Μηνάς Κιάρης: Αποκατάσταση αποχετευτικού στη Χάλκωνος | Σε λίγες μέρες στην παραλιακή (ΒΙΝΤΕΟ)

8
629
ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ :ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΩΝΟΣ–ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΑΡΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ-ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ/video-δηλώσεις

Πηγή: dhras.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι στην ΔΕΥΑΚ γίνεται το έλα να δεις. Τα χρέη προς την ΔΕΥΑΚ από μεγάλους οφειλέτες ξεπερνούν τα 8 (οκτώ) εκατομμύρια ευρώ που μαζεύτηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Εάν αυτό αληθεύει τότε κατά την φτωχή μου άποψη κάποιοι υπάλληλοι θα πρέπει να εξηγήσουν και να απολογηθούν τώρα πριν είναι πολύ αργά. Περιμένω από τον κύριο Κιάρη να το διαψεύσει. Διαφορετικά κάποιοι πρέπει να πάνε στον Εισαγγελέα.

    • Η ΔΕΥΑΚ πρέπει να έχει δημοσιευμένους ισολογισμούς/απολογισμούς κάθε έτους δεν χρειάζεται «πουλάκια» για να φανούν όλα αυτά που λές, αφού έχεις τόσο σημαντική κατηγορία για δείξε που φαίνονται όλα αυτά.

  2. κυριτση κατορθωσες τον μεγαλυτερο αθλο.
    παντου βρωμαει σκ@τιλα!! εισαι απαιχτος

    δημαρχε στα σκ@τα οση ζαχαρη και να βαλεις
    κουραμπιεδες δεν γινονται! λαικη παροιμια

    ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
    ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  3. χαχαχα ερχονται εκλογες ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

    4 χρονια μασας ξαπλας χαχαχα ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ

  4. Στο λιμάνι θα σκαφτεί ο δρόμος ο οποίος στρώθηκε με νέα άσφαλτο πριν από μόλις μερικούς μήνες??

  5. Είχα υποχρέωση να γράψω αυτό που έμαθα για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ από αξιόπιστη πηγή όπως νομίζω. Και το έγραψα πριν είναι πολύ αργά. Άλλοι έχουν την υποχρέωση να μάθουν ή να μας πουν. Αυτοί είναι οι δημοτικοί συμβουλοι και η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. Έχεις δίκιο για τους ισολογισμούς αλλά δυστυχώς δεν είμαι ειδικός. Άσε που με μια μικρή ανακοίνωση ο κύριος Κιάρης μπορεί να πει την αλήθεια. Άλλωστε αυτό το νόημα έχει αυτό το βήμα που προσφέρει ελεύθερα η Αεγίαν. Μια παραγωγική και ωφέλιμη για τον τόπο συζήτηση χωρίς υπερβολές.

    • Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να είχες την καλύτερη διάθεση αλλά φαντάζεσε έναν Δήμαρχο/Αντιδήμαρχο/Πρόεδρο να βγάζει ανακοινώσεις σε κάθε ανώνυμο σχόλιο σε ένα σάιτ; Περισσότερο υποχρέωση των δημοσιογράφων είναι να το ψάξουν και να γράψουν αν υπάρχει κάτι αλλά δεν βλέπω τίποτα. Ή δεν ασχολούνται ή το έψαξαν και δεν υπάρχει τίποτα. Όσον αφορά τα ανώνυμα σχόλια αναγνωρίζω τον θετικό τους ρόλο αλλά και τον αρνητικό τους ρόλο ειδικά όπως εφαρμόζονται εδώ στην aegean που έχουν δημιουργήσει σε πολύ κόσμο ένα αίσθημα αηδίας (για όλους τους εμπλεκόμενους) με την πολιτική/κοινωνική κατάσταση στην Κω.

  6. Εγώ πάλι βλέπω οι λογαριασμοί του Νερού ολοένα και αυξάνονται. Ίσως είναι και το ακριβότερο Νερό στην Ελλάδα. Αν είναι τόσο ποιοτικό και τόσο καλό για την τιμή του, ας το πουλούν για εμφιαλωμένο, εγώ προτιμώ της αφαλάτωσης ή θα κουβαλώ από την πηγή στο Πυλί, να μου λείπει η ποιότητα, τη χαρίζω στη ΔΕΥΑΚ…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ