Πολιτική Προστασία Κω: Άμεση παρέμβαση με μηχανήματα & προσωπικό στη σφοδρή νεροποντή

11
2229
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Άμεση ήταν η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου με το προσωπικό επί ποδός και τα μηχανήματα του δήμου και της ΔΕΥΑΚ.

Άνοιξαν τις εξόδους των ρεμάτων προς τη θάλασσα και καθάρισαν τους δρόμους από τα φερτά υλικά μετά την καταρρακτώδη βροχή, χωρίς να σημειωθούν ευτυχώς ζημιές στην περιοχή μας.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΝΙΡΑΜΑ 14880 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕςΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

  2. δεν έχει λάμπες αναμμένες ο δρόμος μας εδώ και πέντε μήνες. Πέφτουμε κάθε μέρα στις λακούβες κι αυτοί βγάζουν φωτογραφίες για κοροϊδία. Βρε πως ξεπεσαμε έτσι με τους φαταουλες

  3. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΜΕ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ.

    • Δηλαδή τι ακριβώς θέλετε να μην φέρουν κανέναν μετά πάλι παράπονα θα έχετε και θα λέτε δεν κάνουν τίποτα δεν σας βρίσκουν πουθενά ορισμενους

    • Να κάτσεις εσύ με τους δεκάδες ντόπιους μουσικούς…Άμα δεν φέρνανε κανέναν θα έλεγες ότι δεν έφεραν κανέναν. Τώρα που φέρνουν πάλι γκρινιάζεις…Άμα δεν σου αρέσουν οι ονιράμα μην πας. Εμείς θέλουμε να γιορτάσουμε με τα παιδιά μας. Εσύ άμα θες κλείσου μέσα και συνέχισε να μπερδεύεις άσχετα θέματα όπως η Πολιτική Προστασία και οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις.

  4. Αντι να σχολιαζεις βρε χαλβα πες ενα μπραβο που καποιοι προσεχουν για να καθεσαι εσυ αναπαυτικα και να γραφεις εδω.Ηλιθιε

  5. ΠΟΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ………. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.

  6. Μόνο για τις φωτογραφίες είστε. Έμμισθοι εθελοντές, που ξανακούστηκε; τόσα χρόνια ο κόσμος δρα με ότι έχει. Αυτοί είναι πραγματικοί εθελοντές. Εσείς πληρωθήκατε για τη δουλειά που κάνατε χθες. Άλλοι την παρατάνε. Συμμαζευτείτε γιατι ο κοσμος δεν ειναι χαζός.

  7. Μια απλή βροχή ήταν,απλά είμαστε ανέτοιμοι και ο χειμώνας τώρα αρχίζει.

  8. Παρατηρώ εδώ και σχεδόν 3 μήνες απο σχετικές αναρτήσεις, προληπτικούς καθαρισμούς ρεμάτων στο Δήμο Ρόδου και χαίρομαι…. αλλά σκέφτομαι οι ΔΙΚΟΙ μας προληπτικοί καθαρισμοί πότε έγιναν, γιατί εάν γίνονταν όταν έπρεπε δεν θα χρειαζόταν η Πολιτική Προστασία!!
    Αυτά περί ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ & Στρατηγικής……… και επιτελείων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ