Εφ. «ΣΤΑΘΜΟΣ»: Για «εξηγήσεις» καλείται ο ιδιοκτήτης της Νέας ΑΒΙΚΩ &… ο Δήμος Κω για το Οινοποιείο

5
1755

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. προσοχή ο αμίαντος δεν είναι «τοξικός» είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ! Και τόσο επικίνδυνος που η ΕΕ δεν έχει θέσει όρια επικινδυνότητας, ακόμη και μιά ίνα αμιάντου εισπνεόμενη, είναι αιτία για καρκινογένεση. Γιαυτό απαγορεύτηκε η εξόρυξη, η παραγωγή, η επεξεργασία του και επιβλήθηκαν αυστηροί κανόνες σε όλο τον κόσμο!
    Για τους μη ενημερωμένους: όλα αυτά ισχύουν για τον εισπνεόμενο αμίαντο, με τους σωλήνες στα παλιά δίκτυα ύδρευσης δεν υπάρχει θέμα, αντίθετα υπάρχει με τις καμινάδες από αμίαντο στα τζάκια!
    http://nemertes.lis.upatras.gr/jspui/bitstream/10889/2528/1/NIKOLAOU%20MASTER.pdf (για διεθνή βιβλιογραφία, δες σελίδα 13)

  2. τέτοια σοβαρά ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με την αρμόζουσα σοβαρότητα. Δυστυχώς κυριαρχεί η αεριτζίδικη λογική της εύκολης κονόμας. Θα περίμενα από τους ειδικούς μηχανικούς που ανέλαβαν το έργο της κατεδάφισης μεγαλύτερη ευθύνη. Τι στο καλό μαθαίνουν στα Πολυτεχνεία, δε ξέρουν τι σημαίνει αμίαντος;

  3. Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Οταν πρωτοανακαλύφθηκε ο λογαριασμός,(ΤΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ) ο κ. Βενιζέλος -γνωστός χιουμορίστας- έσπευσε να πει ότι είναι αριθμός τηλεφώνου. Ε, δεν είναι. Είναι λογαριασμός που ακολουθεί υπόγειες διαδρομές…

    ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Πήρα τηλέφωνο και βγήκε ο Σπ. Σπηλιωτόπουλος!
    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: …από Μόσχα, Νέα Υόρκη, Κύπρο και Ελβετία. Είκοσι ένα εκατομμύρια δολάρια. Φθήνιες. Φυσικά ο παραλήπτης αγνοείται.

    ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ποιους αφορούν αυτά; Πάλι υπόνοιες;

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Ρε, πού πήγαν τα λεφτά είναι το θέμα. Αφήστε τις σοφιστείες.

  4. Το παλιό οινοποιείο μένει εκεί και σκοτώνει κόσμο έλαιος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ