Γ. Χρυσουλάκης πρόεδρος ΜΕ ΤΕΕ Κω: Απαξιώνονται οι περιουσίες των κατοίκων της Λάμπης, απόψε θα έπρεπε να είναι όλοι εδώ

16
1510

Γ. Χρυσουλάκης πρόεδρος ΜΕ ΤΕΕ Κω: Απαξιώνονται οι περιουσίες των κατοίκων της Λάμπης, απόψε θα έπρεπε να είναι όλοι εδώ, ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί τι πάει να γίνει εκεί. Αν χαθεί αυτό το κομμάτι χάνεται η πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο.

Τα κοινά σημεία με το πόρισμα στο Μάτι, με τα πολυάριθμα αδιέξοδα, οδοί μικρού πλάτους κτλ όπως ακριβώς και εδώ.

Μπορούμε να ζητήσουμε την απένταξη του, έχουμε ισχυρά χαρτιά όπως το ΦΕΚ 2001 που αν δεν το ξέρετε όλος ο Δήμος Κω είναι χώρος αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Εμείς θα προχωρήσουμε!

Γ.Χρυσουλάκης πρόεδρος ΜΕ ΤΕΕ Κω: Απαξιώνονται οι περιουσίες των κατοίκων της Λάμπης, απόψε θα έπρεπε να είναι όλοι εδώ, ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί τι πάει να γίνει εκεί. Αν χαθεί αυτό το κομμάτι χάνεται η πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο. Τα κοινά σημεία με το πόρισμα στο Μάτι, με τα πολυάριθμα αδιέξοδα, οδοί μικρού πλάτους κτλ όπως ακριβώς και εδώ. Μπορούμε να ζητήσουμε την απένταξη του, έχουμε ισχυρά χαρτιά όπως το ΦΕΚ 2001 που αν δεν το ξέρετε όλος ο Δήμος Κω είναι χώρος αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Εμείς θα προχωρήσουμε!

Geplaatst door Πέτρος Πετρής op Woensdag 26 september 2018

16 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση του κυρίου Χρυσουλακη σε 5 λεπτά τα είπε ολα,το σημαντικότερο είναι πως η περιοχή είναι αρχαιολογικός χώρος!!!
  Ξυπνάτε Κωοι! Ο Κυριτσης και οι απευθείας αναθεσακηδες ξεπουλούν το νησί μας.

  • ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΜΑΣΤΟ,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΝΥΝΗΡΟ.ΜΠΑΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΤΕ.

  • Ο χρόνος θα δείξει ποιοι «επενδυτές» και τεχνικά γραφεία κρύβονται πίσω από το ξεπούλημα των 70 στρεμμάτων...

   Το μόνο που ίσως σώσει την μοναδική παραλία που έμεινε για τους Κώους από τα κοράκια και το ξεπούλημα που σχεδιάζουν είναι ΟΙ ΌΡΟΙ ΔΌΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ που ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΟΥΝ από κανένα ΤΑΙΠΕΔ και οι εγκαταστάσεις του ναυτικού ομίλου που υπάρχουν και κόβουν την συνέχεια του οικοπέδου με της ΑΒΙΚΩ. Θα πρέπει ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΆΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας χωρίς καθυστέρηση και αστείες δικαιολογίες …. Ατυχής η αναφορά σου στο Μάτι και στην απαξίωση της περιουσίας των πολιτών… Πολλοί θα ήθελαν να ξεπουλήσουν την ιδιοκτησία τους στους κρυφούς επενδυτές που έχουν την ευλογία του ΣφΥΡΙΖΑ … Ακούγονται ονόματα, για πρώην και νεόκοπους σωτήρες της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα φανεί αλλά τότε θα είναι αργά. …. – Αλεξίκακος-

  • Τι το ήθελες τι Μάτι βρε Γιώργο, πέρασες ποτέ από την περιοχή εκεί που κάηκε και το εξοχικό..........;;;

   Αντί να μας πει , εσύ που όλα τα χρόνιας σαν μηχανικός δεν έγλυψες από τα κοκαλάκια της εκάστοτε εξουσίας και ποια τεχνικά γραφεία με εκπροσώπους στη εξουσία ετοιμάζονται για μάσα μελετών-επιβλέψεων από την περιοχή του Ναυτικού Ομίλου, πρέπει να είναι τα ίδια κοράκια που με τις ευλογίες ΣφΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ ξεζούμισαν την ΑΒΙΚΩ, μας λες καλοπροαίρετα για απαξίωση των περιουσιών των περίοικων…… Έλεος, έχουμε μυαλό…

  • ΝΙΚΟ-ΗΛΙΑ η προστασία του περιβάλλοντος αποδίδει ΦΡΑΓΚΑ;;;;; -Αλεξίκακος-

   Θα έχουμε με τα 70 στρέμματα του Ναυτικού Ομίλου την ίδια διαπλεκόμενη κομπίνα «αριστερών» με τα δεκαόροφα στο Ψαλίδι;;;;;;;;; Θα δούμε και εκεί να γεμίζουν οι προστάτες του περιβάλλοντος τις ΔΕΞΙΕΣ τους ΤΣΕΠΕΣ;;;;;;;;;;;;;;; ΝΙΚΟ-ΗΛΙΑ η προστασία του περιβάλλοντος αποδίδει ΦΡΑΓΚΑ;;;;;;;;;;-Αλεξίκακος-

 2. Κύριε Χρυσπυλακη μπορεί να απαξιώνονται οι περιουσίες των Κωων πολιτών αλλά ο ξενοδόχος της ΑΒΙΚΩ με επιπλέον 70 στρέμματα θα κονομαει στην πλάτη μας για αρκετά χρόνια.Χθες ξεσκεπασατε και τον δήμαρχο αλλά και την μικρή του ομάδα η οποία αντί να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ξενοδόχων- εργολάβων.Μπραβο για την στάση του ΤΕΕ αλλά και των φορέων.Η γη ανοικει στους πολίτες του νησιού.Το νέο κολυμβητήριο πρέπει να γίνει στη μέση του νησιού για να έχουν πρόσβαση όλοι οι κάτοικοι.

 3. Συγχαρητήρια στο ΤΕΕ Κω για την τίμια στάση τους.Συγχαρητήρια που παίρνουν το μέρος των πολιτών.Σοβαρή και υπευθυνη στάση τους ειδικά μετά το πόρισμα του καθηγητη Ευθύμιου Λέκκα για την πυρκαγιά στην περιοχή Μάτι και των εγκλωβισμό χιλιάδων πολιτών και των θάνατο 100 ατόμων.

 4. Γιώργο συγχαρητήρια και απο εμένα,πολύ καλή και εμπεριστατωμένη η τοποθέτηση σου άδειασε εντελώς τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή οι οποίοι και δεν θέλουν να παραμείνει αυτός ο παράδεισος ελεύθερος προς χρήση στους Κωους συμπατριώτες μας.Θα ειμαστε δίπλα σας και θα μας βρουν απέναντί τους.
  Μπράβο σε όλους τους μηχανικούς του ΤΕΕ

 5. Να κλείσει …. επιτέλους.Μακαρι να αξιοποιηθεί το μέρος.Για τα κρινακια δεν σας νοιάζει πια;Οι ίδιοι είσαστε που κάνατε πόλεμο να μην γίνει κολυμβητήριο και τα χάσουμε.

  • Το παράδοξο της πολεοδομίας….
   Σε τρέχουν για ένα παράνομο παράθυρο και χτίζουν 500τμ κολυμβητήριο σε σημείο που δεν το επιτρέπει η δόνηση χωρις καμία μελέτη.

 6. Συγχαρητήρια για την στάση σας κύριε Χρυσoυλακη,χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να αγωνίζονται για τα παιδιά μάς αλλά και το νησί μας.Εμεις σαν πολίτες θα είμαστε πλάι σας.

 7. Πριν ασχοληθούμε με το τρέχον ζήτημα να σε συγχαρώ για τη στάση ζωής που κράτησες.
  Τα αναρριχώμενα τού Δήμου φρόντισαν να αγκιστρωθούν στον εφησυχασμό τού «ολοι μαζί τα φτιάξαμε» έργων τού Δήμου και τη σιγουριά τού μισθού πληρωτέου επι τη εμφανίσει δημότη τού νησιού. Ασχετα αν μπορούσε να τον πληρώσει ή οχι. Ξενητεύτηκες και το πάλεψες για να σπουδάσεις παιδιά.
  Και βλέπω τώρα που ίσως μπαίνεις στην τελική ευθεία του αγώνα να μην υποκύπτεις (κύπτω= στήνω κλο)στην μεγάλων συμφερόντων ντόπια εξουσία. Επειδή αυτό να ξέρεις θα φέρει αντιδράσεις και απειλές, να προσέχεις και είναι μαζί σου ο απλός (;;;) κοσμάκης τού νησιού.

 8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ!
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΕ! ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ..ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΣΤΟΝ ‘ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ’ ΨΗΦΟΦΟΡΟ-ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ!
  ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ ΓΕΩΡΓΙΕ! ΤΟ’ΧΕΣ ΣΙΓΟΥΡΟ Ε??? ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ!
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!…ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΕ…ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

 9. «Όταν έπαιρναν τους εβραίους σιώπησα, δεν ήμουν εβραίος.

  Όταν φυλάκιζαν τους σοσιαλδημοκράτες σιώπησα,
  δεν ήμουν σοσιαλδημοκράτης.

  Όταν έπαιρναν τους συνδικαλιστές σιώπησα,
  δεν ήμουν δα συνδικαλιστής.

  Οταν γιουχαϊζαν τους Έλληνες σιώπησα, φοβόμουν τους Ανθέλληνες

  Όταν έπαιρναν εμένα, δεν είχε μείνει κανείς να διαμαρτυρηθεί».

  Γιώργο, Ολη η Κως πρέπει να βρίσκεται σε πολλά Παντού, όχι μόνο Τώρα! Επιβάλλεται η Αφυπνισή μας. Όλοι για Όλους και Όλοι για τον Έναν! Κανένας δεν περισσεύει, Όλοι χρειάζονται!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.