Ι. Ρούφα: 26 Μαΐου ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ούτε μία ώρα χαμένη για να στήσουμε το νησί και την οικονομία του ξανά στα πόδια τους

42
796

Με δεκάδες αναφορές και εκκλήσεις της Επικεφαλής του Οράματος Ιωάννας Ρούφα τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και προς τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο και τα ΜΜΕ έχουμε επισημάνει τους καταστροφικούς χειρισμούς Κυρίτση στο θέμα των δημοτικών σφαγείων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… από τις 14/09/2018 το δημοτικό σφαγείο παραμένει για άλλη μία φορά κλειστό. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις επισημάνσεις της Ιωάννας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Σεπτεμβρίου.

Μια πολιτικά και διοικητικά ανίκανη δημοτική αρχή που και στον νευραλγικό αυτό τομέα ΑΠΕΤΥΧΕ.

Ούτε ένα κιλό ντόπιο κρέας δεν κυκλοφορεί στο νησί!

Αφού επέβαλαν τρία τέλη στους κτηνοτρόφους…

Αφού με χρήματα των κτηνοτρόφων έστησαν μια Ο.Ε….

Αφού της ανέθεσαν την λειτουργία των σφαγείων έναντι 105.000 ευρώ ετησίως….

Αφού έκαναν αύξηση από τα 105.000 ευρώ στα 135.000 ευρώ…

Εν τούτοις η Ο.Ε. που σύμφωνα με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του κου Μυλωνά Νικόλαου ήταν των… κτηνοτρόφων (ωραίο ανέκδοτο!) δεν προσήλθε στο διαγωνισμό!

Σύρθηκαν λοιπόν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή να λάβουν απόφαση για δίμηνες προσλήψεις! Οι οποίες θαααα γίνουν…

Με δίμηνες προσλήψεις θα λύσουν το πρόβλημα;

Μιλάμε πλέον για μια δημοτική αρχή που παραπαίει και μαζί της ένα ολόκληρο νησί που έκανε το λάθος και τους εμπιστεύτηκε.

Στις 26 Μαΐου ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ούτε μία ώρα χαμένη για να στήσουμε το νησί και την οικονομία του ξανά στα πόδια τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

42 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ-Η-ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΤΕ ΝΥΚΤΑ.ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ.

  • Πάει σαλέψανε τα μυαλά της εντελώς, στο τέλος δεν θα βρει 120 να φτιάξει ψηφοδέλτιο και θα γλύφει την νέα παράταξη που έρχεται.

   Είναι δυνατό τα νοικοκυριά και οι γνωστικοί πολίτες της Κω να τη ψηφίσουν που από όποια παράταξη πέρασαν την έκανε άνω κάτω με τον εριστικό της χαρακτήρα;;;; Δεν βλέπει η ….. ότι μόνο ο Όσιος Σταμάτης Πης της έμεινε στο δημοτικό συμβούλιο;;;; Ποιος θα ήθελε, έστω σε θέση ευθύνης γιατί Δημαρχέζα θα γίνει όταν γεννήσει αυγά ο κόκορας, ότι οι ΡΟΥΦιΑνιές, οι καταγγελίες χωρίς βάση και οι ξεσαλωμένοι ΡΟΥΦιΑνοι έχουν αγανακτήσει τους δημότες;;;;

  • Λευκή νύχτα στην πόλη της Κω χωρίς την άδεια των ΓΚΑΓΚΑ;;; Κάντε μια ΡΟΥΦιΑνιά - Καταγγελία να σας υπολογίζουν μούρλες...

   Για όλα υπάρχει μια καταγγελία και έρχεται ανακοίνωση του σΟυΡΑΜΑτος που θα την υπογράφει ένα από τα πέντε υπόλοιπα των εκπτώσεων, απομεινάρια της πάλαι ποτέ ένδοξης παράταξης του Κωστούκου που τώρα συνεδριάζει σε περίπτερο…

   • Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!
    ΑΧΥΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΗ..ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ!

  • Φυσικά, ένας λογικός άνθρωπος που ζει τον σημερινό αυταρχικό Δημάρχο, που αποφασίζει μόνος του, θα ανασάνει από μια ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

   Για σκεφτείτε όμως να εκλεγούν μερικοί σαν την ξεσαλωμένη ΓΚΑΓΚΑ που με δυο συμβούλους θα εκβιάζει καταστάσεις για αξιώματα; Την μια θα είναι με τον αγροφύλακα και την άλλη με τον χωροφύλακα… Έχει εμπειρία στην αλλαγή παρατάξεων, θέσεων και με καθημερινές καταγγελίες, ΡΟΥΦιΑνιές όπως κάποιος τις αποκαλεί, θα μπουκάρει κάθε απόφαση που δεν της αρέσει……

  • ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΩ 2019, Κλειστό λόγω αδυναμίας συνεννόησης,νέου εκλογικού νόμου και ξεσαλωμένων γεμάτους μεγαλομανία.....

   Εάν εμείς που ψηφίζουμε, στείλουμε στο δημοτικό συμβούλιο μερικούς μόνο από τους σημερινούς ΜΙΖΕΡΟΥΣ, ΞΕΣΑΛΩΜΈΝΟΥΣ, ΈΞΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΙΓΡΑΣ δεν θα ψηφίζετε ούτε ένα θέμα, δεν θα υπάρχει διοίκηση, θα έχουμε δήμαρχο μαριονέτα …

 2. H ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΚΙΣΤΑΡΙΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΟ.ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ.

 3. ΧΑΧΑΧΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ.ΤΩΡΑ...ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ

  ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ!!ΠΩ ΠΩ ΜΑΣΑ!!

  • όλα πουλιούνται, όλα αγοράζονται… μνημεία, πολιτισμός, ιστορία, η γη των πατεράδων μας, υποψηφιότητες, συνειδήσεις, σιωπές, αξιοπρέπεια… «τα πάντα όλα».

   Η ύποπτη απουσία του κου Κυρίτση από την σύσκεψη των φορέων και των δημοτικών παρατάξεων είναι συνειδητή στάση.

 4. όλα πουλιούνται, όλα αγοράζονται… μνημεία, πολιτισμός, ιστορία, η γη των πατεράδων μας, υποψηφιότητες, συνειδήσεις, σιωπές, αξιοπρέπεια… «τα πάντα όλα».

  Η ύποπτη απουσία του κου Κυρίτση από την σύσκεψη των φορέων και των δημοτικών παρατάξεων είναι συνειδητή στάση.

 5. Θυμίζουμε το ΑΚΤΑΙΟΝ!

  Ανερυθρίαστα, χάρισαν στον ιδιώτη 9 ενοίκια δηλαδή 58.500 Ευρώ καθώς και άλλα 67.600 Ευρώ που είναι δήθεν οι εργασίες αποκατάστασης της εξωτερικής όψης.

  Αφού πρώτα πέταξαν στο καλάθι τον αχρήστων την χρηματοδότηση των 105.0000 που είχε αποσπάσει η δημοτική αρχή Καΐσερλη για την αποκατάσταση του.

  Θυμίζουμε τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ!

  Τα αδρανοποίησαν για να υποτιμήσουν την αξίας τους. (οργανωμένο σχέδιο)

  Η πρόταση της επιτροπής εκτίμησης με πρόεδρο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο «αξιοποίησης» της δημοτικής περιουσίας, κο Χατζηκαλύμνιο ήταν μόλις 50.000 ευρώ ετησίως και για τα τέσσερα τρένα!

 6. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. ΌΠως και με το σφαγείο, επιλέχθηκε τελικώς η λύση του μαύρου χρήματος μέσω των σφαχτών της καλύμνου. Πλήρωνε κτηνοτρόφε και χασάπη μαύρα λεφτά για να κονομά ο δήμος και να λέει πως έχει σφαγείο ανοιχτό. Οι καταγγελίες είναι κοντά, άλλο ένα δικαστήριο για το Γεώργιο και τι έγινε?

 7. ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥς… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΚΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑς;;

  • Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
   Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

   Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

   Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

   Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.

   Πράξη που δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο.

   Δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ.

   Αποτελεί παρακαταθήκη για τους δυο μου γιους.

 8. Τελικα η Κως έχει τον Λεβέντη της.Ειδα εχθές το Λεβέντη της Ε.Κ να μιλάει,την ώρα που τον εγκαταλείπουν οι βουλευτές του.Φευγει ο ενας μετά τον άλλο να λεει ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρει πάνω από 10%.Καλη ώρα σαν την Ρούφα που ενώ είναι μόνη της βλέπει δημαρχία.Το να μην την κατεβάσουν καν επικεφαλής το έχει σκεφτεί;

  • ΑΣΧΕΤΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ,ΑΣΧΕΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.
   ΚΑΝΤΕ ΚΟΥ-ΚΟΥ..ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.
   ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ..ΑΗΔΙΑ!

 9. Εισαστε για πολλά γέλια . Όλη η κως σας φτύνει και νομίζετε ότι βρέχει

 10. Σφαγείο κω, μοντέλο λειτουργίας: Λευκή Νύχτα. Τη Δευτέρα ξεκινούν οι σφαγές με το μοντέλο της Καλύμνου, δηλαδή, πληρώνω το τιμολόγιο του Δήμου και μετά στο χέρι μαύρα τους σφαχτες της Καλύμνου. 80 ευρώ μαύρα το μοσχάρι. Βρε ποιος ιθύνων νους οργανώνει αυτά τα μοντέλα λειτουργίας? Το ΣΔΟΕ , το ΙΚΑ, ο Εισαγγελέας κοφεύουν?

 11. Το μοντέλο Δήμαρχος, χα χα, εφαρμόζει στο Σφαγείο το μοντέλο διαχείρισης του μαύρου χρήματος. Ξέρει αυτός από τέτοιες μπίζνες, είναι μανούλα σε αυτά. Κατά τα άλλα, χρησιμοποιεί το σλόγκαν «όλα στο φως». Προσοχή όμως γιατί δεν μας έχει πει για πόσο φως μιλά, το έντονο τυφλώνει και αυτό έχουμε πάθει όλοι μας. Κώτες ξυπνάτε, οι δημοτικοί άρχοντες κονομούν τρελά στις πλάτες μας και εμείς τους καμαρώνουμε, η ώρα της κάθαρσης είναι κοντά….

 12. Δημοτική Αρχή, πρόεδροι κτηνοτρόφων, αντιδήμαρχος και μυλωνάς έχουν δώσει διαβεβαιώσεις-εγγυήσεις στους Καλύμνιους σφάχτες πως δεν θα τους ενοχλήσει κανείς στο έργο σφαγής και συλλογής του μαύρου χρήματος. Απορώ οι Υπηρεσίες του Νησιού δεν κόπτονται που ανασφάλιστοι εργαζόμενοι, χωρις καμία σύμβαση με το Δήμο, χωρίς κανένα παραστατικό, με τέτοιες μεγάλες χρεώσεις ( σε ένα έτος θα βγάλουν πάνω από 130000ευρώ μαύρα), με την σύμφωνη γνώμη-ανοχή του Δημάρχου χρησιμοποιούν ακίνητο του Δήμου για να κονομούν? Κρίμα γιατί έχουμε καταντήσει μπανανία….

 13. ΟΡΑΜΑ- Γ. Κυρίτσης προς Κυβέρνηση από το Πυλί στις 14 Νοεμβρίου 2016: «Διασφαλίστε πέντε πράγματα και ελάτε να τα λειτουργήσουμε μαζί…»

 14. Στο μοντέλο λειτουργίας κ. Μοντέλο Δήμαρχε που επιλέξατε, αυτό δηλαδή του μαύρου χρήματος, παρόλο που κάνεις τον Κινέζο, θα μας βρεις όλους απέναντι. Οι καταγγελίες θα ξεκινήσουν άμεσα και μετά, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ας είναι καλά οι υπηρεσίες ελέγχου των Αθηνών, γιατί αν περιμένεις από τις τοπικές, φέξε μου και γλύστρισα….

 15. Τα περίφημα «ΟΧΙ» που έχει πει ο κος Κυρίτσης δυστυχώς έχουν ακριβώς την ίδια βαρύτητα με το «ΟΧΙ» της κυβέρνησης στο δημοψήφισμα του 2015. Αμφότερα στερούνται περιεχομένου και επαναλαμβάνονται μόνο για να χαϊδεύουν αυτιά.

  Κάθε φορά που ο κος Κυρίτσης συναντιέται με παράγοντες είτε της ΕΕ (θυμηθείτε την συνάντηση με Αβραμόπουλο-Τίμερμανς) είτε της κυβέρνησης εμφανίζεται και ένα ΦΕΚ ίδρυσης ΚΕΠΥ, ΚΥΤ, Προαναχωρησιακού Κέντρου κλπ. Μήπως ξεχάσαμε ποιος πρότεινε όχι ένα αλλά δέκα ακίνητα για τη χωροθέτηση του hot spot;;;

  Είναι πολύ πιθανό μετά το επικείμενο ταξίδι στις Βρυξέλλες να δούμε και τρίτο ΦΕΚ…

 16. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΛΑ ΚΑΝΕΙ

  Το έχουμε επισημάνει και το επαναλαμβάνουμε, ο κος Κυρίτσης δεν παίζει «καθαρό παιχνίδι», δεν τον απασχολούν τα συμφέροντα της Κω. Το βλέπουμε στην περίπτωση του μεταναστευτικού, το είδαμε και στην περίπτωση της Ryanair. Άλλα λέει στην Αθήνα, άλλα στις Βρυξέλλες, άλλα στην Κω…. Άλλα θα πει στη σημερινή δεξίωση για την ανεξαρτησία του Κουβέιτ!!! Γιατί πολύ απλά το μόνο που τον απασχολεί είναι τα ταξιδάκια και η καλοπέραση στην υγειά των κορόιδων.

  Ως παράταξη ήμασταν ξεκάθαροι από την πρώτη στιγμή. Ο Δήμος όφειλε να πάρει την υπόθεση πάνω του και αν μη τι άλλο να ελέγχει τις προθέσεις και τις ενέργειες της κυβέρνησης ως ισχυρός συνομιλητής με μία ενιαία, λογική και ξεκάθαρη στάση… δεν εισακουστήκαμε.

 17. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΛΑ ΚΑΝΕΙ

  Τα αποτελέσματα τα πληρώνουμε τώρα γιατί επιτρέψαμε στην κυβέρνηση να αποφασίζει μονομερώς… ενώ γνώριζε ο κος Κυρίτσης για την πρόθεση δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου περίμενε την έκδοση του ΦΕΚ και σήμερα έρχεται να το παίξει έκπληκτος και να διατρανώσει την αντίθεσή του με γελοίες προτάσεις του τύπου να μην δώσουμε υλικά, να μην εργαστούμε και να μην παρέχουμε υπηρεσίες.

 18. Νικολακης, άλλος ένας λαγός Κυρίτση, μαζί με το Μιχαλάκη, οι μεσίες της Κω, της κτηνοτροφίας και γενικώς του πρωτογενή. Η ασχετοσύνη σε όλο το μεγαλείο. Με κουτοπονηρίστικες μεθόδους κύριοι, δεν μπορούν να δουλεύουν οι υπηρεσίες, το μαύρο χρήμα θα σας φάει. Αν νομίζετε πως αυτή είναι η λύση για το Σφαγείο, θα λάβετε τις απαντήσεις λίαν συντόμως…….

 19. Δείτε το δημοσίευμα της aegeanews από τη λαϊκή συνέλευση του Πυλίου στις 14 Νοεμβρίου 2016 όπου ο κος Κυρίτσης στο πρώτο βίντεο της ομιλίας του (χρονικό σημείο 28:09) αναφέρεται στο προαναχωρησιακό κέντρο δηλώνοντας ότι αν μας δώσει εγγυήσεις η κυβέρνηση μπορούμε να τα λειτουργήσουμε από κοινού (hotspot και προαναχωρησιακό)… τόσο μεγάλο αγώνα έδωσε ο κος Κυρίτσης από τον Νοέμβριο μέχρι και τις 8 Φλεβάρη που βγήκε το ΦΕΚ για το δήθεν όχι του.

 20. Όχι τίποτα, θα πάρουν οι Καλύμνιοι στο λαιμό τους και την Κάλυμνο. Τόσα χρόνια κονομούν μαύρα εκεί, τους φέρνει και η δική μας Δ.Α. στην κω να λύσουν το πρόβλημα της σφαγής. Το μαύρο χρήμα θα τους φάει. Μαύρο στους Μαυρογυαλούρους της πολιτικής οι οποίοι επιμένουν σε νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος, οι οποίες δεν ταιριάζουν στην εποχή και τη νοημοσύνη μας. Τα ωραία έπονται………

 21. ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
  ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΌΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ !!!!!!!!
  ΚΑΙ ΤΑ ΈΔΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ !!!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ Η’ ΝΑ ΣΟΥ ΑΥΞΉΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ .

 22. Κα. Μακρή, να πάτε στα σφαγεία την ερχόμενη εβδομάδα σε ημέρα και ώρα σφαγής, μαζί με τη ΣΔΟΕ και το ΙΚΑ και να ελέγξετε τους σφάχτες σχετικά με τη διαφάνεια και το κατά τα άλλα »νόμιμο» μοντέλο λειτουργίας του Σφαγείου. Το μοντέλο Δήμαρχος και η επιλογές του έχουν διαλύσει την Κω. Είστε όλοισας συνυπεύθυνοι για αυτό το χάλι, αναλάβετε τις ευθύνες σας, εάν δεν μπορείτε, απλά παραιτηθείτε, ο κόσμος βράζει με την απραξία και την αναισθησία σας, καθώς όλοι καλύπτεται όλους. Κρίμα για τον τόπο μας…..

 23. 26 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΠΟΥΚΆΜΙΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΝΊΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΤΑΞΊΔΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑ’Ι’ΤΕΙΟ.

  • το ποιοσ παιρνει τα χαπια του χρονια τωρα το ξερουμε καλα. Η ρουφα όταν εχασε το 2014 εδειξε και απέδειξε ποια ειναι. Τα προστιχα λογια σου σε ταυτίζουν με τον Κυρίτση … μπορεις να εισαι υπερηφανη γι αυτο

 24. το ποιοσ παιρνει τα χαπια του χρονια τωρα το ξερουμε καλα. Η ρουφα όταν εχασε το 2014 εδειξε και απέδειξε ποια ειναι. Τα προστιχα λογια σου σε ταυτίζουν με τον Κυρίτση … μπορεις να εισαι υπερηφανη γι αυτο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ