ΟΡΑΜΑ: Άσκηση πολιτικού θάρρους: Μπορείτε κ. Χατζηκαλύμνιε να περιγράψετε, στην Κωακή κοινωνία πως λειτούργησε το Δημοτικό Σφαγείο την περασμένη Τετάρτη;;;

50
1088

Άσκηση πολιτικού θάρρους: Μπορείτε κε Χατζηκαλύμνιε να περιγράψετε, με κάθε λεπτομέρεια, στην Κωακή κοινωνία πως λειτούργησε το Δημοτικό Σφαγείο την περασμένη Τετάρτη;;;

Όπως όλοι γνωρίζουν και ιδιαίτερα οι κτηνοτρόφοι μας που υφίστανται τις καταστροφικές συνέπειες της ανερμάτιστης πολιτικής Κυρίτση και στον πρωτογενή τομέα, το δημοτικό σφαγείο ΕΚΛΕΙΣΕ (δεν είναι η πρώτη φορά).

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη δεδομένη πολιτική και διοικητική ανεπάρκεια των «αρμόδιων»!! Οι άνθρωποι πολύ απλά ούτε θέλουν ούτε μπορούν…

Στις 6 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω ελήφθη, «στο και ένα», απόφαση για την πρόσληψη 5 υπαλλήλων με δίμηνη σύμβαση (την οποία και η παράταξη μας υπερψήφισε)… δεν υπήρχε και άλλη επιλογή έτσι όπως τα έκαναν!!!

Οι προσλήψεις αυτές δεν έχουν γίνει ακόμα.

Ρωτάμε λοιπόν: Ποια «μέθοδο» ανακαλύψατε και την κρύβετε, μην σας κλέψουν την ιδέα, για να λειτουργήσει το δημοτικό σφαγείο την περασμένη Τετάρτη;;

Μπορείτε να μας την περιγράψετε λεπτομερώς;

Θα την εφαρμόσετε και την βδομάδα που μας έρχεται;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άνοιξαν το σφαγείο, δεκάδες ζωντανά στον τσιγκέλι αλλά οι ΡΟΥΦιΑνοι δεν πρόλαβαν να κάνουν έγκαιρα την ΡΟΥΦιΑνιά της εβδομάδας.. Μ

    Με ποιανού την άδεια βρε ανοίξατε το σφαγείο, πήρατε άδεια από τις ξεσαλωμένες ΡΟΎΦιΑνες;;;; Δεν πρέπει να λειτουργεί τίποτα, διαφορετικά θα κατηγορηθεί η Δημοτική αρχή για παρανομία, κομπίνα και χρηματισμό…

    • ΣΟύΡΑΜΑ, η παράταξη της ΡΟΥΦιΑνιάς, της καταγγελίας, της χολής και της μιζέριας. Ξεσουρώστε βρεεεεεεεεεεεεεεέ...

      Αφού δεν σας τάισαν τις Γουρουνοκεφαλές στα χοιροσφάγια του Πυλιού βουρ όλοι όσοι μείνατε στο σΟύΡΑΜΑ για νοστιμότατο ΠΑΤΣΑ στην ταβέρνα του Αράπη, με το κολλαγόνο που έχει θα ηρεμήσει το στομαχάκι σας και θα ξερνάτε λιγότερο…

      • ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΤΕ. ΒΡΙΖΕΤΕ ..ΛΑΚΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ.
        ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΒΡΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ

        • ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ.Η ΑΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΛΙΝΓ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ..ΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΚΕΦΤΙΚΟ ΣΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΠΑΛΛΑΒΙΑΡΗΣ,ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ..ΛΑΛΑΚΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΡΟ@ΦΙΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΚΙΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΥ.ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΡΟΥΦΑ.ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ.

    • και οχι μονο. ο τιμιος και καθαρος κος Χατζηκαλυμνιος αφου τα κανε ΜΑΝΤΑΡΑ κάνει και παράνομες συμφωνιες.

      ΑΝ ητανε η ρουφα τωρα θα ειχε παει Ο εισαγγελέας.

    • ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ, ΜΙΖΕΡΟΙ ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΡΟΥΦιΑνοι ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, βγάλτε ΣΚΑΣΜΟ, σας βαρέθηκε η κοινωνία...

      Απάντηση στην απάντηση γεμάτη ξερατά, χολή και λολάγρα από τα σουρωμένα κατακάθια του σΟυΡΑΜΑτος…. Δες σας αντέχει άλλο η κοινωνία θεόμουρλοι, τον παιδοσούβλακο, την πανύψηλη ΚλαραΜπεεεεέλ με τα «πανέμορφα» μάτια και την κακιά μουρλέγκο του Πυλιού. Βουρ για ΠΑΤΣΑ στην ταβέρνα του Αράπη που κάνει καλό στα σαλεμένα σας μυαλά……

  2. Απέλπιδα προσπάθεια της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ για νταβαντούρι… ΡΟΥΦΑ, δεν ξεχνούμε τις ΡΟΥΦιΑνιές και πως χάσαμε 70 στρέμματα…

    Ξεσουρώστε βρε ζωντανααααααά… Όσο και να φωνάζετε ΞΕΓΆΝΩΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ θα σας αποκαλεί η κοινωνία μας που σας έχει σιχαθεί περισσότερο από τον Κυρίτση. ΡΟΥΦΑ εριστική γλωσσοκοπάνα, το επίπεδο σας ποιο χαμηλό από του ΒΑΒΛΑΞ και οι καταγγέλλοντες ΡΟΥΦιΑνοι λαϊκιστές της πλάκας, πολιτικός λόγος αχταρμάς, IQ ραδικιού σαν καλή αγρότισσα και ψυχή αρπαχτικού….

    • ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΗΜΕΝΕΣ ΧΙΛΙΟΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΦΑΦΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ? ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕΝ ,ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΕ, ΦΑΦΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!
      ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΑΧΥΡΕΝΙΟ ΤΣΕΡΒΕΛΟΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΟΥ?
      ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΒΓΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ,ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙΣ…. ΚΛΕΦΤΙΚΑ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ..ΣΦΥΡΑΤΕ!!
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ!
      ΟΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΠΑΡΛΑΠΙΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩ.

  3. Δηλαδή η κοινωνία όλη βοά και σας ενοχλεί η Ρούφα;; Βρε ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε πως καταντήσατε το νησάκι μας.

  4. Τέτοια ζωντανά ήμασταν που ψηφίσαμε τον σφυριτση. .. Πάρε κόσμε άρχοντες. .. Ας ξυπνήσουμε ρουφα και ξερό ψωμί.

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΙΩΑΝΝΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΟΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΒΙΚΩ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΑΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ….

  6. Το έχουμε δηλώσει αρκετές φορές, αν και δεν ανακοινώνονται τα σχόλια. Πρέπει να επέμβουν άμεσα το ΙΚΑ, η ΣΔΟΕ, η Επιθεώρηση Εργασίας, και η κα. Μακρή να αναλάβει επιτέλους δράση και να σταματήσει να είναι μόνο λόγια. Η λύση του μαύρου χρήματος, των ανασφάλιστων Καλύμνιων εκδοροσφαγέων οι οποίοι κονομούν στις πλάτες των κτηνοτρόφων της Κω, πρέπει να μας πει ο Εισαγγελέας εάν είναι και νόμιμη. Μιχαλάκη, γιατί δεν κάνεις τώρα δηλώσεις?

  7. Τα σφαγεία λειτουργούν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Τιμολόγιο υπέρ του Δήμου κόβεται κανονικά, οι Καλύμνιοι σφάχτες χωρίς καμία σύμβαση σφάζουν και κονομούν μαύρα χρησιμοποιόντας το Σφαγείο, αυτή είναι η λύση Κυρίτση για τη λειτουργία του Σφαγείου. Άλλοστε την έχουμε ξαναδεί αυτή τη λύση, καθώς οι συγκεκριμένοι σφάχτες είναι επιλογή Γεώργιου από την πρώτη του θητεία. Και εις ανώτερα…..

  8. Με ποια σχέση εργασίας και με ποια σύμβαση ή διαγωνισμό χρησιμοποιούν το σφαγείο τις κω οι καλύμνιοι σφαχτες? Να βγει ο δήμαρχος και ο μιχαλάκης να ανακοινώσουν στον κόσμο με ποιο σύννομο τρόπο επέλεξαν τη λειτουργία του Δημοτικού σφαγείου. Επειδή πρόκειται για δημοτική εγκατάσταση οφείλουν να ακολουθήσουν τη νόμιμη οδό και όχι με παραναμίες τη λειτουργία, όπως έχουν συνηθίσει έως τώρα.

  9. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

  10. καισερλης κυριτσης μυλωνας οι υπευθυνοι που δεν αξιοποιηθηκε ο ναυτικος ομιλος των 70 στρ.τον καισερλη

    τον τιμωρησαμε.τωρα σειρα εχουν κυριτσης μυλωνας για μαυρισμα.

  11. 1000 μοσχάρια* 70 ευρώ χωρίς απόδειξη= 70000ευρώ,
    600 χοιρινά * 30 ευρώ χωρίς απόδειξη= 18000ευρώ,
    4000αρνοκάτσικα*7ευρώ χωρίς απόδειξη= 28000ευρώ,
    Σύνολο μαύρα χρήματα η αμοιβή των καλύμνιων σφαχτών /έτος=116.000ευρώ
    Κατά τα άλλα, έφταιγαν οι συνεργατικές, ενώ τώρα, όλα στο φως. Σιγά Γεώργιε μας τύφλωσες……

  12. Δήλωση της Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κω Ιωάννας Ρούφα για το μείζον ζήτημα των 70 στρεμμάτων του ΝΟΚ μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω:

    «Έπεσαν οι μάσκες στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Κάτω από την πίεση της κοινωνίας και των φορέων ο κος Κυρίτσης αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι εδώ και 1,5 χρόνο γνώριζε για τις προθέσεις της ΕΤΑΔ Α.Ε. Είχε στα χέρια του όλα τα έγγραφα.

    Είχε στα χέρια του την άρση της παραχώρησης. Δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προασπίσει τα συμφέροντα του Κωακού λαού που τον εξέλεξε στο ανώτατο τοπικό αξίωμα.

    Κωλυσιεργούσε με σαφή στόχο να υπηρετήσει τα συμφέροντα των σφετεριστών της περιουσίας του Κωακού λαού όπως έκανε και στην περίπτωση της Νέας ΑΒΙΚΩ.

    Ο Δήμος της Κω έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο κτηματομεσιτικό γραφείο όπου όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται.

    Αν επιτρέψουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν να νέμονται τη δημοτική εξουσία είναι θέμα χρόνου να βγάλουν στο σφυρί ακόμα και τα σπίτια μας…»

  13. Κα Μακρή πάρτε θέση επί του θέματος. Εάν δεν μπορείτε, απλά παραιτηθείτε, αρκετά με γλάστρες και μαιντανούς, βαρεθήκαμε..

  14. όλα πουλιούνται, όλα αγοράζονται.. μνημεία, πολιτισμός, ιστορία, η γη των πατεράδων μας, υποψηφιότητες , συνειδήσεις, σιωπές, αξιοπρέπεια… τα πάντα όλα.

    Η ύποπτη απουσία του κου Κυρίτση από την χθεσινή σύσκεψη των φορέων και των δημοτικών παρατάξεων είναι συνειδητή στάση.

    Την ώρα που η μόνιμη επιτροπή του ΤΕΕ Κω εισηγήθηκε με ομόφωνη απόφαση της γενικής της συνέλευσης 5 σημεία διεκδίκησης της ΚΜ του ναυτικού ομίλου…

    Την ώρα που όλοι οι φορείς, σύσσωμη η τοπική κοινωνία με σύμμαχο τον επιστημονικό φορέα του ΤΕΕ αλλά και τον δικηγορικό σύλλογο Κω όπως αυτός εκφράστηκε από τον γραμματέα του κο Δρόσο Δημήτριο…

    Την ώρα που τοπογράφοι της ΕΤΑΔ Α.Ε.βρίσκονται στο νησί…

    Την ώρα που 16 «επενδυτές» έχουν πέσει πάνω από το νησί μας στην κυριολεξία σαν τα κοράκια…

    Ο κος Κυρίτσης απουσίαζε εκκωφαντικά!

  15. Η στάση του κου Κυρίτση είναι απολύτως συνειδητή και συνεπής.

    Δεν διαφέρει από εκείνη που κράτησε όταν η Μαρίνα περιήλθε στο ΤΑΙΠΕΔ (δεν ψήφισε την προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας )

    Δεν διαφέρει από εκείνη που κράτησε στην νομιμοποίηση της ΚΑΕ Α.Ε. (εν μία νυκτί με εξωδικαστικό συμβιβασμό)

    Δεν διαφέρει από εκείνη που κράτησε απέναντι στην ιστορία του τόπου εκχωρώντας με συνοπτικές διαδικασίες την έδρα του δικτύου πόλεων με Ασκληπειία στον δήμο της Επιδαύρου.
    ( για την προώθηση της υποτιθέμενης βουλευτικής υποψηφιότητας του).

    Θυμίζουμε το ΑΚΤΑΙΟΝ!

    Ανερυθρίαστα, χάρισαν στον ιδιώτη 9 ενοίκια δηλαδή 58.500 Ευρώ καθώς και άλλα 67.600 Ευρώ που είναι δήθεν οι εργασίες αποκατάστασης της εξωτερικής όψης.

    Αφού πρώτα πέταξαν στο καλάθι τον αχρήστων την χρηματοδότηση των 105.0000 που είχε αποσπάσει η δημοτική αρχή Καίσερλη για την αποκατάσταση του.

    • Βρε σουρωμένε γραφιά της μίζερης παράταξης της ΡΟΥΦιΑνιάς και της ηλιθιότητας..

      … πόσα μπαλώματα θα έκανε ένας με 105.000 ευρώ σε ένα διαλυμένο κτήριο;;;; Ξεσουρώστε βρεεεεεεεεεεεεεεέ σΟυΡΑΜΑτα, ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ που μόνο νταβαντούρι προκαλεί η διαλυμένη σας παράταξη για δείξετε ότι υπάρχουν ακόμα υπολείμματα πολιτικής…

  16. Θυμίζουμε τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ!

    Τα αδρανοποίησαν για να υποτιμήσουν την αξίας τους. (οργανωμένο σχέδιο)

    Η πρόταση της επιτροπής εκτίμησης με πρόεδρο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο «αξιοποίησης» της δημοτικής περιουσίας, κο Χατζηκαλύμνιο ήταν μόλις 50.000 ευρώ ετησίως και για τα τέσσερα τρένα!
    Η ίδια επιτροπή επίσης έθεσε ως μίνιμουμ κύκλο εργασιών για τα δημοτικά τρένα μόλις τις 280.000 Ευρώ το χρόνο… όταν ο τζίρος τους επί της προηγούμενης διοίκησης ξεπερνούσε τα 500.000 ευρώ τη σεζόν!!!

    Η στάση του κου Κυρίτση δεν διαφέρει από την συνειδητή στάση του στα μεγάλα ζητήματα του τόπου.

    Είτε απουσιάζει είτε λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος είτε συνδιαλέγεται με εξωδικαστικούς συμβιβασμούς.

  17. Είτε απουσιάζει είτε λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος είτε συνδιαλέγεται με εξωδικαστικούς συμβιβασμούς.

    Θυμάστε που επίσης απουσίαζε στο εξωτερικό όταν το χοτ σποτ στηνόταν ερήμην της τοπικής κοινωνίας στο Πυλί;

  18. Εσύ ρε όργιο αντί να πεις μπράβο όποια μέθοδο και αν ανακάλυψαν που εξυπηρέτησε τους κρεωπολειδες να κάνουν την δουλειά τους καθεσε και σκαλίζεις για τον αν είναι σωστό ή όχι και ανοίγεις θέματα εάν όμως κλείσουν για κάνα μήνα και παραπάνω τότε θα βγεις να πεις ότι εγώ φταίω που έγραφα αυτά τα πράγματα και έκανα καταγγελίες και σκαλιζα εκεί που δεν με σπέρνουν.
    Κάτσε κυρά μου στην άκρη και μην νεκατονεσε και άσε μας να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας

    • ΘΑ ΝΕΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟ!
      ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!
      ΜΕ ΚΑΤΙ ‘ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ’ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ‘ΕΙΔΟΥΣ’ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ
      ΥΠΟΖΥΓΙΑ>ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.
      ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ!
      ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
      ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ‘ΜΕΣΑ’,ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ‘ΜΕΣΑ’ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ!

  19. – Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

    Η κα Πη τολμά να μιλά για το νόμο της κοινωνικής οικονομίας και να λέει ασύστολα ψέματα για να καλύψει τις πομπές της.

  20. Κα Πη,

    Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής, συγγενής σας πρώτου βαθμού εργάζεται στο λογιστικό γραφείο του εξωτερικού συνεργάτη – λογιστή της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ από την ώρα που εσείς είστε πρόεδρος της;;

    Είναι τυχαία η πρόσληψη;

    Ή μήπως είναι τυχαία η συνεχιζόμενη συνεργασία με το συγκεκριμένο λογιστικό γραφείο;

    Αλήθεια πως εξηγείτε την αύξηση της σύμβασης από τον ένα χρόνο στον άλλο;;

    Με ποιο ποσό υπογράψατε τον πρώτο χρόνο και πόσα χρήματα πληρώνει σήμερα η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ για λογιστική υποστήριξη και που να οφείλεται άραγε αυτή η αύξηση;

    Κα Πη,
    Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής προσλαμβάνετε πρώτου βαθμού συγγενείς μελών του δ/σ της κοινωφελούς επιχείρησης που τυγχάνει να ήταν και υποψήφιοι με την παράταξή σας;

  21. Δεν είναι κατάχρηση να κυκλοφορείτε με όχημα της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ προφανώς και με καύσιμα που πληρώνουν οι Κώοι πολίτες;;

    Μήπως ως πρόεδρος της σας παραχωρήσατε και τηλέφωνο που το πληρώνουν και αυτό οι πολίτες;;

    Πού πήγε και ποιος διαχειρίστηκε το ταμείο που παραλάβατε όταν καταργήσατε το σωματείο της Λέσχης Φιλίας της δημοτικής κοινότητας Κω;

    Που πήγαν τα χρήματα που είχαν συλλέξει από τις οικονομίες τους οι ηλικιωμένοι;

    Με ποιο δικαίωμα πήρατε χρήματα που ανήκαν σε ένα ανεξάρτητο σωματείο;

    Τι είναι η Πρόνοια και η Αστική Συγκοινωνία τσιφλίκι σας;

  22. Ο όλα στο φως Δήμαρχος επιμένει σε τακτικές σκοταδισμού. Όλα κρυφά και μαύρα, ακόμα και η λειτουργία του σφαγείου στις πλάτες των κτηνοτρόφων και των χασάπηδων της κω. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη το όργιο της παρανομίας και του μαύρου χρήματος στο σφαγείο (μόνο το τέλος χρήσης σφαγείου κόβει ο δήμος ως νόμιμο παραστατικό, τμολόγιο σφαγής?) και όλα αυτά με την ανοχή και την κάλυψη της Δημοτικής Αρχής. Μπράβο Γεώργιε, αλλά θα μου πεις μαθημένος είσαι, μήπως είναι η πρώτη φορά?

  23. ΑΠΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΙΑΣΜΟ
    ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΝΕΤΕ
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ .

  24. απορω με την κυρια ρουφα που για ολα εχει να πη κατι κακο, αλλα για τους λαθρομεταναστες που μαζευωνται καθε βραδυ στον αγ γεωργιο δεν βγαζει κουβεντα. φοβατε ο κοσμος να βγη βολτα εξω και τα παιδακια δεν μπορουν να πανε στην παιδικη χαρα. αυτα δεν τα βλεπει η εχει καποιο συμφερον? περπατανε στην μεση του δρομου και οι οδηγοι τρεμουν μην γινη το κακο και βρουν το μπελα τους, αυτα τα βλεπει η κυρια ρουφα η εχει λαθρομεταναστες να κανουν τις δουλειες της και δεν μιλαει?

    • δεν εισαι ικανος να μιλησεις για τη ρουφα σε ξερει ολη η κοινωνια και σε φτυνει

      βρε ελεεινε νομιζεις οτι θα την βγαλεις καθαρη; ολα εδω πληρωνονται΄. οταν η Ρουφα βγαλει τα στοιχεια που εχει θα καταλαβεις ποιος εφερε το χοτ σποτ στο Πυλι

  25. Και τι σε νοιάζει βρε βουρλο ποια μέθοδο ανακάλυψε το θέμα είναι ότι έγινε η δουλειά μας και ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί πάλι φρέσκο κρέας που σχεδόν είχε στεγνώσει η αγορά αντί να πεις ένα μπράβο που κατάφεραν και το λειτουργεισαν και κάναμε η κρεωπολειδες τι δουλειά μας εσύ ψάχνεις να βάλεις εμπόδια αλλά έτσι και ξανα κλεισουν πάλι για κανένα δίμηνο να βγεις εσύ η ίδια και να πεις στον κόσμο εγώ ευθύνομαι για σκαλιζω εκεί που δεν με σπέρνουν.
    (το τελευταιο που εγραψες ηταν μαλακια)

  26. Πού πήγε και ποιος διαχειρίστηκε το ταμείο που παραλάβατε όταν καταργήσατε το σωματείο της Λέσχης Φιλίας της δημοτικής κοινότητας Κω;

    Που πήγαν τα χρήματα που είχαν συλλέξει από τις οικονομίες τους οι ηλικιωμένοι;

    Με ποιο δικαίωμα πήρατε χρήματα που ανήκαν σε ένα ανεξάρτητο σωματείο;

  27. Μάλλον για κρεοπώλης της ΔΑ καρδάμαινας ή του κτηρίου των τεχνικών υπηρεσιών μου κάνεις. Αν εσένα σου τρέχουν από τις τσέπες, πλήρωσε και τα δικά μας μαύρα για να σφάζουμε χωρίς απόδειξη. Καλά εσύ από τα σφαγείο περιμένεις κρέας μόνο για να δουλέψεις ? Καλύτερα ασχολήσου με την κανονική σου δουλειά και άσε τον κλάδο μας ήσυχο. Μούφα κρεοπώλη με τις ευαισθησίες, οι εκλογές είναι κοντά, αν νομίζετε πως βρίκατε λύση με το σφαγείο, θα πληρωθήτε αναλόγως

    • Τι λες βρε μαλακά εμένα τα κρέατα είναι όλα δικά μου και δεν έχω εκτός από μοσχάρι και χοιρινό κοτόπουλο κατι άλλο στο μαγαζί μου τώρα εάν εσύ φέρνεις όλα τα σαπακια από έξω και τα πουλάς για ντόπια τότε βέβαια θα φωνάζεις για την απόδειξη.
      Βουλωσε το και μην μιλάς εάν δεν ξερεις

  28. Άρχισαν και τα μαντρόσκυλα του λινοπότι να βγάζουν τώρα ανακοινώσεις υπέρ Γεώργιου. Βγάλτε και αλλα όσο προλαβαίνεται, λίγα είναι τα ψωμιά σας ακόμα

  29. το μόνο που μπορούν να απαντήσουν είναι περί θράσους, με δάσκαλο τον προσωρινό αρχηγό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ