Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Ι. Ρούφα: Τα φρεάτια από Μαρμάρι – Τιγκάκι ξεχειλίζουν… Σιγά! Η δημοτική...

Ι. Ρούφα: Τα φρεάτια από Μαρμάρι – Τιγκάκι ξεχειλίζουν… Σιγά! Η δημοτική αρχή… κοιμάται!

19
1568
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

Αποχετευτικό δημοτικής Ενότητας Δικαίου… Τα φρεάτια από Μαρμάρι – Τιγκάκι ξεχειλίζουν… Σιγά! Η δημοτική αρχή… κοιμάται!

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, φυτό, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, φυτό, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
+10

19 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πάνω από ενάμιση μήνα το αποχετευτικό της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου αναβλύζει στον κεντρικό δρόμο του Μαρμαρίου!

  Το θέμα έθεσε η επικεφαλής μας Ιωάννα Ρούφα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για να λάβει με χρονοκαθυστέρηση και με σχετική απάθεια – οφείλω να παρατηρήσω -την παρακάτω απάντηση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ: «Το πρόβλημα το γνωρίζουμε…η ζημιά δεν είναι μεγάλη…θα παρέμβουμε μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου γιατί πρέπει να κλείσουμε το δρόμο για να γίνει η αποκατάσταση…»

  Εν τω μεταξύ τα δύο σημεία διαρροής έγιναν τρία.

  • Δώστε την καθαριότητα στο σΟύΡΑΜΑ, αυτοί ξέρουν να καθαρίζουν... Καθάρισαν το ταμείο της ΒΙΜΕΛ και το βιβλιάριο Άμυνας του νησιού....

   Εάν είχαμε μυαλό θα απαιτούσαμε εμείς οι δημότες την ιδιωτικοποίηση. Και καλλίτερη καθαριότητα θα γινόταν και λιγότερα θα πληρώναμε σε δημοτικά τέλη που σε λίγο θα ξεπεράσουν το κόστος κατανάλωσης του ρεύματος. Άσε που τα κοπρόσκυλα της κάθε κυβέρνησης εγκρίνουν τις εποχιακές προσλήψεις τον Αύγουστο για να έχουμε καθαρή πόλη και χωριά τον Οκτώβρη….

  • Ξεχείλισαν τα φρεάτια με τα ξερατά χολής και μιζέριας που καθημερινά εκ περιτροπής ξερνάνε τα 5 υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος.

   Με ΡΟΥΦιΑνιές και ΡΟΥΦιάνους που βαράνε σαν ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ δεν θα καταφέρετε ούτε ψηφοδέλτιο να κατεβάσετε.

 2. Μας ρωτάνε λοιπόν οι Πυλιώτες:

  -Δεν κινδυνεύει η δημόσια υγεία όταν τα βοθρολύματα αναβλύζουν;

  -Δεν συμβάλει αυτή η εικόνα και η οσμή στη δυσφήμιση του Μαρμαρίου και γενικότερα του νησιού;

  -Είναι δυνατόν ένα έργο που στοίχισε τόσα εκατομμύρια ευρώ από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του να έχει τέτοια προβλήματα;

  -Τι σημαίνει η ζημιά αυτή για το δίκτυο συνολικά;

  -Γιατί μυρίζουν όλα τα φρεάτια από Μαρμάρι – Τιγκάκι;

  -Ποιος ελέγχει τη λειτουργία του βιολογικού;

  -Ποιες είναι οι ευθύνες του εργολάβου;

 3. Ξέρουμε ότι από αβλεψία(;) μεγάλο κομμάτι του δικτύου ξανασκάφτηκε… και δεν άνοιξε ρουθούνι παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι συνδημότες μας.

  Αυτά είναι ζητήματα που ο κος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ οφείλει να μην υποτιμά και από την άλλη να απειλεί με πρόστιμα όσους δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με το ήδη προβληματικό αποχετευτικό δίκτυο…

  Καλλιόπη Κάννη

  Κοινοτική Σύμβουλος Πυλίου

  • Πω, πω, πω, πόσο ωραία μας τα γράφεις Καλλιόπη μου, σε όλο το χωριό συζητάμε με πόση προσοχή «ΧΤΕΝΙΖΕΙΣ» τα γραφόμενα των άλλων…

   Εμείς δεν πιστεύουμε αυτά που λένε οι ζηλιάρηδες, ότι σου τα γράφει ο γραμματικός του Καΐσερλη ή η «ψηλή Κλάραμπελ» και εσύ έμαθες να βάζεις την υπογραφή σου μόνο. Θα πας πολύ ψιλά σε μεγάλη καρέκλα γιατί είσαι καλύτερη από την Ιωάννα και έχεις μυαλό ξουράφι και με ψαλίδι στο χέρι όλα τα κουρεύεις. .

  • ΑΝΩΝΥΜΕ 25 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΤΡΩ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΣΕ ΛΙΓΟ Θ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
   Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ

  • εχεις μπει μεσα στα βοθρολιματα και δεν φαινεσαι.Βρωμας χειροτερα από τα @@ατα.Σιχαμενο κατακαθι,ελεεινο σκουληκι,του τυρανου.Στο λεω .λητη που θα κρυφτεις σε 8 μηνες.Νυκτα θα την κοπανησεις από το νησι.

 4. ΧΑΧΑΧΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

  Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ.ΧΑΧΑΧΑ

 5. ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΚΩ

  Γ. Κυρίτσης προς Κυβέρνηση από το Πυλί στις 14 Νοεμβρίου 2016: «Διασφαλίστε πέντε πράγματα και ελάτε να τα λειτουργήσουμε μαζί…»

  Είναι απόλυτα δεδομένο ότι ο κος Κυρίτσης έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό από τη διοίκηση του νησιού. Και μόνο το γεγονός ότι μας απευθύνεται ως παράταξη και όχι ως δημοτική αρχή δείχνει το μέγεθος της σύγχυσης στην οποία βρίσκεται, εγκλωβισμένος στις εμμονές και τις ιδεοληψίες του.

  Τα περίφημα «ΟΧΙ» που έχει πει ο κος Κυρίτσης δυστυχώς έχουν ακριβώς την ίδια βαρύτητα με το «ΟΧΙ» της κυβέρνησης στο δημοψήφισμα του 2015. Αμφότερα στερούνται περιεχομένου και επαναλαμβάνονται μόνο για να χαϊδεύουν αυτιά.

 6. Κάθε φορά που ο κος Κυρίτσης συναντιέται με παράγοντες είτε της ΕΕ (θυμηθείτε την συνάντηση με Αβραμόπουλο-Τίμερμανς) είτε της κυβέρνησης εμφανίζεται και ένα ΦΕΚ ίδρυσης ΚΕΠΥ, ΚΥΤ, Προαναχωρησιακού Κέντρου κλπ. Μήπως ξεχάσαμε ποιος πρότεινε όχι ένα αλλά δέκα ακίνητα για τη χωροθέτηση του hot spot;;;

  Είναι πολύ πιθανό μετά το επικείμενο ταξίδι στις Βρυξέλλες να δούμε και τρίτο ΦΕΚ…

  Το έχουμε επισημάνει και το επαναλαμβάνουμε, ο κος Κυρίτσης δεν παίζει «καθαρό παιχνίδι», δεν τον απασχολούν τα συμφέροντα της Κω. Το βλέπουμε στην περίπτωση του μεταναστευτικού, το είδαμε και στην περίπτωση της Ryanair. Άλλα λέει στην Αθήνα, άλλα στις Βρυξέλλες, άλλα στην Κω…. Άλλα θα πει στη σημερινή δεξίωση για την ανεξαρτησία του Κουβέιτ!!! Γιατί πολύ απλά το μόνο που τον απασχολεί είναι τα ταξιδάκια και η καλοπέραση στην υγειά των κορόιδων.

 7. Ως παράταξη ήμασταν ξεκάθαροι από την πρώτη στιγμή. Ο Δήμος όφειλε να πάρει την υπόθεση πάνω του και αν μη τι άλλο να ελέγχει τις προθέσεις και τις ενέργειες της κυβέρνησης ως ισχυρός συνομιλητής με μία ενιαία, λογική και ξεκάθαρη στάση… δεν εισακουστήκαμε.

  Τα αποτελέσματα τα πληρώνουμε τώρα γιατί επιτρέψαμε στην κυβέρνηση να αποφασίζει μονομερώς… ενώ γνώριζε ο κος Κυρίτσης για την πρόθεση δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου περίμενε την έκδοση του ΦΕΚ και σήμερα έρχεται να το παίξει έκπληκτος και να διατρανώσει την αντίθεσή του με γελοίες προτάσεις του τύπου να μην δώσουμε υλικά, να μην εργαστούμε και να μην παρέχουμε υπηρεσίες.

 8. Δείτε το δημοσίευμα της aegeanews από τη λαϊκή συνέλευση του Πυλίου στις 14 Νοεμβρίου 2016 όπου ο κος Κυρίτσης στο πρώτο βίντεο της ομιλίας του (χρονικό σημείο 28:09) αναφέρεται στο προαναχωρησιακό κέντρο δηλώνοντας ότι αν μας δώσει εγγυήσεις η κυβέρνηση μπορούμε να τα λειτουργήσουμε από κοινού (hotspot και προαναχωρησιακό)… τόσο μεγάλο αγώνα έδωσε ο κος Κυρίτσης από τον Νοέμβριο μέχρι και τις 8 Φλεβάρη που βγήκε το ΦΕΚ για το δήθεν όχι του.

  Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=tcR_UsEUhEw

  Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών.

 9. Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
  Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

  Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

  Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

  Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/194328/ioanna-roufa-mia-mikri-ypenthymisi-osous-tolmoun-akoma-kounane-daktylo/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ