ΒΑΣΕΙΣ 2018 1ο ΓΕΛ Κω: Στο 71% το ποσοστό επιτυχίας – 2ο ΓΕΛ Κω: Στο 62% η επιτυχία

12
1541
71% ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ 1ου ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ/δηλώσεις- video

ΣΤΟ 62% Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ- -ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΛΟΓΟ ΣΕΙΣΜΟΥ

Πηγή: dhras.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αν σκευτεις ότι πέρασαν με βαθμό 3 σε κάποιες σχολές δεν το λες κι επιτυχία το οτι 30% του λυκείου δεν πέρασε.

 2. ……Ολοι οι υποψήφιοι ήταν 104040 και θα πέρναγαν 74962.Δηλαδη ποσοστό 73% περίπου.Υπολογιστε ότι πολλοί τελικά δεν συμμετείχαν,άρα το ποσοστό ήταν κάπου στο 75%.Οποτε κύριε διευθυντή θεωρείται επιτυχία που δεν πιάσαμε ούτε το 75%;Μην τρελαθουμε στο τέλος .Αν υπολογίζετε ότι σε καλές σχολές που ζητούν πολλά μόρια πέρασαν 2-3 παιδιά δηλαδή ποσοστό 2% μάλλον κάτι δεν κάνετε καλά στο σχολείο .Να το δητε αντί να κοροηδευόμαστε για δήθεν επιτυχία.

 3. ΜΕ 50000 ΚΑΙ 6000 ΜΟΡΙΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ?? ΑΡΑΓΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ?? ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!!!!!!!!

 4. Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ!!ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΕ18000 ΜΟΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ 6000 ΜΕ 3000!!!!ΕΛΛΑΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ!!!!

 5. Όπως κάθε χρόνο, ο Ροταριανός όμιλος Κω, προτίθεται να βραβεύσει τους αριστούχους απόφοιτους των Λυκείων του νησιού μας. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31η Αυγούστου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΚΩΣ, κατά την οποία θα απονεμηθούν γραπτοί έπαινοι στους αριστούχους. Στην ίδια εκδήλωση, θα δωθεί ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους μαθητές (ή αντιπρόσωπου τους), μια ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ για το πρώτο έτος των σπουδών τους ύψους εως 300 ευρώ ανά μήνα.
  Με βάση την τελευταία ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα, οι Διευθυντές των σχολείων αδυνατούν να μας κοινοποιήσουν τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας των αριστούχων για να τους ειδοποιήσουμε γι’ αυτή μας την πρόθεση, γι’ αυτό παρακαλούμε τους αριστούχους που αποδέχονται την βράβευση τους, να το δηλώσουν στον πρόεδρο ή στον γραμματέα του ομίλου μας μέχρι την Τετάρτη 29 Αυγούστου.»
  6944457054 – Τσαμπίκος Καματερός, πρόεδρος
  6948982776 – Θεόδωρος Αρσενικός, γραμματέας
  ή στο email του Ομίλου μας, [email protected] αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, το τηλέφωνο και το σχολείο αποφοίτησης τους.

 6. Ελλάδα Μπανανία ευτυχώς έχω την τύχη τα παιδια μου να διαπρέπουν στο εξωτερικό ,καμμία αξιοκρατία καμμία αξιολόγηση καιρός να φεύγουν είναι επικίνδυνοι.

 7. Αυτός τώρα χαίρετε με το μεγάλο ποσοστό εγώ θα σας γράψω μια Ιστορία για να δείτε πως λειτουργούν έξω, έχω την τύχη να έχω τα παιδιά μου στο εξωτερικό το ένα μου παιδί (κάτοικος Κω) διαπρέπει στην Γαλλία, όταν έκανε το master του πάνω στην Ατομική πυρηνική φυσική σε ένα από τα καλύτερα ερευνητικά του κόσμου έπρεπε να έχει βαθμό 15 για να μπορεί να συνεχίσει την διατριβή του 25 σπουδαστές 3 επιτυχόντες με πάνω από 15 και μέσα αυτούς και ο γιος μου τώρα είναι στο 3 έτος διατριβής και βέβαια δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω στην Μπανανία.

  • να τον χαίρεσαι το γιό σου που διαπρέπει στη Γαλλία, αλλά στην μπανανία έμαθε γράμματα και μορφώθηκε, το ότι τόσα χρόνια υπήρχε ανικανότητα στο να κατευθυνθούν τα παιδιά από νωρίς σε επαγγέλματα με μέλλον δεν φταίει το κράτος αλλά αυτοί που ψήφιζες 40 χρόνια

 8. ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

  Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑΣ

  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΣΜΟΥ ΤΟ 60 % ΕΓΚΑΤΑΛΥΠΟΥΝ

  Η ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ

  ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙΣ

  ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ

  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ

  Ε ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.