Λαϊκή συνέλευση στο Πυλί για τα προβλήματα στο HOT SPOT Τρίτη 18:30

13
806

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να βάλετε το βίντεο με τις δηλώσεις Τσαμπουνιαρη- Κυριτση για το ΧΟΤ ΣΠΟΤ.Εδω θα είμαστε να το δουλέψουμε μαζι

    • Βρε ξεχάσατε τους φελλούς του ΕΒΕΔ που ήθελαν το Hot spot στον σκουπιδότοπο; Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ όμως ήθελε το Αμανιού...

      Και η κυρά ΓΚΑΓΚΑ, όπως και ο Ροδίτης Περιφερειάρχης ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ συμφώνησαν στην δημιουργία του κέντρου μόνιμης διαμονής ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ για να στηρίξουν οικονομικά την τοπική κοινωνία… Μια ζωή στο Πυλί βολεύονται με κάθε είδους στρατόπεδο, φτάνει να βλέπουν παραδάκι.

  2. Ρε δεν μας παρατάτε..Σας έδωσαν γραμμή η Νέα Δημοκρατία και Πασοκ-κιναλ…να προκαλέσετε πάλι προβλήματα? Άιντε διαλύστε το πάλι το νησί,να δούμε τι θα καταλάβετε…Μόνο για αυτά είστε ικανοί….

    • Φαίνεται ότι ο τύπος διαβάζει για τον Δάκο και τα ελαιόδενδρα παραδίπλα..

      ..και ίσως του ξέφυγε λίγο η επικαιρότητα εδώ και κάποιες εβδομάδες.

  3. αντί να απολογηθεί στους Πυλιώτες και σε όλο το νησί ο Κυρίτσης και ο Τσαμπουνιάρης που έχουν καταστρέψει το ΧΥΤΑ και μολύνει το νερό όλου του κάμπου προσπαθεί να ξεσηκώσει το κόσμο του Πυλιού για ανύπαρκτα θέματα. Κυρίτση με τα ούγκανα θα μείνεις στο τέλος

  4. Χθες οι αφίξεις στην χώρα στους 500,ενώ ξεκίνησε και επίσημα η έρευνα για την όλη Βιομηχανία αλληλεγγύης που στήθηκε για ‘την ανθρωπιστική’ πλευρά της αριστεράς και των πονόψυχων.Όλος ο Πλανήτης πια πείσθηκε.

  5. θα πεσουν πολες λεμονόκουπες.Εχεις εξαγριωσει ολο το νησι.Σταματα να μας κοροιδευεις.

  6. Καλά σου είναι πιο Κυρίτση η καραμέλα με τα χοτ σποτ. Κάνε επιτέλους κάτι για το νησί που τό ‘χεις παρατημένο!

  7. ΧΙΟΣ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ HOTSPOTS ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

    Σαρωτική απάντηση στο αμερικανόδουλο κομμουνισταριό, δίνουν 1.130 γονείς μαθητών της Χίου (μάλλον το 99% των γονέων…), με εξώδικο που κοινοποίησαν στους διευθυντές των σχολείων του νησιού, στους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Χίου, στο υπουργείο Παιδείας, στο Αυτοτελές Τμήμα Διαχείρισης Συντονισμού και Παρακολούθησης Εκπαίδευσης Προσφύγων, στους Βουλευτές Χίου και σε άλλους φορείς.Στο εξώδικό τους οι 1.130 γονείς σημειώνουν ότι είναι υπέρ του δικαιώματος των «προσφυγόπουλων» στην εκπαίδευση, αλλά σε ειδικούς χώρους εντός των hotspots κι όχι στα σχολεία των παιδιών τους.Ποια είναι η απάντηση των αμερικανόδουλων μαρξιστών ινστρουχτόρων, που παριστάνουν τους δασκάλους και τους καθηγητές και ποτίζουν τα παιδιά μας με κομμουνιστικό δηλητήριο; Κατηγορούν τους γονείς ότι είναι… «ρατσιστές», που «σπέρνουν το μίσος απέναντι στα προσφυγόπουλα»!
    (ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να πάρει δρόμο από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια η μαρξιστική χολέρα, που είναι η ρίζα του κακού στην εκπαίδευση!https://ethnikismos.net/2018/10/05/1-130-γονεισ-μαθητων-τησ-χιου-εκπαιδευση-γ-3/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ