Δήμος Κω: «Ανεμόμυλοι και ανεμαντλίες της Δωδεκανήσου. Η περίπτωση της νήσου Κω»

1
2041

Κως, 12 Οκτωβρίου 2018

Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Δήμο της Κω και το αγροτουριστικό συγκρότημα του ιστορικού «ανεμόμυλου του παπά» στον οικισμό της Κεφάλου διοργανώνει δράση, με τίτλο «Ανεμόμυλοι και ανεμαντλίες της Δωδεκανήσου. Η περίπτωση της νήσου Κω», από τις 19 ως τις 21 Οκτωβρίου 2018 στην Κω.
Στα πλαίσια της δράσης θα παρουσιαστεί η έκθεση «Ανεμόμυλοι και ανεμαντλίες της Δωδεκανήσου» στον πολυχώρο «Χάνι» την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό το Σάββατο και την Κυριακή, 20 και 21 Οκτωβρίου, από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 20.00.
Παράλληλα, το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου και ώρα 12.00, θα οργανωθεί έκθεση και παρουσίαση της λειτουργίας του αποκατεστημένου παραδοσιακού «μύλου του παπά», στο αγροτουριστικό συγκρότημα που βρίσκεται στον οικισμό της Κεφάλου.
Τέλος, θα οργανωθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά δεν γινότανε αλλιώς. Δεκάδες παιδιά της Κω πετύχανε στα Πανεπιστήμια, το ξαδελφάκι μου στη σχολή που ήθελε και ο Δήμος μας δεν βγήκε να πει ένα ευχαριστώ στον Υπουργό Παιδείας γιατί μερίμνησε για τα παιδιά εξ αιτίας του σοκ των αλλαγών στα σχολεία που τα ταλαιπώρησε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ