ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ στον ΕΚΦΡΑΣΗ: «Η κ. Ιωάννα Ρούφα κινείται ιδεολογικά και πολιτικά στην ίδια γραμμή με τον κ. Καματερό…»

33
764

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ στον ΕΚΦΡΑΣΗ 97 στην εκπομπή της κ. Καλλιόπης Δανελλάκη:

«Η κ. Ιωάννα Ρούφα κινείται ιδεολογικά και πολιτικά στην ίδια γραμμή με τον κ. Καματερό και την κυβερνητική πολιτική που χαράσσει τόσο στο μεταναστευτικό όσο και γενικότερα σε διαφορά θέματα τις τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι λόγοι είναι αυτονόητοι ενόψει δημοτικών εκλογών, αγνοώντας τους πολίτες στο Πυλί και γενικότερα την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που είχαν άλλη γνώμη για το μεταναστευτικό.

Λυπάμαι προσωπικά εγώ και αρκετοί συμπολίτες από το Πυλί και το νησί μας που δεχόμαστε λεκτικές επιθέσεις με κοσμητικά επίθετα ακόμα και στην τελευταία συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Πυλίου πριν την λαϊκή συνέλευση.

Λέξεις που έχουν καταγραφεί σε δελτία τύπου με την υπογραφή της Ιωάννας όπως «ρατσιστές, ακροδεξιοί, νταϊλίκια, ξενοφοβικοί και κανιβαλιστές».

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία να έρχεσαι στην λαϊκή συνέλευση και να ζητάς και τα ρέστα… Εξάλλου όπως λέει και δημόσια η Ιωάννα δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα και όλα καλά.

Ήταν και θα είναι υπέρμαχη του hot spot.

Το πρόβλημα με την Ιωάννα και τον κ. Καματερό δεν είναι προσωπικό αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις . Αυτό λέγεται δημοκρατία. Εάν κάποιοι είναι δημοκράτες και σέβονται την δημοκρατία όπως ευαγγελίζονται.

Σημαντική και αξιοσέβαστη η προσπάθεια από τον Αστυνομικό διευθυντή κ. Κοκορόσκο που ήρθε και άκουσε τους πολίτες. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει βελτίωση εύχομαι να συνεχιστεί η προσπάθεια και το καλοκαίρι για το παραλιακό μέτωπο στο Μαρμάρι έτσι ώστε να υπάρχει μια διαχείριση…

2) Για το κτήριο του Επαρχείου είναι κρίμα να απαξιώνεται και να μην υπάρχει επιτέλους μια πολιτική πρωτοβουλία για το τι θα κάνουμε.

Χρειάζεται η ελληνική αστυνομία να πάει σε ένα σύγχρονο κτήριο περιφερικά τις πόλης.

Νέο δικαστικό κτήριο κάτι που έπρεπε να είχε γίνει χτες .

Σήμερα το κτήριο λειτουργεί με τις αξιοσέβαστες προσπάθειες του Δικηγορικού συλλόγου, της αστυνομικής διεύθυνσης και ιδιωτών με προσφορές και φυσικά συνδρομή Δήμου και Επαρχείου για μπαλώματα .

Το κτήριο αυτό έπρεπε να είναι το στολίδι μας και να κοσμεί το ιστορικό σημείο λίγα μέτρα από τον πλάτανο του Ιπποκράτη .

3) Για τον επαρχιακό δρόμο σημείο (Μαρινόπουλου) 15 χρόνια ακούμε βλέπουμε ,αλλά κάνεις δεν παίρνει μια πρωτοβουλία πολιτική, είναι κάτι που λύνεται αλλά δυστυχώς κανένας δεν δίνει σημασία .

4) Για την έκταση των 300 στρεμμάτων στο Ναυτικό όμιλο δεν θα ήθελα να σχολιάσω και να κάνουμε ανάλυση ποιος φταίει ή δεν φταίει. ’’Σημασία έχει τι γίνεται σήμερα» .

Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει ο συγκεκριμένος χώρος να παραμείνει στην κυριότητα του δήμου.

Αμέσως μετά να αξιοποιηθεί για αθλητικές εγκαταστάσεις ήπιας μορφής που δεν χαλάνε το περιβάλλον και την εικόνα αυτού του μοναδικού παρθένου σημείου που έχει μείνει στο παραλιακό μέτωπο του νησιού μας.

Να γίνει επέκταση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ομίλου και να αναβαθμιστούν οι υποδομές στο αθλητικό τμήμα ιστιοπλοΐας που υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί η αξιοσέβαστη προσπάθεια που γίνετε από τον πρόεδρο και τα μέλη τους, επίσης αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν αλλοιώνουν το περιβάλλον όπως beach volley ,beach soccer, beach tennis, με αναψυκτήριο και αποδυτήρια με μορφή ξυλοκατασκευής και όχι τσιμεντοποίησης.

Ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες για μπάνιο μια λαϊκή πλαζ που μπορεί ενας δημότης να κάνει ελευθέρα μπάνιο χωρίς ομπρέλες ,είναι το μοναδικό σημείο που έχει μείνει αστο αφήσουμε στους Κώους πολίτες .

Είμαι υπέρ του κολυμβητήριου αλλά όχι σε αυτό το σημείο. Ας κάνουμε αποκέντρωση και να δώσουμε την δυνατότητα και στα παιδιά από τα χωριά ,δηλαδή σε ένα σημείο ποιο κεντρικότερα του νησιού, όταν και αν γίνει κάποτε!!!

5) Για την πολιτική προστασία έχουν γίνει βήματα και θα συνεχίσουμε έτσι να δουλεύουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, εξάλλου τα αποτελέσματα τα είδαν και οι συμπολίτες μας με την καθημερνή παρουσία μας έτσι θα συνεχίσουμε και τον χειμώνα διπλά στον δημότη .

Η αγορά του οχήματος ξεκίνησε πριν 3 χρονιά με την αξιόλογη προσπάθεια του κ. Μαραγκού και του υπευθύνου επιχειρησιακού συντονιστή Νίκου Καλυμιοναρή.

Σε καθημερινή βάση το γραφείο πολιτικής προστασίας είναι ανοιχτό και είμαστε σε ετοιμότητα να δώσουμε βοήθεια οπού μας ζητηθεί.

5)Για την Ζιά η επιτροπή περιμένει τις επόμενες ημέρες την πρόταση του δήμου για το πάρκινγκ, ένα πρόβλημα που είχαμε φέτος ήταν η έλλειψη νερού και πρέπει να βρεθεί χώρος για μια νέα δεξαμενή ,απ’ ότι ξέρω η ΔΕΥΑΚ ψάχνει χώρο.

6) Για το Κλεισθένη ενόψει εκλογών η συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων και Περιφερειαρχών αντιδρούν με τον νέο νόμο και δυστυχώς θα δούμε πράγματα και θαύματα που δυστυχώς την δυσλειτουργία και το χάος θα το πληρώσουν οι δημότες. Προσωπικά εύχομαι να λειτουργήσει».

33 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Και μόνο που την βάζεις στο στόμα σου είναι αδίκημα . Τους ανύπαρκτους τους αφήνεις στην ανυπαρξία τους .

 2. Εσείς τη κάνατε ρε Μιχαλάκη με το hot spot τίποτα τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά. που ήταν ο δήμαρχος σας την ημέρα του hot spot ;; Πουθενά εμείς ξύλο και δάκρυα και ο Ήρωας δήμαρχος σας διακοπές. Μπροστά στις κάμερες είναι έτοιμος να φάει τα σίδερα και από πίσω μαζί με τον Καμμένο να πίνει καφεδάκι στο οβάλ Γραφείο του το μόνο που κάνετε από τότε είναι να κατηγορείτε όλους τους άλλους εκτός από εσάς που εισασταν οι πρώτοι και καλύτεροι σε όλο αυτό το φιάσκο του hot spot. Ετοιμάσου τώρα και για το νούμερο 2 hot spot στο τρελά φυλασσόμενο 282 και πάλι με την υπογραφή του Δημάρχου σας. Σταμάτα να το παίζεις σε όλα τα ταμπλό,ο κόσμος κουράστηκε να σας ακούει και να διαβάζει τις βλακείες σας.Δεν φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι,το μεγαλύτερο φταίξιμο ήταν είναι και θα είναι του Δημάρχου σας ξέρεις αυτόν που έβριζες πριν σε κάνει αυτό που είσαι.

 3. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΑΧΑΧΑ

  ΧΑΧΑΧΑ ΜΙΧΑΛΗ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣΑΝΕ ΧΑΧΑΧΑ

 4. ΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ

  ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ .ΜΟΝΟ ΖΗΜΕΝΣ ΧΑΧΑΧΑ

  • Αν είσαι η antimaxeia και σε πάρει χαμπάρι θα έρθει ,έννοια σου μαρή. Λούστου μονάχα να σε΄βρει πλυμένη ,όχι ανύπλυτη.Έχει ένα θέμα..πίφι φροσύνες. Από μακριά σας μυρίζει χα χα χα !

  • ΠΛΥΣΟΥ, ΣΤΟΛΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ’ ΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΕΓΚΕΡΑ. ΦΡΝΤΙΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΛΥΚΟ ‘ΥΠΟΒΡΎΧΙΟ’.
   ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ.

  • ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ,ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ,ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΘΡΑ,ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΑΠΕΧΘΕΙΑ.
   ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ!
   Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

 5. Τα στρεμματα δυστυχως ανηκουν στο ΤΑΙΠΕΔ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ δουλειά ο δήμος. Ασε πια τα ψέματα ξερολα.

 6. Μιχάλη κάποτε κατηγορούσες τον Κυριτση πως κατέβασε τα παντελονια του.Τωρα κατηγορείς την Ιωάννα για να πας με τον Κυριτση; Μα γι αυτό θα μείνεις ένας πολιτικός νάνος,νάνος και αναξιόπιστος.Να σου θυμίσω πως όταν εμείς φάγαμε το ξυλο ο Κυριτσης και ο Σιφακης ειχαν τα τηλςφωνα κλειστα και ηταν καπου στην Ευρώπη…
  Και τέλος με το παρκινγκ της Ζιας ποτε θα δωσεις λύση;;; Λοιπόν σου κανει τα.χατηρια σου ο Κυριτσης αλλά πρόσεχε,εσύ έλεγες πως δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης.Καληνυχτα.

 7. Μιχαλη ολοι οι συλλογοι και φορεις του νησιου φωναζουν για να βρεθει ενας χωρος εξω από την πολη και μακρια από τα ξενοδοχεια.Ο κυριτση προτεινε 10 ακινητα μονος του χωρις καμια αποφαση,οταν ηρθε ο αβραμοπουλος στην κω ανακοινωθηκε ο χωρος στην 148 στο πυλι.τι ειχε πει ο αβραμοπουλος τοτε?αν δεν τον βρίσκαμε τον χωρο εμεις θα επρεπε να τον βρει ο δήμαρχος….ο οποιος και καθοταν διπλα του αλλα σαν κοτα δεν απαντησε ποτε.Τι ειπε στο Πυλι μαζι με τον τσαμπουνιαρη?εδω ειμαστε να τα δουλεψουμε μαζι…
  Λοιπον το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλια.Και τελος εκεινο το δημοψήφισμα ποτε θα γινει?

 8. ο κ. Γιωργαλλής νομίζει ότι θα πάρει ψήφους παίζοντας το μεταναστευτικό θέμα. Δεν έχει καταλάβει ότι όλοι οι Κωοι και ειδικά αυτοί που ασχολούνται με τον τουρισμό λένε ότι ευτυχώς που έγινε το hot spot και γλίτωσε ο τουρισμός και οι επιχειρήσεις μας. Προσπαθεί να πεί τι άραγες; Ότι πρέπει να κλείσει το hot spot; Για να πάνε που όσοι φτάνουν στη Κω; Μήπως να ξεμπλάσουν πάλι στη παραλιακή; Εσάς δεν σας νοιάζει για τα μαγαζιά μας, μισθός βρέξει χιονίσει…..κι όπως λέει κι ο λαός μας……………………Αναξιόπιστος πέρα για πέρα

 9. Vre mixali mixali inta ne afto to xalli mixali 3 i 7 21 ke papas 31 asta ta politika kalla eise me ti doulitsa sou polli kalla inta pou tathelis ta politika vre theompexti ??????

 10. Λαϊκίζεις Μιχάλη,προφανές το, γιατί! Σου είπα στη συγκέντρωση ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως στα λένε.Προφανές επίσης στο τι ήθελες να καταλάβεις.Εγώ μετέφερα το ΈΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ παράπονο που εσύ μου ζήτησες να πάει εκεί που ήθελες.Αυτό ήτανε ,δεν είχες άλλο,παντελονάτα…,εσύ μου το είπες!Το έκαμα. Πλαστελίνη στα χέρια του αφέντη είσαι Μιχάλη,εύκολο παιχνίδι, μαζί με τα άλλα «δεξιά και αριστερά» που όποτε θέλει πιάνει και παίζει. Ζεις με το όνειρο ότι θα σε βάλει στα καλάθι με τα καλά!Σε παλιό παπούτσι κάποια στιγμή θα κολλήσεις και θα σε τρίψει στα χαλίκια.Καρατσεκαρισμένο.Η μέθοδος σου δεν του φέρνει το προσδόκιμο…Άλλαξε Ρότα και μυαλά γιατί αν ξανακάνεις την τούμπα, αυτή τη φορά θα είσαι μονάχος!Μάλλον πάλι με χταπόδια και ούζο αραχτός και α δε βαριέσαι που περνούνε τα κοντέινερ.Βρες τον τρόπο και κάμε τον πράξη ώστε να σε λένε και να σε θεωρούν πατριώτη με ουσία και όχι ότι κοσμιτικά λούστικες!Μάθε και ξεχώρισε ότι αφεντικά έχουνε μονάχα οι σκύλοι..Πάντα φιλικά και επώνυμα Μιχάλη.

 11. Μιχαλη μας κουρασες καταντησες σαν την Λουκα. Το νησι ειναι μικρο,πολυ μικρο ο δημαρχος σου εκανε τις εσωτερικες μεταγραφες σε γραφεια αλλα μην συνεχιζεις ειναι εις βάρος σου.Φιλικα.

 12. Ti ta thelis ta stolidia tha se fan ta mavra fidia stolidi isoun mono sou a anathema to mpoisou mou stolize ke vgenis ke de xeris to lakko me ta fidia pou pigenis ??????

 13. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕ ΣΠΙΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
  ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ;;
  ΤΙ ΤΟΥ ΤΑΞΑΝΕ;;

 14. ΜΕ ΤΡΙΑ »ΚΥΡ» ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ »ΤΣΗ» ΚΟΙΜΑΣΑΙ,ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΕΙΝΑΡΙ…
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

 15. Μου ζητάτε, με πιέζετε, να απαντήσω σε κάτι ανδρείκελα που
  κάνουν πλιάτσικο..

  Σε κάτι γυρολόγους που καπηλεύονται το πρόβλημα των πατριωτών μου στο Πυλί για να επιβιώσουν πολιτικά…

  Σε κάτι οσφυοκάμπτες που γλύφουν εκεί που έφτυναν…

  Σε κάτι παλικαράκια που δεν έχουν αρχές και το παίζουν ήρωες (πίσω έχει η αχλάδα την ουρά) για να γλύψουν κανένα κοκαλάκι…

  Σας απαντώ με απόλυτο σεβασμό:

  Δεν ασχολούμαι και δεν αναγάγω ποτέ σε αντίπαλο κάποιον που δεν τον εκτιμώ.

  (ούτε καν σαν αντίπαλο.. αφού εκείνος που δεν διαθέτει αρχές δεν είναι τίποτα)https://www.facebook.com/orama.kinima.politon.ko

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.