Ο Δήμος αποκτά ειδικό μηχάνημα για ασφαλτοστρώσεις. Σταματά η εξάρτηση από τους εργολάβους, με τις δικές μας δυνάμεις θα προχωράμε σε ασφαλτοστρώσεις σε όλο το νησί

13
792

ΘΕΜΑ: “Ο Δήμος αποκτά ειδικό μηχάνημα για ασφαλτοστρώσεις. Σταματά η εξάρτηση από τους εργολάβους, με τις δικές μας δυνάμεις θα προχωράμε σε ασφαλτοστρώσεις σε όλο το νησί.”

Ο Δήμος Κω θα έχει πλέον τη δυνατότητα, με τις δικές του δυνάμεις να προχωρά σε ασφαλτοστρώσεις στο νησί και να μην εξαρτάται από εργολάβους.

Προμηθεύεται ειδικό μηχάνημα για ασφαλτοστρώσεις αφού η προμήθεια του εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων “Φιλόδημος ΙΙ”.

Μάλιστα ο Υπουργός κ. Χαρίτσης υπέγραψε τη σχετική απόφαση ένταξης, η οποία αναρτήθηκε στο Διαύγεια.

Η πράξη έχει τίτλο «Προμήθεια μηχανήματος έργου και εξοπλισμού οχήματος του Δήμου Κω» συνολικού προϋπολογισμού 188.350,00 €. Το ποσό χρηματοδότησης είναι 160.000,00 €, ενώ η διαφορά των 28.350,00 € θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμος Κω προβαίνει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες –με πρώτη την επικύρωση της απόφασης ένταξης από το Δημοτικό Συμβούλιο – για την προμήθεια μηχανήματος εμποτισμού (ασφαλτοδιανομέας τύπου Federal), τοποθετημένο σε πλαίσιο μικτού βάρους 12 tn και την προμήθεια δύο εξαρτημάτων (υδραυλικού καλαθοφόρου βραχίονα και κόφτη ασφάλτου) για το όχημα πολλαπλών χρήσεων AMBIENTE του Δήμου Κω.

Με την επαναλειτουργία της μονάδας παραγωγής ασφαλτομίγματος και την προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος και του εξοπλισμού του, το 2019 θα είναι μια χρονιά εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων σε όλο το νησί.

Έργα που θα γίνουν από το Δήμο Κω, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα πλέον με δικά του μέσα και χωρίς να εξαρτάται από κανέναν άλλο, να βελτιώνει το οδικό δίκτυο του νησιού.

Η Κως γίνεται πιο δυνατή και όλοι μαζί μπορούμε να την κάνουμε πιο όμορφη και πιο ανθρώπινη.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πω, πω, πω, παραμονές των εκλογών θα ρίξει άσφαλτο ακόμα και στην αυλή της γειτόνισσας της Λαίδη ΓΚΑΓΚΑ...

    Δεν θα μείνει ούτε ένας ιδιωτικός δρόμος χωρίς να τον μαυρίσει… Ρίχνει μαύρη άσφαλτο και γλυτώνει το μαύρο και δαγκωτό που θα έτρωγε… Σκούρα τα πράγματα ΡΟΥΦΑ, η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης θα εφαρμόσει το αλάνθαστο προεκλογικό πρόγραμμα ΣΟΥΡΑ…

  2. Κανένας δεν είναι άσφαλτος Τζιοβάνα όπως έλεγε και η συμμαθήτρια σου Άντζελα Δημητρίου...

    Μην μας γράψεις καμιά ΦΡΑΓΚΟΥΛΟπ@π@ρολογία ότι κάποιοι πήραν μίζα για το μηχάνημα που μας δίνουν από το πρόγραμμα ενίσχυσης των δήμων ΙλόδημοςΙΙ; Ικανή σε έχουμε και για μια ακόμα ΡΟΥΦιΑνιά.

    • Χαράς την πρωτοτυπία…αυτά τα έκανε ο Καισερλης το 1980 ρε Γεώργιε. Είσαι 40 χρόνια πίσω

    • μελι δεν παίρνεις από το μηχάνημα αλλά από τα υλικά και τις παραπάνω μετρήσεις…
      Και σε αυτά ο Γεώργιος είναι μανούλα.Εδω έχουν ….. στο ΝΑ τοποθετούν κλιματιστικά…
      Στην άσφαλτο θα έχουν θέμα;

  3. Γεώργιε απο υπέρμαχος των ιδιωτικοποιήσεων ξαφνικά μας αμολάς ένα … να σταματήσει η εξάρτηση σπο τους εργολάβους … το ότι είναι ψέμα είναι σίγουρο. Το ερώτημα είναι γιατι τώρα τέτοια φρασεολογία ; συνήθως αυτά γίνονται όταν απο πίσω τρέχουν άλλες συμφωνίες με μεγάλα συμφέροντα όπως για παράδειγμα το ξεπούλημα της μοναδικης ελεύθερης παραλίας της πόλης απο την ΑΒΙΚΩ μέχρι τον μύλο.

  4. Σίγουρα το μηχάνημα έχει ήδη παζαρευτεί από ημέτερο Εργολάβο. Μπράβο Γεώργιε, μια ζωή τα ίδια, πόσο μα πόσο προβλέψιμος είσαι…………

  5. ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΣΟΥ!
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΪΣΑΡΛΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ
    ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

  6. ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΓΚΕΣ ΛΙΛΙ.ΧΑΧΑΧΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ