Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Δ. Μανασής μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες στο fb: Ενωμένοι… δεν μας...

Δ. Μανασής μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες στο fb: Ενωμένοι… δεν μας κουνάει κανένας!!!

22
975
Οι Dimitris Manasis, Ioannis Vasiliadis και 4 ακόμη βρίσκονται στην τοποθεσία Proino Kaffe.

Ενωμένοι δεν μας κουνάει κανένας !!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Dimitris Manasis, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

22 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΧΑΧΑΧΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ.

  ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

 2. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ

  ΤΑ ΑΥΞΗΣΑΝ 50% !!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΚΛΠ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ.

 3. ΜΑΡΑΓΚΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ.

  ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3,5,ΚΑΙ 7 ΑΣΤΕΡΩΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ,ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΖΟΥΜΙΑ.ΒΑΛΤΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΚΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 4. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

 5. συντροφοι, δεν εχετε καταλαβει οτι ο σοσιαλισμος απαιτει την ιδιωτικοποιηση των παντων. αδικα αγωνιζεστε απεναντι στα κομουνιστικα ιδεωδη

 6. Στις 5 Οκτωβρίου ορίστηκε η δικάσιμος.

  Κατηγορούμενοι ο κος Κυρίτσης και όλη η δημοτική του ομάδα .
  .
  Το κατηγορητήριο αφορά στην παράβαση καθήκοντος καθώς με πρόθεση και από κοινού παρέβησαν τα καθήκοντα της υπηρεσίας τους με σκοπό να βλάψουν το κράτος.

  Από την Ελληνική δικαιοσύνη ελέγχεται όχι μόνο η νεκρανάσταση της σύμβασης το 2015 αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υπεγράφη από τον κο Κυρίτση η αρχική το 2010.

 7. Mε αφορμή την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων δήμου Κω για την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας συμπληρωματικά επισημαίνουμε:

  -Την δραματική αύξηση των τελών καθαριότητας από την δημοτική αρχή Κυρίτση
  (7 εκατομμύρια ευρώ εισπράττει ο δήμος ετησίως!)

  – Την ιδεοληπτική στάση της δημοτικής αρχής Κυρίτση απέναντι στους εποχικούς της καθαριότητας που ενοχοποίησε το δικαίωμά τους στην εργασία.
  (θυμίζουμε τα εξώδικα, τις παράνομες αποφάσεις για να συρθεί στο τέλος να τους επαναπροσλάβει, εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για το διάστημα που τους απαγόρευε να δουλέψουν)

 8. Mε αφορμή την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων δήμου Κω για την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας συμπληρωματικά επισημαίνουμε:

  -Την δραματική αύξηση των τελών καθαριότητας από την δημοτική αρχή Κυρίτση
  (7 εκατομμύρια ευρώ εισπράττει ο δήμος ετησίως!)

  – Την ιδεοληπτική στάση της δημοτικής αρχής Κυρίτση απέναντι στους εποχικούς της καθαριότητας που ενοχοποίησε το δικαίωμά τους στην εργασία.
  (θυμίζουμε τα εξώδικα, τις παράνομες αποφάσεις για να συρθεί στο τέλος να τους επαναπροσλάβει, εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για το διάστημα που τους απαγόρευε να δουλέψουν)

 9. Την κατάρρευση του ΧΥΤΑ και την πλήρη κάλυψη του εργολάβου για ζημιά 700.000 ευρώ.
  (η παράταξή μας θα καταθέσει πλήρη φάκελο σε όλες τις αρμόδιες αρχές για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΥΤΑ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ)

  – Το σχέδιο του κου Κυρίτση για ιδιωτικοποίηση ΔΕΝ θα περάσει.
  (σας παραπέμπουμε στο άρθρο του Κίτση Γ. και στην απόρριψη σχετικής σημαντικής απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.)

  Δεν θα περάσει ένα ακόμα deal που δεν στηρίζεται σε στοιχεία και δεδομένα και υποκρύπτει μεγαλύτερη αύξηση τελών, ξεζούμισμα του πολίτη και αμφιλεγόμενη ποιότητα υπηρεσιών.

 10. Ο χρήστης Ioanna Roufa πρόσθεσε 4 νέες φωτογραφίες.
  7 Σεπτεμβρίου στις 9:34 π.μ. ·
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Το ζήτημα και την Οδύσσεια των ομπρελούχων στο Μαρμάρι και στο Τιγκάκι έθεσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η Ιωάννα Ρούφα.

  Επεσήμανε εύλογα ότι το Δικαίωμα Χρήσης των παραλιών και αιγιαλού το έχει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμος Κω.

  Ως εκ τούτου δεν μπορεί να παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου.

 11. Από το 2015 οι συμπατριώτες μας θεωρούνται καταληψίες και δέχονται σε μόνιμη πλέον βάση πρόστιμα, ενώ δουλεύουν μονίμως υπό το κράτος της ανασφάλειας κυριολεκτικά και μεταφορικά.

  Ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για τις νέες μηνύσεις που έλαβαν οι συνδημότες μας και ρώτησε -χωρίς να λάβει απολύτως ΚΑΜΙΑ απάντηση – ποιες ενέργειες έχει κάνει ο δήμος για την επίλυση του ζητήματος.

 12. Δηλαδή ο κύριος Μανασης ζητά σεβασμό απολαμβάνοντας τον καφέ του ή το ποτό του εν ώρα υπηρεσίας από το καφέ της αρπαγής έχοντας σταθμευμένα τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας εντός ποδηλατοδρομου στραγγιζοντας εκεί τα υγρά απόβλητα τους…
  Είστε φοβεροί τύποι….
  Καλά τα λέει ο δήμαρχος μόνο ιδιωτικόποίηση.

 13. Πραγματικα δεν ηθελα να ασχοληθώ αλλα επειδή ο προεδρος Δ.Μ μιλάει πάντα με το γράμμα του νόμου θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να μου πει που το έχει δει γραμμένο εν ωρα υπηρεσίας να απολαμβανουν το καφεδάκι τους δημοτικοί υπάλληλοι σε γνωστό 24 καφέ στην πλατεία της ΑΡΠΑΧΤΗΣ…
  Μάλιστα παρκάροντας το δημοτικό 4χ4 και τις σκουπιδιάρες,κάποιες στάζουν,εντός ποδηλατοδρόμου.Και μην μου πειτε πως εκεινη την ωρα δεν περναει ψυχη…
  Λοιπόν πρόεδρε είσαι φάλουν και εβγαλες στη σέντρα και τους συναδέλφους σου.Οπότε αντι να πινετε καφεδάκι πιαστε σκουπα και μαζεψτε ότι αφηνει η σκουπιδιάρα,και που είσαι δωσε εντολη στην Λ.Βύρωνος να μην μπαινει το αμαξι με όπισθεν και καθυστερει την κυκλοφορία…κλέψτε χρόνο από τον καφέ σας.
  Πάντα φιλικά.

  • Πόσα κιλά μ@λ@ΚΑΚΟΣ είσαι????? Πρωτον,Δεν υπάρχει ποδηλατοδρόμος στο Μαρμαρωτό, δευτερον,υπάρχει γραμμένο το πότε θα πιει καφέ ο Δ.Μ και όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι. Ρε παρέα, αλήθεια, φαντάζεσαι ότι κρύβονται για να πιουνε τον καφέ τους, 2 στρέμματα πάρκινγκ θεοσκωτινο έχει εκεί, θα μπορούσαν να τα χωσουν να μη φαίνεται τίποτα. Απλά πιο βλ@κ@ς πεθαίνεις…

   Ααααα και για τη Βύρωνος…..άλλη φορά πες:»είμαι ο βλακακος που γράφω στην aegean, και βιάζομαι»……λόγο βλακείας θα σε αφήσουν!!!

   • Και από που βρε τσόκαρο θα περάσει το σκουπιδιάρικο να αδειάσει τους κάδους στο local νομίζεις ότι αν μπορούσε να μπει κανονικά ο οδηγός έχει την όρεξη να κάνει κάθε μέρα 200 μέτρα όπισθεν και οι εργάτες να τρέχουν σαν παλαβοί να κλείσουν τον δρόμο!να πεις το κυριτση η στην ρουφα να στείλει ένα ελικόπτερο να τους αδειάσει ν μην ξανά χάσεις τον πολύτιμο σου χρόνο (2) λεπτά όλοι η διαδικασία!

 14. Προς γρήγορη και 9μηνες υπομονή πριν γράψετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν και οι σκουπιδιάρηδες 30 λεπτά διάλυμα

  • Κανεις δεν ειπε ότι δεν επιτρέπετε 30 λεπτά διάλειμμα, απαγορεύεται όμως εν ώρα υπηρεσίας και ιδιαίτερα σε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΎ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.Αυτο είναι το ένα,το άλλο είναι πως δεν επιστρέπεται ουτε η ΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ-ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ.Απολαυστε το καφεδακι σας αλλα κοψτε τις εξυπνάδες δεν απευθύνεστε σε αγράμματους.

   • Ας φρόντιζαν όλες οι δημοτικές αρχές από το ’80 μέχρι σήμερα να έφτιαχναν χώρους αποδυτηρίων για τους εργαζόμενους (όπως προβλέπεται) και δεν θα χρειαζόταν να καθόμαστε πουθενά να κάνουμε το διάλειμμα που δικαιούμαστε. Ούτε θα χρειαζόταν να μαζευόμαστε σαν τους τσιγγάνους, με κρύο, αέρα, βροχή στα σκοτάδια στην αλάνα του εργοταξίου για να ξεκινήσουμε δουλειά. Αλλά αυτά δεν σας ενδιαφέρουν γιατί για σας είμαστε σκουπιδιάριδες και δεν θέλετε να έχετε καμία σχέση μαζί μας.
    Υ.Γ. Όσο για την όπισθεν στη Λ. Βύρωνος ας μας πείτε από που μπορεί το απορριμματοφόρο να χωρέσει να στρίψει κανονικά και μεις θα πηγαίνουμε.
    Και το επιχείρημα ότι καθυστερεί η κυκλοφορία δείχνει πόσο σέβεστε την δουλειά που κάνουμε.
    Πάντα φιλικά προς γραμματιζούμενους και μη…

 15. Ρε μαναση εν ώρα υπηρεσίας ανεβάζεις τον καφέ που πίνεις. Δεν ξέρεις ότι όσοι δουλεύουν 6 μισή ώρες δεν δικαιούνται ούτε καφέ Πάλι καλά που δεν δείχνεις ότι σχολασατε από της 2 το βραδυ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.