ΧΡ. ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗΣ: 15 έργα στο Πυλί έναντι 3 της προηγούμενης περιόδου | «Δεν θέλουμε το χοτ σποτ, θα αγωνιστούμε για να κλείσει. Δεν θα παραδώσουμε ποτέ τον τόπο μας»

17
913

Κως, 14 Νοεμβρίου 2018

ΧΡ. ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗΣ : “Έγιναν 15 έργα στο Πυλί από το 2015 έως σήμερα έναντι τριών την προηγούμενη περίοδο. Προχωράμε με αγάπη και σεβασμό για τους ανθρώπους και για τον τόπο μας.”

Oι συμπατριώτες μου στο Πυλί με τιμούν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους εδώ και πολλά χρόνια.

Τόσο εγώ όσο και τα άλλα μέλη του τοπικού μας συμβουλίου, αισθανόμαστε ότι έχουμε την ηθική υποχρέωση να ανταποδώσουμε με έργα και πράξεις που θα βελτιώνουν την εικόνα του τόπου μας αλλά και την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

Προχωράμε με αγάπη και σεβασμό για αυτούς τους ανθρώπους και για τον τόπο μας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια, δεν φοβόμαστε να συζητήσουμε μαζί τους, να ακούσουμε τους πολίτες και να δεχτούμε κριτική ή και παρατηρήσεις.

Ο Γιώργος Κυρίτσης τολμά και κάνει λαϊκές συνελεύσεις, κατεβαίνει στον κόσμο, ακούει τον πολίτη.

Ο δικός μας απολογισμός γίνεται στους πολίτες. Ως Πρόεδρος της Δ.Κ Πυλίου λογοδοτώ στους συμπατριώτες μου, αυτοί με κρίνουν.

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν είναι καταλυτικές.

Από το 2015 έως σήμερα στη Δ.Κ Πυλίου έγιναν 15 έργα ενώ την προηγούμενη περίοδο είχαν γίνει μόνο 3. Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

Επίσης είναι σε εξέλιξη 3 ακόμα έργα και 2 βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης. Σύνολο δηλαδή 20 έργα.

Έργα που βλέπουν οι πολίτες.

Το 2019 ξεκινούν 6 νέα έργα στο Πυλί ανάμεσα στα οποία είναι η ανάπλαση των πεζοδρομίων στο Μαρμάρι, η κατασκευή γέφυρας και δρόμου στον Άγιο Παϊσιο Αμανιού, η διευθέτηση κοίτης του ρέματος στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, ασφαλτοστρώσεις και πολλά άλλα.

Το Πυλί σηκώνει το βάρος του μεταναστευτικού αφού κάποιοι επέβαλαν με τη βία και τα ΜΑΤ την κατασκευή του χοτ σποτ. Δεν τους ξεχνάμε, όπως δεν ξεχνάμε και αυτούς που κρύβονται από πίσω τους ή ήταν απόντες στον αγώνα που κάναμε για να αποτρέψουμε αυτή την εξέλιξη.

Είτε το θέλουν είτε όχι εμείς | .

Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης

Πρόεδρος Δ.Κ Πυλίου

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορείς να μας πεις και 105. Ποιος θα τα μετρήσει αφού όλοι μας μετράμε τις μέρες μέχρι να πάτε στα σπίτια σας. Άχρηστοι έ άχρηστοι

  2. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΑΜΙΑΝΤΟΣ ,LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  3. Προχωράμε με αγάπη και σεβασμό για αυτούς τους ανθρώπους και για τον τόπο μας.

  4. Ένα μεγαλο μπραβο στον εξαφανισμενο προεδρο του Πυλιου,μας φορτωσε το χοτσ-σποτ και καομη να παραιτηθεί,αλλα στο ζύγι μπαινει το χοτ-σποτ και το μισθωμενο δημοτικο οικοπεδο…..
    Καληνύχτα Πυλιωτες.

  5. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΠΟΛΎ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 15 ΕΡΓΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ;;;;

  6. Η επιστολή παραίτησης του κ. Τσαμπουνιάρη προς τον δήμαρχο Κω έχει ως εξής:
    «Κύριε Δήμαρχε, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Πυλίου. Απόφαση που πήρα μετά από έντονες συνειδησιακές πιέσεις που έχω από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μου.

    Για μένα, η θέση του προέδρου και όλες οι θέσεις του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητάς μας, είναι θέσεις ευθύνης απέναντι στους πολίτες και όχι θέσεις εξουσίας όπου κάποιοι «σοφοί» αποφασίζουν ερήμην για την τύχη του τόπου μας, αγνοώντας ή απαξιώνοντας τις αποφάσεις των οργάνων της δημοτικής κοινότητάς μας.

    Παραμένω ενεργός στην πολιτική ζωή του τόπου μου, τιμώντας την ψήφο που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου ως ανεξάρτητος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου δήμου Κω.

    Μετά τιμής

    Ανεξάρτητο μέλος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου

    Δήμου Κω

    Τσαμπουνιάρης Χριστόδουλος

    Η παραιτηση Τσαμπουνιάρη επι Καισερλη…..τότε είχε αξιοπρέπεια τώρα??? ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

  7. Άμα ρωτήσετε τον Τσαμπουνιάρη ποια ειναι αυτα τα 15 έργα δεν θα ξέρει να σας τα πει γιατί λείπει από το χωριό.

  8. Έχει μεγάλη πλάκα. Να στέλνεις 30 φορές τον Καίσαρλη και 20 φορές τον Φάκκο στα δικαστήρια για ατασθαλίες και να αθωώνονται και να καταδικάζεται τέσσερις φορές από έξη μήνες φυλακή η προεδρίνα του και μάλιστα για δόλο. Ποιός άλλος πρόεδρος έχει σειρά;;;;

  9. Γιατί δεν μπόρεσαν να τον μεταθέσουν στον Δήμο και ο Δασάρχης του ζητούσε κανονικό ωράριο.

  10. Προεδρε ΔΕΝ ΔΙΚΑΟΙΥΣΑΙ να ομιλεις διοτι απουσιαζεις,,,..Και απουσιαζεις συστηματικα..Εμφανιζεσαι μονο στις ιπποδρομιες και στα χοιροσφαγια,,,…Δεν βλεπεις οτι για να κατεβουμε η να ανεβουμε το δρομο του Αι ΓΙΩΡΓΗ πρεπει οι οδηγοι να συνενοηθουν τηλεφωνικως ,..Οσο χρονο χρειαζεται κανεις να παει στη πολη αλλο τοσο χρειαζεται να παει στην Αγιακλαυδη… Αντε να εχεις και αναγκη να φθασεις γρηγορα στη πολη.. Ντροπη -αισχος σωστο τσιγγαναριο ο δρομος …Διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα και μεταναστες συνθετουν μια εικονα ΚΑΤΑΛΗΨΗς ,,,..Αυτη ειναι η καταντια μας κυριε Τσαμπουνιαρη ….Και εσεις μιλατε για εργα…

  11. Δεν μπορούν να μιλούν για πρόοδο άτομα που δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι η ανάπτυξη του ανθρώπου είναι μονόδρομος:
    «Μαθαίνω από την Φύση,
    Αντιγράφω από την Φύση και
    Συνεργάζομαι με την Φύση».

  12. σε δημότες που εκμεταλλεύονται το επάγγελμα τους,
    εις βάρος της Φύσης,
    για τα «Ψηφοθηρευτικά» τους συμφέροντα.
    Αν δεν ασχοληθούμε με την διατήρηση της υγείας του εδάφους του τόπου μας,
    τι «χώμα και ύδωρ»
    (προστατεύοντας το από τους λαθροέποικους)
    θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ