Ι. Ρούφα για τα εκτελεστέα έργα 2019: Τίτλοι τέλους

2
279

 

Τοποθέτηση Ρούφα Ιωάννα για τα εκτελεστέα έργα 2019

Τίτλοι τέλους θα μπορούσε να ήταν το μήνυμα της σημερινής συνεδρίασης.

Το τελευταίο πρόγραμμα που ψηφίζει αυτή η δημοτική αρχή που πήγε πολλά χρόνια πίσω τον τόπο.

Μια δημοτική αρχή που ενοχοποίησε τους εργαζόμενους που ποινικοποίησε την πολιτική ζωή του τόπου και που η ίδια βρίσκεται υπόδικη και ανήμπορη να υπερασπιστεί τις ανόητες και παράνομες επιλογές της.

Πρόκειται για ένα τεχνικό πρόγραμμα εθισμένο στην επανάληψη, που έχει απολέσει τον ετήσιο χαρακτήρα του, ακριβώς για να μην αποφαίνεστε για τίποτα χειροπιαστό.

Είναι ένα τεχνικό πρόγραμμα ανύπαρκτο για το λαό για τους νέους ανθρώπους, για το μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον αγρότη, τον εργάτη, τον άνεργο…

Η αποσπασματικότητα, η προχειρότητα αλλά και η σκοπιμότητα χαρακτηρίζουν μια δημοτική αρχή που δεν έχει πολιτική πρόταση που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει πέραν εκείνων των θεμάτων που άπτονται συμφερόντων ημετέρων.

Κάνετε λόγο για 11.199.000 εκ. ευρώ συνεχιζόμενα έργα από ίδιους πόρους!

Προτείνετε νέα έργα 4,5 εκατομμυρίων ευρώ επίσης από ίδιους πόρους.

Αποκαλύπτετε ότι πριν απέλθετε θα έχουμε 13.745.000 εκ. έργα που θα περιμένουν να πληρωθούν μέσα στο 2019.

Θα πρέπει να μας πείτε με δεδομένο το ταμείο του δήμου πως θα καλύψετε τη μισθοδοσία του δήμου που φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ και με ποια χρήματα θα προβείτε σε προμήθειες, σε αναλώσιμα, σε υλικά , σε πετρέλαιο η ετήσια προμήθεια του οποίου ξεπερνάει σε ποσότητα αυτή που η δημοτική αρχή Καίσερλη κατανάλωσε σε 3.5 χρόνια.

Δεν έχουμε σαφή εικόνα πόσα χρήματα χρωστάτε σε προμηθευτές από συμβάσεις που ήδη τρέχουν.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κανένα νέο έργο δεν πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στο 2019 και απολύτως βέβαιο ότι φεύγοντας θα αφήσετε το δήμο με υποχρεώσεις και χρέη. Σχέδια επί χάρτου και αλχημείες. Δημιουργική λογιστική.

Η ανικανότητα σας στην απορρόφηση χρηματοδοτήσεων είναι πλέον κατανοητή στους πολίτες που υφίστανται την φοροεισπρακτική πολιτική σας.

Η ανθρωπιστική κρίση, δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τα αγάλματα, τα ταξίδια που παίρνουν τη διάσταση διακοπών, τα φαγοπότια, τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους χωρίς υποτυπώδη διαδικασία και με προκλητικά ξεκάθαρη εργολαβική διάσταση..

Σας έχω ξαναπεί ότι αυτή η δημοτική αρχή απαιτεί από τον πολίτη όχι να κατανοεί και να γνωρίζει αλλά να ανέχεται.

-Μιλάμε για τον τέταρτο τουριστικό προορισμό της χώρας…

Εσείς δεν είστε που καταργήσατε τον ΕΦΤ για να στήσετε το μεγάλο νομικό πρόσωπο που θα διαχειριζόταν την τουριστική πολιτική του τόπου;;

Τι αποκάματε:; Αποτύχατε παταγωδώς.

Ακόμα ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού δεν έχει τυπικά κλείσει… σέρνεται σαν φάντασμα για θυμίζει όχι μόνο ότι δεν τουριστική πολιτική αλλά και την εμπάθεια σας στον πρώην του διευθυντή.

Λειτουργείτε με μια υποτυπώδη επιτροπή γνωμοδοτικού χαρακτήρα που συνεδριάζει τύποις και χωρίς απαρτία.

-Που είναι η σύμβαση που θα υπογράφατε με την ryan air:;
-Που είναι η μελέτη που αναθέσατε στη bakers έναντι 25.000 ευρώ;

– Που είναι η σύμβαση και ποια είναι η λειτουργία του portal;;
– Που είναι το τιμολόγιο για την προβολή στην εφημερίδα Καθημερινή;;

-Που είναι τα κρουαζιερόπλοια;; Από τα 84 αφίχθησαν – αν αφίχθησαν και αυτά – μόλις 8.

-Γιατί δεν λειτούργησε ποτέ το κέντρο πληροφόρησης το οποίο μετετράπη σε γραφείο του κου Σιφάκη;;

-Γιατί καταργήσατε τα κιόσκι πληροφόρησης στις πύλες εισόδου;;

-Μιλάτε για έργα… Ποια έργα ακριβώς;;

-Μήπως αναφέρεστε στις αναπλάσεις της Αντιμάχειας; (ακούει στο όνομα γυρούλι)
-Στην ανάπλαση με τα φοβερά εκείνα μάρμαρα που τα αποκαλούν ποτίστρες οι Καρδαμιώτες;

-Στο οδικό σταυρόλεξο που δημιουργήσατε στο Τιγκάκι και την τσιμεντένια ανάπλαση;

-Μήπως αναφέρεστε στην αποκατάσταση της Αρτεμησίας που με την πρώτη βροχή μετατρέπεται σε χείμαρρο;

-Μήπως στην περιβόητη συντήρηση του Πολιτιστικού κέντρου Πυλίου που έμπαζε νερά από παντού και που δώσατε έξτρα χρήματα στον εργολάβο για να μαζέψει τις αστοχίες του, αντί να του ζητήσετε το λόγο για τη ζημιά που προκάλεσε;

-5 χρόνια ανακαινίζεται τη παιδική χαρά του Αγίου Γεωργίου για την οποία το κοινοτικό συμβούλιο έχει πάρει απόφαση να την μετατρέψει σε πάρκινγκ… την επισκεφθήκατε για να δείτε το χάλι;

-Μιλάτε για έργα … θυμάστε την επιμονή μας να μην εξαιρέσετε από την αρχική μελέτη την κατασκευή πεζοδρομίων στους δύο κάθετους δρόμους στο Τιγκάκι;
-Τότε μας είπατε ότι υπερασπιζόμαστε μέλος της παράταξης μας που δραστηροποιείται στην περιοχή και ότι ο προϋπολογισμός δεν επαρκούσε.

Χρησιμοποιήσατε όμως από την συγκεκριμένη σύμβαση του συγκεκριμένου εργολάβου 45.000 χιλιάδες ευρώ για να φτιάξετε χωρίς καμιά μελέτη 50 μέτρα στο δρόμο Μαρμάρι – Τιγκάκι που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και που δεν το βλέπω στο έστω και για τα μάτια στο πρόγραμμα που εισηγείστε. Αν δεν είχε συμβεί το ατύχημα του άτυχου νεαρού ούτε αυτήν την πρόχειρη παρέμβαση δεν θα είχατε κάνει.

-Μιλάτε εσείς για πολεοδομικό σχεδιασμό;
Το απόλυτο μηδέν.

Ο εισαγγελέας σας απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος για την εμμονή σας να αφήσετε εκτός σχεδιασμό τις κοινότητες και να πετάξετε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο καλάθι των αχρήστων για μια σύμβαση που είχε ήδη καταργηθεί με απόφαση του ΣΤΕ.

Και για να ξεκαθαρίσω και από αυτό το βήμα τα πράγματα η μηνυτήρια αναφορά που καταθέσαμε ήταν κατά παντός υπευθύνου και όχι κατά του κυρίου Κυρίτση και των 18 δημοτικών συμβούλων του.

-Μιλάτε για δημοτικό σφαγείο;

Εσείς και τα ικανότατα στελέχη σας μια το κλείνετε και μια το λειτουργείτε παράνομα;

Ενώ παράλληλα σφαγιάσατε τους κτηνοτρόφους επιβάλλοντας τρία τέλη για τη χρήση του σφαγείου.

-Μιλάτε για πρόνοια με τα κόλυβα και τις δωροεπιταγές του LIDL που το νομιμοποιήσατε σε μία νύχτα σε αντίθεση με τους ντόπιους επιχειρηματίες που τους διώκετε με πρόστιμα και τους απειλείτε με ανάκληση της άδειας λειτουργίας τους.

-Μιλάτε εσείς για Ανακύκλωση;

Εσείς που δεν ψηφίσατε ούτε το πρόγραμμα με την ΕΕΑ ούτε τη σύμβαση με την εταιρεία Ανακύκλωσης και που συρθήκατε να την παρατείνετε για ένα χρόνο. επειδή εμείς το είχαμε προβλέψει;;

4 χρόνια μετά δεν έχετε αξιωθεί να λειτουργήσετε τους υπόγειους κάδους.

-Στον γκρεμισμένο ΧΥΤΑ υπάρχουν θαμμένοι κάδοι μπλε ανακύκλωσης. Αντί να τους τοποθετήσετε σε γειτονιές τους θάψατε μέσα στα σκουπίδια.
Τόσο πολύ κόπτεστε…

-Μιλάτε για υπηρεσία καθαριότητας την ώρα που σχεδόν 3 χρόνια μετά την κατάρρευση του ΧΥΤΑ δεν κουνιέται φύλλο;

Που είναι ο δικηγόρος που θα ορίζατε, που είναι η ασφαλιστική εταιρεία που θα αναλάμβανε το κόστος της ζημιάς ..
Πλήρη κάλυψη στον εργολάβο, πλήρης η ασυλία εγκληματική η λειτουργία σας απέναντι στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

-Μιλάτε εσείς για τον τόπο που τα ξεπουλήσατε όλα;

Εσείς δεν είστε που παραχωρήσατε την έδρα του πόλεων δικτύου με Ασκληπιεία στο δήμο Επιδαύρου;

Ποιο ήταν άραγε το αντίτιμο αυτής της άνευ όρων παραχώρησης;

-Να σας θυμίσω το μνημόνιο με την κρατική τηλεόραση της Κίνας και τις γελοιότητες που κόμισε τόσο ως κείμενο όσο και ως αποτέλεσμα;;
Δεν έχω δε ακόμα κανένα δελτίο στη δημοτική στα κινέζικα ή μήπως η κινεζική τηλεόραση μεταδίδει τα κατάπτυστα- κατά κοινή ομολογία – δελτία τύπου του γραφείου τύπου σας – δημοτικής τηλεόρασης Κω.

-Τώρα πάτε στο Κουβέιτ μήπως το Κουβέιτ ήταν εδώ πριν από σας για να κάνει business;;

Με ποιους άραγε και τι ακριβώς θα κερδίσει ο τόπος από αυτό το πολυδάπανο ταξίδι;
Την ώρα που υπάρχουν συνδημότες μας να πληρώσουν το blue star για να πάνε απέναντι στη Ρόδο να περάσουν από την επιτροπή για την αναπηρική τους σύνταξη εσείς σκορπάτε χρήματα που δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα να συμπληρώσω δε ότι κάθε φορά που ο κος Κυρίτσης μιλάει για εξωστρέφεια και επενδύσεις έρχεται μια νέα Νέα ΑΒΙΚΩ..

Απεργάζεται και μεθοδεύει νέες συμφορές και νέες απώλειες για τον τόπο δεν το έχετε διαπιστώσει κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής;

Έχω πει ότι δεν πιστεύω ούτε μία λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης τώρα πλέον είμαι πεπεισμένη ότι πίσω από κάθε λέξη που λέει ο κο Κυρίτσης, πίσω από κάθε μέτρο άσφαλτο που υπόσχεται ότι θα ρίξει, κρύβονται σχέσεις και σχήματα που δεν είναι καθαρά και που πρωτίστως είναι ζημιογόνα για τον τόπο.

Έχω στοιχεία και αποδείξεις..

-Ενδεικτικά Βλέπε Νέα ΑΒΙΚΩ, βλέπε ΝΟΚ, βλέπε εξαγορά ακινήτου από σύζυγο δημοτικού συμβούλου…

Η ανάγκη χώρου στάθμευσης στη Αντιμάχεια ήταν μόνο η αφορμή…

Βλέπε απευθείας αναθέσεις σε δημοτικούς συμβούλους παραταξιακά στελέχη και υποστηρικτές που έχουν θησαυρίσει.

Βλέπε τη διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ στο όνομα του σεισμού.
-Ρώτησα πού και πως αξιοποιήθηκαν τα 280.000 ευρώ που έδωσε το κράτος για την πυροπροστασία.

Ακούσατε καμιά απάντηση;;

Η ιεράρχηση των έργων απέχει κατά παρασάγγας από το πλαίσιο ενός σχεδιασμού και μιας πολιτικής πρότασης.

-Κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς υπόσχονται νέο Λύκειο στο Ζηπάρι.

Επιλέξατε μια λύση εξόχως δαπανηρή αποκρύπτοντας ότι η επιτροπή καταλληλότητας με οριακή πλειοψηφία συμφώνησε όχι στην καταλληλότητα του κτηρίου του κυρίου Πίτση αλλά στις παρεμβάσεις που θα γίνουν…

-Κραυγαλέα η στάση σας για το πάρκινγκ στη Ζιά.

Κάνατε τα πάντα για να το βγάλετε παράνομο … Πληρώνετε το μηνιαίο μίσθωμα… στέλνετε νύχτα τα μηχανήματα του δήμου να στρώσουν όπως – όπως και κατηγορείτε άλλους για τη μη νόμιμη λειτουργία του.

-Στη δε Κέφαλο κάματε το μεγάλο έργο . Ο ίδιος ο πρόεδρος της κοινότητας εναποθέτει σκουπίδια με τα μηχανήματα του στο ΧΑΔΑ που δημιουργήσατε απέναντι από το σχολείο.

-Οι δε Κεφαλιανοί ακόμα περιμένουν τον παιδικό σταθμό από την εξοικονόμηση που θα κάνατε από την φοβερή πολιτική που κάνατε στο ΔΗΡΑΣ επιβαρύνοντας τον με 1 εκατομμύριο ευρώ χρέη! .
-Στην Αντιμάχεια λειτουργείτε απρόσκοπτα τρεις σκουπιδότοπους…

-Το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Κω γέμισε τρένα χωρίς καμιά συγκοινωνιακή μελέτη.
Η λειτουργία των δημοτικών τρένων μετά την ακινητοποίηση τους πέρασε σε ιδιώτη ως …Δούρειος Ίππος για τις προεκλογικές σας υποσχέσεις. Η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας «εφαρμόστηκε» στο δρομολόγιο Κω – Τιγκάκι. Στηρίχθηκε σε παράνομες αποφάσεις και επισείεται καταβολή 216.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη από την ΚΤΕΛ Α.Ε.

Αλήθεια τις παράνομες αποφάσεις σας θα τις πληρώσει και αυτές ο Κωακός λαός;

Για όποιον ξέρει να διαβάζει ο κος Κυρίτσης δεν πρόκειται να αλλάξει.Θα τα δώσει όλα για να υφαρπάξει την ψήφο εκείνων που ακόμα δεν κατανόησαν τι συντελέστη στο νησί επί των ημερών του.

Καμιά θεσμικού και αυτοδιοικητικού τύπου πρόταση ή διεκδίκηση δεν ακούστηκε μέσα σ αυτήν την αίθουσα.

-Να σας θυμίσω τη στάση σας για την επαπειλούμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

-Τη στάση σας απέναντι στους σεισμόπληκτους που δεν τους δίνατε τα χρήματα της αποζημίωσης που έστειλε η κυβέρνηση γιατί δεν είχαν φορολογική ενημερότητα;

-Να σας θυμίσω την απάθεια σας απέναντι στο πρόβλημα των ομπρελούχων στο Τιγκάκι και στο Μαρμάρι που έχουν γίνει εισπράκτορες υπέρογκων προστίμων;
-Μίλησε προχθές ο κύριος Κυρίτσης με τον Χαρίτση του είπε άραγε τίποτα γι αυτούς που στις 27 του μηνός έχουν πάλι δικαστήριο;

Σας πρότεινα να ορίσετε την νομική υπηρεσία να τους υπερασπιστεί και εισέπραξα αντίστοιχη απαξίωση με αυτήν που εισπράττουν οι συγκεκριμένοι συνδημότες μου.

Ποιο έργο σας συμβάλει στη δημιουργία μιας θέσης εργασίας, με ποιο τρόπο ο δήμος στηρίζει την μικρομεσαία επιχείρηση, τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο να σας θυμίσω το έγγραφό της αποκεντρωμένης που καλούσε τον κο Κυρίτση να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του νόμου… προκειμένου να εγκριθεί η τροποποίηση του ΟΕΥ γιατί ξεχάσατε – πετάξατε στα αζήτητα τον τομέα της γεωργίας – της κτηνοτροφίας και της αλιείας...

Ποιες δράσεις σας υποστηρίζουν τον εργάτη το νέο επιστήμονα, που είναι οι νέοι και τα προβλήματα τους; Που είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του;

Επιδοθήκατε σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με νομικές γνωματεύσεις των ίδιων των επενδυτών …
Καταργήσατε δρόμους για να εξυπηρετήσετε τα επενδυτικά τους σχέδια.
Ερήμην της κοινωνίας.
Αυτό υποδηλώνει σχέση εξάρτησης, δοσοληψία, αδιαφάνεια, άλωση της πολιτικής.

Μετά από αυτό το ζημιογόνο πέρασμά αυτής της 5 ετίας σας τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον τόπο.

Και δεν μιλάω μόνο για απτές και μετρήσιμες ζημιές. Μιλάω για τον εθισμό στο ωχαδερφισμό, στο όλοι ίδιοι είναι, στη επανάληψη της παράνομης πράξης που γίνεται αποδεκτή έως και επιβραβεύσιμη!.
Η στάση σας έχει βάλει μια βόμβα στα θεμέλια αυτής της κοινωνίας. 

Το μεγάλο στοίχημα για μας είναι τα αντανακλαστικά αυτής της κοινωνίας που πιστεύω ότι είχε και έχει αρχές.

Θα κλείσω με το παράδειγμα της ΒΙΜΕΛ:

Αν ο πραγματικός σας στόχος ήταν η διαφάνεια και η βιωσιμότητα της ΒΙΜΕΛ σήμερα η εταιρεία θα λειτουργούσε και ο υπεύθυνος της κακοδιαχείρησης θα είχε υποστεί τις συνέπειες.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα που πετύχατε..

– μέχρι και σήμερα Πρόεδρος της ΒΙΜΕΛ είναι ο κος Κιλιμάτος.

Στους μελισσοκόμους έδωσα εγώ την έκθεση πριν από ένα μήνα ενώ ο κος Κιλιμάτος έλαβε γνώση των στοιχείων του ελέγχου από τις 10 Οκτωβρίου του 2017

Τα περί ακάλυπτων επιταγών επρόκειτο για συκοφαντία και λάσπη .

Αντί να διεκδικούμε από τον διαχειριστή, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, τουλάχιστον 100 χιλιάδες ευρώ αυτή η δημοτική αρχή στο όνομα της διαφάνειας κωλυσιεργεί για να οδηγήσει στη παραγραφή αδικημάτων.

Καταφέρατε μόνο το 2015 σε μία εταιρεία χωρίς καμία δραστηριότητα να δημιουργήσετε ζημιές ύψους 41 χιλιάδων ευρώ!!! Δεν ξέρουμε τι θα προκύψει αν ελεγχθούν το 2016-2017-2018.

Άρα μιλάμε για συνειδητή απαξίωση και διάλυση της εταιρείας.

Η ΒΙΜΕΛ ήταν «βαριά τραυματισμένη» αλλά ζωντανή όταν την ανέλαβε ο κος Κυρίτσης ο οποίος φρόντισε να της δώσει την χαριστική βολή και να συγκαλύψει παλιότερους και νεότερους φίλους του.

Είναι πλέον καθαρό σε κάθε δημότη ότι αυτή η δημοτική αρχή είναι μια αδύναμη, πολιτικά ανομοιογενής ομάδα, με υπερτιμημένα στελέχη που συνασπίστηκε, οργανώθηκε σε έναν εκλογικό μηχανισμό με μιαν φθηνή λογική: να πάρει το δήμο χωρίς να ξέρει τι να τον κάνει και χωρίς να παραλείπει να υλοποιεί τα νεοφιλελεύθερα σχέδια της που βρίσκονται μακριά από τα συμφέροντα των δημοτών.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Τα ψέματα τελείωσαν.
Οι επόμενες εκλογές θα είναι λυτρωτικές και καταλυτικές για το μέλλον του τόπου.
Κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής οι πολίτες σας και μας περιμένουν στη γωνία…

  

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑ ΑΙΓΙΑΛΟΣ -ΚΩΣ....... ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ! ΟΙ ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ! ΧΑΧΑΧΑ

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    11. Ειδικότερα, υπογραμμίζουμε ότι το ακίνητο πωλήθη δυνάμει του με αριθ. 4.383αγοραπωλητηρίου συμβολαίου την 29-1-2018, στην εταιρεία «ΚΩΣ ΡΙΒΙΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ» η οποία δε μέτραγε ούτε έναν μήνα ζωής (!) από τη σύστασή της μέχρι τη σύναψη της σύμβασης πώλησης καθώς συνεστήθη την 03.01.2018 (συμβόλαιο σύστασης: 4.359/3-1-2018), δηλαδή εικοσιπέντε (25) περίπου μέρες πριν τη σύναψη της αγοροπωλησίας (!)

  2. ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΒΙΚΩ? ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ Η ΕΤΑΡΕΙΑ 3-1-2018 ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΒΙΚΩ 29-2018 !!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ? ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ