Λαϊκή Συσπείρωση Κω (για τη χθεσινή νεροποντή): Από τη μια να λαχταράς να βρέξει και από την άλλη να φοβάσαι μην πνιγείς

6
1148

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ

Από τη μια να λαχταράς να βρέξει και από την άλλη να φοβάσαι μην πνιγείς

Αυτή είναι η κατάληξη των έργων όλων όσων σήμερα μιλάνε για την Κω του τουρισμού, της ανάπτυξης των υψηλών (οικονομικών) δεικτών!

Τα προβλήματα που προκύπτουν μετά απο φυσικά φαινόμενα ,σεισμών, πυρκαγιάς ,βροχής θα μπορούσαν σήμερα να αποφευχθούν αρκεί να σχεδιαστούν και γίνουν τα ανάλογα έργα.

Τα αντιπλημμυρικά-αντισεισμικά-αντιπυρικά έργα όμως ποτέ δεν ήταν επιλέξιμα . Είτε για τις Δημοτικές Αρχές που πλειοψηφούν τα τελευταία χρόνια στον Δήμο είτε για τις κυβερνήσεις και τα ευρωπαϊκά προγράμματα που χρηματοδοτούν ,με το σταγονόμετρο , Δήμους και Περιφέρειες.

Οι πολιτικές τους ευθύνες είναι τεράστιες κάθε φορά που υπερψηφίζουν για χάριν της τουριστικής ανάπτυξης,της ελεύθερης οικονομίας και της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας ,επεκτάσεις ξενοδοχειακών μονάδων, αλλαγή χρήση γης και αιγιαλού, κάλυψη ρεμάτων κοκ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω δεν θα παύσει να προτείνει έργα και δράσεις για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους, για την δική τους ολόπλευρη ανάπτυξη.

Καλούμε τους κατοίκους να μην εμπιστεύονται πια τις πολιτικές δυνάμεις που ευθύνονται για τα πολλά προβλήματα που έχουν . Να μην τους δώσουν κανένα περιθώριο να παίξουν με τις ζωές τους

Να απαιτήσουν έργα που χρειάζονται το νησί και ο λαός τους και όχι οι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση

25/10/18

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανονικά θα έπρεπε να λέγαμε σαν τα χιόνια, αλλά λόγω βροχής, σαν τη βροχή. Τελικώς υπάρχετε? Ή μήπως σας ξύπνησε η βροχή. Άντε καλό ύπνο έως την επόμενη βροχή…..

  2. ΚΙΚΗ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΉ ΞΈΡΕΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΑΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΟ ΆΡΝΗΣΗ ΣΕ ΌΛΑ ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΣΘΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ .Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΉ

  3. Άντε Κική μου και εις ανώτερα, μαζί με το Γεώργιο για τις επόμενες εκλογές. Έτσι και αλλιώς σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, εσείς συμφωνείτε σε όλα με το Γεώργιο, διαφωνώντας.
    …… τελικώς τα γιατρεύει όλα, ακόμη και τα πιστεύω…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ