Ιωάννα Ρούφα (για ιδιωτικοποίηση καθαριότητας): Άλλο ένα deal κυοφορείται… Σας καλώ να αναλάβουμε ΔΡΑΣΗ

21
824

Η πολιτική ένδεια ανταγωνίζεται τη διοικητική ανικανότητα και μανατζάρει την ιδιωτικοποίηση!!!

Άλλο ένα deal κυοφορείται…

Είναι τυχαίο που οι περισσότεροι υπάλληλοι (δικά μας παιδιά) που προσλήφθηκαν ως εποχικοί – και όχι μόνο- στην υπηρεσία καθαριότητας βρίσκονται στα γραφεία;

Οργανωμένο σχέδιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής Κυρίτση που στηρίχθηκε στο ξεζούμισμα των Κώων Πολιτών.

7 εκατομμύρια ευρώ πληρώνουν ετησίως μόνο για «ανταποδοτικά τέλη»

Γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ υφάρπαξε το πενταετές ΜΝΗΜΟΝΙΟ Κυρίτση από τις τσέπες μας.

Για να στραγγίξει την αγορά.

Για να μετατρέψει το ΧΥΤΑ σε ΧΑΔΑ.

Για να διασχίζει ο πολίτης και ο επισκέπτης θεοσκότεινους δρόμους.

Για να φταίνε οι πολίτες που παράγουν σκουπίδια…

Για να καταστήσει τον τρίτο τουριστικό προορισμό σε τριτοκοσμική κατάσταση.

Σας καλώ να αναλάβουμε ΔΡΑΣΗ.

(Ευχαριστώ την συνδημότισσα μας για το video αλλά και για τις παρατηρήσεις της. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη…)

Η πολιτική ένδεια ανταγωνίζεται τη διοικητική ανικανότητα και μανατζάρει την ιδιωτικοποίηση!!! Άλλο ένα deal κυοφορείται…Είναι τυχαίο που οι περισσότεροι υπάλληλοι (δικά μας παιδιά) που προσλήφθηκαν ως εποχικοί – και όχι μόνο- στην υπηρεσία καθαριότητας βρίσκονται στα γραφεία;Οργανωμένο σχέδιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής Κυρίτση που στηρίχθηκε στο ξεζούμισμα των Κώων Πολιτών. 7 εκατομμύρια ευρώ πληρώνουν ετησίως μόνο για "ανταποδοτικά τέλη" Γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ υφάρπαξε το πενταετές ΜΝΗΜΟΝΙΟ Κυρίτση από τις τσέπες μας. Για να στραγγίξει την αγορά.Για να μετατρέψει το ΧΥΤΑ σε ΧΑΔΑ.Για να διασχίζει ο πολίτης και ο επισκέπτης θεοσκότεινους δρόμους.Για να φταίνε οι πολίτες που παράγουν σκουπίδια… Για να καταστήσει τον τρίτο τουριστικό προορισμό σε τριτοκοσμική κατάσταση.Σας καλώ να αναλάβουμε ΔΡΑΣΗ.(Ευχαριστώ την συνδημότισσα μας για το video αλλά και για τις παρατηρήσεις της. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη…)

Geplaatst door Ioanna Roufa op Dinsdag 28 augustus 2018

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κυριτσης ανηγγειλε την αναθεση σε ιδιωτη της καθαριοτητας !!!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ 28 ΑΥΓ 2018 ΝΕΕΣ ΜΑΣΕΣ!!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ο βασιλιας ο αρχοντας της βρωμιας
    και των σκουπιδιων

    • ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ.ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.ΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥ

      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,Ο ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ.ΑΤΕ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.ΡΟΥΦΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΑΤΕ ΜΕΡΝΙΓΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ.ΤΣΙΓΚΑΝΕ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ.

      • Είναι η σειρά της Λαίδη Τζιοβάνας ΓΚΆΓΚΑ να υπογράψει τις π@π@ρολογίες του Φρ@γκ@υλη, γράφει, γράφει αλλά τον έχουμε γραμμένο...

        Φορέστε ΚΡΆΝΟΣ για τις χειροβομβίδες που ρίχνουν και ΟΜΠΡΈΛΑ για τα ξερατά της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, μιζέρια και χολή από τα βλήματα… Και γιατί ορέ σΟυΡΑΜΑτα δεν τα κάνατε όλα αυτά τα ωραία ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΈΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ που η μόνη σας προσφορά στην καθαριότητα ήταν η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΎΦΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΛΙΌ ΣΊΔΕΡΑ;;;; Ξεσουρώστε βρεεεεεεεεεεεεεεέ σΟυΡΑΜΑτα, σας έφτιαξε και γιορτή για την ΣΟΥΡΑ ο Κυρίτσης αλλά δεν την τιμήσατε….

      • Δώστε την καθαριότητα στο σΟύΡΑΜΑ, αυτοί ξέρουν να καθαρίζουν... Καθάρισαν το ταμείο της ΒΙΜΕΛ και το βιβλιάριο Άμυνας του νησιού....

        Εάν είχαμε μυαλό θα απαιτούσαμε εμείς οι δημότες την ιδιωτικοποίηση. Και καλλίτερη καθαριότητα θα γινόταν και λιγότερα θα πληρώναμε σε δημοτικά τέλη που σε λίγο θα ξεπεράσουν το κόστος κατανάλωσης του ρεύματος. Άσε που τα κοπρόσκυλα της κάθε κυβέρνησης εγκρίνουν τις εποχιακές προσλήψεις τον Αύγουστο για να έχουμε καθαρή πόλη και χωριά τον Οκτώβρη….

    • ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ, με την ιδιωτικοποίηση θα έχουμε καθαριότητα, εμφάνιση και φτηνότερο κόστος. Προχώρα ΚΥΡΙΤΣΗ.

      Η Λαίδη Τζιοβάνα ΓΚΑΓΚΑ θα μας προτείνει καμιά ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΉ ΕΠΙΔΟΤΟΎΜΕΝΩΝ ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ στο διπλάσιο κόστος από ένα ιδιώτη που εάν δεν κάνει καλά την δουλειά του και έχουμε τα σημερινά χάλια στην πόλη και τα χωριά του δίνουμε δρόμο και παίρνουμε άλλο.

      • ΔΗΛΑΔΗ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ?

        ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ‘ΑΠΟΒΛΗΤΑ’ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ‘ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ’ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΗΣ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ .ΩΛΟΥ ΣΟΥ?ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΤΕΝ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ‘ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ’ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ? ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ! ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΑΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙΣ,ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?
        ΕΣΚΥΨΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ Η ΜΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ‘Η ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΩΝ?
        ΤΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ,ΠΟΣΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΚΡΑΝΙΟ! ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  2. – αυτή η δημοτική αρχή στον τομέα της καθημερινότητας έχει αποτύχει.
    – Δεν λειτουργεί τίποτα με πρόγραμμα και με σχέδιο.
    – Ο ΧΥΤΑ καταστράφηκε και στο χώρο του συντελείται ένα έγκλημα.
    – Η ανακύκλωση αφέθηκε κυριολεκτικά στα χέρια της ιδιωτικής εταιρείας και ο ρόλος του δήμου περιορίστηκε σε κάποια δελτία τύπου.– το νησί δεν έτυχε καμίας προετοιμασίας για την τουριστική περίοδο που τείνει προς το τέλος της– τα παράπονα των συνδημοτών μας είναι καθημερινά καθώς η πόλη αλλά και τα χωριά μας είναι βρώμικα και παραμελημένα– τα τέλη καθαριότητας αυξήθηκαν υπερβολικά χωρίς αντίκρισμα και μάλιστα σε εποχές που ο δήμος θα έπρεπε να έχει μια άλλη στάση απέναντι στον πολίτη(οικονομική κρίση, προσφυγικό, σεισμός)
    Πολύς λόγος γίνεται και για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας!
    Ο κος Κυρίτσης την έχει ήδη ανακοινώσει…https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193220/giorgos-kitsis-afti-dimotiki-archi-echei-apotychei-kai-ston-tomea-tis-kathimerinotitas-gi-afto-kai-fevgei/

  3. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα ΚωΑύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΗ δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

  4. Επιχειρούν επίσης με αλχημείες να αυξήσουν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (δεν μας έφτανε ο ΕΝΦΙΑ) και μέσω των τελών που επίσης παρανόμως επιβάλουν στο δημοτικό σφαγείο, σφαγιάζουν στην κυριολεξία τους κτηνοτρόφους καθιστώντας την τιμή του ντόπιου κρέατος απαγορευτική.

    Κυρίτσης και υποτακτικοί ανίκανοι να κατανοήσουν τα προβλήματα των δημοτών και τον καθημερινό αγώνα τους για την επιβίωση με μιαν άκρως κυνική και ανάλγητη τακτική επιβάλουν το δικός τους μνημόνιο!!!

  5. Σήμερα είναι η σειρά της Λαίδη Τζιοβάνας ΓΚΆΓΚΑ να υπογράψει τις π@π@ρολογίες του Φρ@γκ@υλη, γράφει, γράφει αλλά τον έχουμε γραμμένο...

    Φορέστε ΚΡΆΝΟΣ για τις χειροβομβίδες που ρίχνουν, πάρτε ΟΜΠΡΈΛΑ για τα ξερατά της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, μιζέρια και χολή… Και γιατί ορέ σΟυΡΑΜΑτα δεν τα κάνατε όλα αυτά τα ωραία ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΈΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ που η μόνη σας προσφορά στην καθαριότητα και την ανακύκλωση ήταν η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΎΦΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΛΙΌ ΣΊΔΕΡΑ;;;; Ξεσουρώστε βρεεεεεεεεεεεεεεέ, σας έφτιαξε και γιορτή για την ΣΟΥΡΑ ο Κυρίτσης αλλά δεν την τιμήσατε…

    • ΡΕΜΠΕΣΚΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΑΝΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΕΥΦΥΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΑΦΥΡΟΥ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΣ ΔΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΘΛΙΟ (ΥΠΟ)ΚΕΙΜΕΝΟ??ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ!
      ΑΝ ‘ΓΙΟΡΤΗ’ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ‘ΣΥΜΠΟΣΙΑ’ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ Η ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΕΣΤΕ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ‘ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ’ ΗΘΙΚΗΣ ΑΤΟΜΑ .ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΙΣΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ (ΥΠΟ)ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ.
      ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ)ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΟΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ!
      ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΕΧΕΙΣ,ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΥΛΟ, ΓΡΑΦΕ ΕΣΥ! ΝΑ’ΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ!ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  6. Αφήνουν το νησί βρώμικο κατηγορουν του; πολίτες για να δώσουν την καθαριότητα σε γνωστό <> της παράταξης.
    Ακριβώς οπως γινεται με τα κλιματιστικα τις μπογιες,τα ανταλλακτικά, τα σιδηρικα, τα έπιπλα,τα μελάνια και αλλα πολλα παντα στα δικα τους παιδιά.
    Η μόνη λάσπη που πετούν οι συνεργατικές!Στο φινάλε προτιμώ τις συνεργατικες των 20 ατόμων παρά τις χρυσες δουλειές των απευθειας αναθέσεων στα δικα τους παιδια.

  7. Εάν θελετε καποιον πολιτη για μαρτυρα,να ξερεις υπαρχουν πολοι.

  8. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΒΡΩΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΦΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩ

  9. ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ?? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ? ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ? ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΛ…ΚΙΕΣ . τα υπολοιπα θα τα δουμε

  10. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ . Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΠΙ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΠΑΛΟΥΚΙ 1 ΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΙΔΑ . ΟΙ ΝΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

  11. Ποσό ηλίθια γυναίκα και ποσό ηλίθιοι όσοι έχουν απομείνει που την στηρίζουν αντί να πει ότι πρέπει να γίνει η ιδιωτικοποίηση στα σκουπίδια για τι οι εργάτες του Δήμου δεν επαρκούν κ με τον ιδιώτη θα είναι σαφος πιο καθαρά εκείνη έχει πιάσει πάλι τον λαϊκισμό κ γράφει αρλουμπες

    • ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ 'ΠΑΡΕΙ' ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ?

      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ?ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ? ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!Η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ,ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ?ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ,ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!ΘΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙΤΕ ΚΩΛΥΜΜΑΤΑ? ΕΧΕΤΕ ‘ΞΕΚΩΛΛΥΣΕΙ’ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ?Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ?ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ!ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ‘ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ’

  12. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ …
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ … ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ … ΑΠΛΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ… ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥΣ … ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ…ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΟΣ … ΜΕΓΑΛΟ …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ