!εχει τεθει εκτος λειτουργειας το δικτυο ακαθαρτων!!!

    μπραβο συγχαρητηρια στον μηνα! οι απερχομενοι διελυσαν και την δευακ!!!!

  2. Άμα γίνεταιι ζημιά στο δίκτυο να ρίχνουμε τα σκ,,,,, στο βιότοπο Να δούμε τι θακούσουμε ακόμα.

  3. μηνα να βαλετε καινουργιους σωληνες απο ΑΜΙΑΝΤΟ απο την αβικω.

    ρωτα τον απερχομενο.ξερει αυτος

  4. Το μίσος τα δίξατε εσείς που στείλατε στα δικαστήρια 200 πολίτες της Κω και τον Δήμαρχο των τριάντα χρόνων που σας έφτιαξε τα κτίρια και τις καρέκλες που κάθεστε.

  5. Έναν έντιμο άνθρωπο ψάχνω να μου πει εαν τα χρέη στην ΔΕΥΑΚ είναι πάνω από οκτώ εκατομμύρια. Αλλά και να μου πει πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ δώσανε στους χασοδίκες δικηγόρους εξ Αθηνών παρ αρείω πάγκο.

  6. Θα μας πεις ποιοί και γιατί χρωστούν τα 8 εκατομμύρια στη ΔΕΥΑΚ που την πάτε για ξεπουλημα;

  7. ο απερχόμενος την πρώτη φορά που έχασε κουβαλούσε δυό φορτηγά έγγραφα στο ιδιωτικό γραφείο του. Φροντίστε τα δικά σας να είναι σε στικάκια!

  8. Δηλαδή για την προστασία της υγείας μας όταν χαλάει ο αγωγός θα τα ρίχνουν μέσα στα σπίτια μας και στα χωράφια μας. Και μας λέει κιόλας ότι αυτό γίνεται παγκοσμίως. Μόνο ρε στα νοσηρά μυαλά σας γίνεται.

  9. Κύριε Κιάρη που το βρήκες αυτό το παγκοσμίως. Άμα σου κάμει κάποιος μια μήνυση για το περιβάλλον θα δούμε τι θα λες.

  10. Το μίσος το μένος αλλά και την δολιότητα σε βάρος υπαλλήλων με οικογένειες του ΔΗΡΑΣ το έχετε δείξει και μάλιστα με δικαστική απόφαση ΕΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. Έχετε καταστρέψει ολόκληρες οικογένειες κύριε μου

  11. Κύριε Κιαρη μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου την καταγγελία την έκαναν πολίτες που μένουν στην ευρύτερη περιοχή ποιος σας είπε ότι επιτρέπεται τα βοθρολυματα να πέφτουν σε Ρέματα και ποταμούς βάση νόμου αυτο δεν υφίσταται πάρτε το χαμπάρι το έργο του βιολογικού υπολειτουργεί και είναι μια αποτυχία σε όλες τις περιοχές όπου έχει γίνει τα βοθρολυματα ειναι σε καθημερινή βάση στους δρόμους να μας πείτε γιατί δεν έκαναν από την αρχή αυτον τον υπερχειλιτη να είστε σίγουροι ότι θα σας κυνηγήσουμε νομικά μεχρι το τελος καληνύχτα

  12. Πόσο μικρός είναι ο αγωγός που πέφτουν στην Αλυκή; Τα χωράει όλα ή θα πηγαίνουν και στα σπίτια;;

  13. Η απλή αναλογική τον μάρανε και η ανησυχία του γιατην ακυβερνησία. Δεν βλέπει τα χάλια του και τα σκ….. που είναι μέσα στους δρόμους.

  14. Είσαι ένας καλός άνθρωπος και θα έπρεπε να είχες παραιτηθεί όταν είδες να κυνηγάνε οικογενειάρχες υπαλλήλους και να τους εξοντώνουν οικονομικά. Τώρα είναι αργά. Είσαι συνυπεύθυνος

  15. Και μάλιστα μπροστά σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

  16. Για πέρνα μια βολτούλα κύριε κιαρη από την περιοχη καθημερινά όμως. Άμα δεν σκάσεις από την μπόχα πάει να πει ότι την έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια μέσα στην παράταξη.

  17. Εντάξει είπαμε ότι δεν ξέρεις και δεν είσαι σχετικός με τα αποχετευτικά αλλά και να λες τέτοια πράγματα παραπάει. Θα σας κάτσουν όλους μέσα. Πήγαινε και βγάλε αυτόν το μικρό αγωγό να μην τον βρούνε.

  18. Αυτό το έργο δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ. Πάντοτε θα βρωμά. Γιατί η μελέτη που πλήρωσε με δύο εκατομμύρια ευρώ ο κανένας δήμαρχος Χατηκαλύμιος ήτανε από την αρχή άχρηστη. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ.

  19. ένας έντιμος άνθρωπος στον παλιό Δήμου Δικαίου πρέπει να μας πει πόσα στοίχισε η μελέτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ