Μ. Χατζηκαλύμνιος: Ξεκινά το έργο ολοκλήρωσης του Βρεφονηπιακού σταθμού στην Αγία Μαρίνα

3
637
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Μ. ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΕΠ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ/video-δηλώσεις

Πηγή: http://www.dhras.gr/

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Μιχαλάκης τρέχει να παράξει έργο, καθώς έως τώρα δεν έχει να δείξει κάτι. Με ότι καταπιάνεται το διαλύει. Για τέτοιο μυαλό μιλάμε. Τώρα είναι όλο Τρεχάτε ποδαράκια μου με παραγγελίες μελετών και έργων. Όμως οι εκλογές έρχονται, οι δημότες δεν χρειάζονται γυαλιά πλέον, άσε που ξύπνησαν και απαιτούν ομορφότερο νησί με πολιτικούς που αγαπούν το νησί και θέλουν πραγματικά να προσφέρουν και όχι με πολιτικάντηδες που αγαπούν μόνο τη τσέπη τους. Βρε ουστ από εδώ, σας βαρεθήκαμε και σας σιχαθήκαμε μαζί.

  2. Μιχάλη, αφιερωμένο εξαιρετικά» Κακόμοιρε Μιχάλη ήνταν αυτό το χάλι……». Και εις ανώτερα, αφού θέλετε να εμπλέκεστε με την πολιτική, να δέχεστε και την κριτική ως αποτέλεσμα της ανικανότητας και της απραξίας σας. Βγείτε έξω να δουλέψετε ως Ιδιώτες, εκεί να σας δω, όχι ως τσάμπα μάγκες με τα μηνιάτικα του Δήμου και όχι μόνο. Προκομμένοι έ προκομμένοι……..

  3. ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΞΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΩΡΟΦΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ? ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΙΣΟΓΕΙΑ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ??? ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ