Απάντηση Σταμάτη Πη στον Θ. Μουζουράκη για την ανακύκλωση: Επειδή συνεχίζεις να επιμένεις στο παραμύθι σου, να σου το κάνω πιο λιανά

18
1719

Κύριε Μουζουράκη επειδή συνεχίζεις να επιμένεις στο παραμύθι σου για την ανακύκλωση των σκουπιδιών θα σου τα κάνω πιο λιανά

1.Από την περιβόητη πρώτη θητεία σας την ιστορική εποχή του ξεβρακώματος παραδώσατε σε μας έναν μισογκρεμισμένο ΧΥΤΑ που μόλις πριν δύο χρόνια τον είχατε παραλάβει από τον εργολάβο και επί πλέον ένα φέσι 500, ναι πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, χρέος προς τον ίδιο εργολάβο που του αναθέσετε χωρίς κανένα διαγωνισμό την λειτουργία του για ενάμιση χρόνο!!. Από τότε μάλλον σας άρεσαν οι εργολάβοι και γι΄αυτό σήμερα θέλετε να δώσετε την καθαριότητα αλλά και τους βιολογικούς σε εργολαβίες.

2. Την περιβόητη πρώτη θητεία σας την ιστορική εποχή της μοσχαροκεφαλής των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, για να κάνετε και πάλι εντύπωση εφαρμόσατε την ανακύκλωση, αγοράζοντας πάλι με χρήματα των δημοτών τους κίτρινους , κόκκινους, πράσινους και μπλε κάδους, για τέσσερα ξεχωριστά ανακυκλώσιμα υλικά, το γυαλί, το πλαστικό, το χαρτί και τα οργανικά, μόνοι εσείς σε όλη την Ελλάδα, που μετά ως διά μαγείας περνούσε ένα απορριμματοφόρο τα μάζευε και τα ανακάτευε όλα μαζί και τα έθαβε στον ΧΥΤΑ γιατί δεν υπήρχε Κέντρο Διαλογής!!.

3. Την περιβόητη πρώτη θητεία σας την ιστορική εποχή με τους περγολίστες και τους μπαρίστες συνεργαστήκατε με έναν Αθηναίο υπεργολάβο της ανακύκλωσης, σας προμήθευσε μια μικρή χειροκίνητη πρέσα που εγκαταστήσατε μέσα στην Αλεξάντερ Φάσιον και ότι χαρτιά μαζεύατε από τα ξενοδοχεία μαζί με τα χαρτικά αρχεία του Δήμου που ήταν μέσα στο εργοστάσιο τα στέλνατε στην Αθήνα προς όφελος του εργολάβου.

Αυτή ήταν η τότε ιστορική δική σας ψεύτικη συνδρομή στην ανακύκλωση σε αντίθεση με μας που μέσα σε δύο χρόνια αφού τον πρώτο ενάμιση τον περάσαμε για να συνενώσουμε τα ασυμμάζευτα των τριών Δήμων κάναμε τα εξής:

1. Σταματήσαμε άμεσα τον εργολάβο που λειτουργούσε παράτυπα τον ΧΥΤΑ και απαιτούσε χρήματα από τον Δήμο και τον λειτουργήσαμε με υπαλλήλους του Δήμου χωρίς πρόσθετο κόστος.

2. Εφαρμόσαμε το πανελλαδικό πρόγραμμα ανακύκλωσης των μπλε κάδων σε συνεργασία με την μόνη νόμιμη υπεύθυνη εταιρεία Ανακύκλωσης στην Ελλάδα, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α).

3.Δημοπρατήσαμε τον χώρο του Δήμου μέσα στον χώρο του ΧΥΤΑ για την εγκατάσταση του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) και αναθέσαμε με δημοπρασία σε επίσημο εργολάβο της Ε.Ε.Α.Α. χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση του Δήμου την εργασία διαλογής και αποστολής των υλικών στην Αθήνα

3. Η Ε.Ε.Α.Α μετά από αυτό μας παραχώρησε δωρεάν και κατά κυριότητα χίλιους μπλε κάδους των 1.100 λίτρων και δύο καινούργια απορριμματοφόρα για την αποκομιδή τους.

4. Με την ίδια συμφωνία η Ε.Ε.Α.Α μας παραχώρησε επίσης δωρεάν 300 στρογγυλούς κάδους ανακύκλωσης γυαλιών και ένα καινούργιο φορτηγό αυτοκίνητο με ανυψωτικό μηχάνημα για την αποκομιδή τους.

Αυτή κύριε Μουζουράκη είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια, και μην νομίζεις ότι σε χαρακτηρίζω ψεύτη γιατί ξέρω ότι σου τα γράφουν άλλοι.

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Οι «ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ» υπογράφουν κείμενα άλλων που βρωμοκοπάνε, παρά τις πραγματικές τους δυνατότητες γραφής και ανάγνωσης…

      Γράφει ο γραμματικός, η «άμισθη» εθελόντρια, η «ψηλή» Καραμπέλ, οι μαϊμούδες του Κυρίτση και κάθε φορά βρίσκεται ένα πρόθυμο //// να υπογράψει κείμενα όλο χολή και μιζέρια. Φτου σας κατακάθια της πολιτικής….

    • Έμπαινε Σταμάτη, πάρτους σβάρνα με το Βουκεφάλα, βάλε να σου γράψουν και καμιά πρόταση στα Κώτικα...

      Δεν σε γνωρίζουμε πια ετσαδά που γράφεις σαν διδάκτορας… Γράψε δυο αράδες έστω αλλά δικές σου… Κατάντησες γραφικός με τις δευτεροαπαντήσεις που υπογράφεις σαν πειστικός… Μπέεεεεεεεεεέ….

    • Είπαμε ΟΣΙΕ ΣΤΑΜΆΤΗ, είσαι ο μοναδικός που έμεινε και αντέχει την κυρά ΓΚΑΓΚΑ, αλλά να υπογράφεις τις ΦΡ@ΓΚ.παπ@...ρολ@γίες;;;

      Δεν τους φτάνει το ψυχικό που τους κάνεις να είσαι ο μοναδικός σύμβουλος του σΟυΡΑΜΑτος που παραμένει δίπλα της στις συνεδριάσεις του δημοτικού μας Συμβουλίου την στιγμή που οι άλλοι άφωνοι ή απέχουν, ή κρύβονται στο παρασκήνιο για να γράφουν και να τα υπογράφουν τα 5 υπόλοιπα της πάλαι ποτέ ένδοξης παράταξης του Κωστούκου … Όμως τι περιποίηση στον τελευταίο των Μοϊκανών που αντέχει τη ξεσαλωμένη, σου ετοίμασαν και ένα κοντάρι σχόλια … Μπράβο Σταμάτη, θα αγιάσεις….

  1. Δώσε πονο κύριε Πη. Όλοι τα ξέρουμε απλά τα ξεχνουμε. Συγχαρητήρια στοιχεία και έργα. Ο Θεόφιλος τα ίδια ψέματα και λάσπη

  2. Σταμάτη η διαφορά σας είναι πως εσύ αγωνίστηκες για το δημότη και ο Θεόφιλος για την καρέκλα των 1700 ευρώ.Δες εχθές πως το 30λεπτο ρεπορτάζ της δημοτικής τηλεόρασης στο χώρο του πάρκινγκ,όλα για να στηρίξουν το Θεόφιλο.Ακομη και ο διαλυμένος ΔΗΡΑΣ…βλέπεις η μοναδική δημοσιογράφος τους έχει πάρει εργολαβία.

  3. Σταμάτη έπεσες πολύ χαμηλά στα μάτια του κόσμου με αυτά που Σου λένε να λες
    Άλλαξε τροπάριο γιατί το κλάμα θα είναι πολύ μεγάλο

  4. Κως: Δύο απορριμματοφόρα και ένας γερανός για την ανακύκλωση

    Δύο απορριμματοφόρα και ένα γερανοφόρο όχημα που θα χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία της ανακύκλωσης παρέλαβε σήμερα δωρεάν από την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης ο Δήμος Κω.Παράλληλα προετοιμάζεται και η λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών που θα λειτουργήσει στο χώρο του ΧΥΤΑ.Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της ανακύκλωσης αναμένεται να ξεκινήσει μετά το δεκαπενταύγουστο αφού προηγηθεί ενημέρωση των δημοτών για τη διαδικασία που θα ακολουθείται.Παράλληλα θα τοποθετηθούν περίπου 600 μπλέ κάδοι σε όλο το νησί για την συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών.Την ικανοποίησή τους για αυτή τη θετική εξέλιξη, με κόστος που πλησιάζει το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ δίχως δαπάνη του Δήμου, εξέφρασαν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Πης που βρέθηκαν στο λιμάνι κατά την παραλαβή των οχημάτων.
    dhras.gr
    Πηγή:https://www.dimokratiki.gr/01-08-2014/kos-dio-aporrimmatofora-ke-enas-geranos-gia-tin-anakiklosi-vinteo/

  5. Ενδιαφέρεται πραγματικά για την Κω… Και όχι για την καρέκλα…. Δεύτερον ειναι αληθινός και ντόμπρος.. Όπως είναι και στην δουλειά του. Και στο επαγγέλμα του και στην ζωή του.. .χρονια…γιατί έτσι όπως είσαι στο επάγγελμα σου, στη ζωή .σου. … Ετσι θα είσαι και στην πολιτική….Μερικοί είναι καρεκλοκενταυροι, ψεύτες..υποκριτες Και αυτό δεν αλλάζει..Εξάλλου από τον ηγέτη τους.. Μπορείς να κρίνεις και τους υπόλοιπους.. Φρου φρου και αρώματα…. Ολοι τους

    • ΤΗΝ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΗΝ 'ΜΕΤΡΑΣ' ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

      ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
      ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ‘ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ’..ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ!ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΥΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΣΦΑΛΛΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ..ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!
      ΧΙΛΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ‘ΚΑΛΥΨΟΥΝ’ ΤΗΝ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ‘ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ’ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
      ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ.
      ΑΓΓΕΛΟΣ

  6. Σταμάτη, τουλάχιστον εσύ αγωνίστηκες και συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για την Κω, αυτοί για τα ευρώ. Το γνωρίζει όλο το Νησί, μη σταματάς και μη μασάς από τη λάσπη. Η τακτική της λασπης Κυρίτση φτάνει στο τέλος, έτσι και αλλιώς όλα στο φως δε λέει ο Μέγας Γεώργιος?

  7. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤ…. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΔΟΥΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΜΕΣΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ,ΔΩΡΕΑΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ.

  8. επειδή ζω από κοντά την ιστορία εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζω ότι ο Σταμάτης Πης έχει δίκιο. Τα γραφόμενα του κ. Μουζουράκη είναι άλλα κι άλλα

  9. Μπράβο κύριε Σταμάτη χίλια μπράβο είδαμε τους μορφωμένους που διοικούν λαμόγια μέχρι φτυσιματος απατεώνες

  10. Μουζο(υρο)μενα σταχτομενα πού λέει και ο γνωστός καθηγητής.Ένας ακόμα επιτυχημένος…………

  11. ο θεοφιλος πρωτα προσωπικα και μετα πολιτικα σταθηκε παντα στο υψος των περιστασεων και παντα διπλα στον πολιτη αναμεσα μας…δεν αξιζει τετοιο μαινος και επιθεση…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ