Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Ιωάννα Ρούφα: ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ …. ΜΗΔΕΝ! Μια πενταετία χαμένη

Ιωάννα Ρούφα: ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ …. ΜΗΔΕΝ! Μια πενταετία χαμένη

35
997

ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ …. ΜΗΔΕΝ!

ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ .

ΒΑΛΤΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την προσπάθεια που κατέβαλλε αυτή η καταστροφική δημοτική αρχή να μας πείσει πόσο συμφέρουσα ήταν η ενεργοποίηση της ήδη καταργημένης σύμβασης του 2010 από το Συμβούλιο Επικρατείας…

Η σύμβαση αυτή, παράνομη από την υπογραφή της από τον κ. Κυρίτση, ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές.

Η πάση θυσία νεκρανάστασή της ξεχνούσε, στην κυριολεξία, το νησί της Κω από τη Μεσαριά και πάνω καθώς αφορούσε μόνο στο Γ.Π.Σ. του τέως δήμου Κω!

Η δημοτική αρχή του Οράματος ξεκίνησε την έναρξη των διαδικασιών για το Ενιαίο Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο του Καλλικρατικού δήμου της Κω και 23/12/2011 εκδόθηκε το ΦΕΚ – 345 το οποίο συνειδητά και εγκληματικά αγνοεί η δημοτική αρχή Κυρίτση .

Ταυτόχρονα, απέκρυψαν την απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά στην Πράξη Εφαρμογής Σχεδίου Πόλεως Κω – τη γνωστή διαδικασία για τη μεταγραφή των ιδιοκτησιών των συνδημοτών μας. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ)

Να θυμίσουμε ότι, αμέσως μετά από αυτήν την σημαντική απόφαση την οποία απέσπασε η δημοτική αρχή του Οράματος με την συμβολή και την άοκνη προσπάθεια του Γιώργου Κοπάδη, ο δήμαρχος Κω Κώστας Καΐσερλης συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη παρουσία του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου κου Παναγιώτη Αβρίθη και των στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου προκειμένου να διερευνηθεί το νομικό – θεσμικό πλαίσιο των μεταγραφών.

Αποφασίσθηκε η καταγραφή όλων των διορθωτικών αλλαγών στις μερίδες. Ακολούθησε μια επίπονη και χρονοβόρα εργασία η οποία ολοκληρώθηκε, χωρίς τυμπανοκρουσίες, μετά από ένα χρόνο.

Στη συνέχεια αυτή η εργασία – διορθωτικές πράξεις στάλθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας προκειμένου να εγκριθούν.

Εγκρίθηκαν χωρίς καμία απολύτως ένσταση και ήταν έτοιμες για την μεταγραφή στο κτηματολόγιο.

Δυστυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή καθώς η έγκριση από την Περιφέρεια ήρθε μια βδομάδα πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Τέσσερα χρόνια μετά… όλος αυτός ο όγκος των διορθωτικών πράξεων λιμνάζει στο τμήμα πολεοδομικών εφαρμογών του δήμου συνειδητά, απαξιωτικά, εγκληματικά.

Το ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του δήμου θα αποτελέσει το εργαλείο μιας ισόνομης και ισόρροπης ανάπτυξης.

Θα δώσει τη δυνατότητα ορθολογικής αξιοποίησης των ιδιοκτησιών των πολιτών όλου του νησιού και περιοχών που δεν διαθέτουν ούτε ρυμοτομικό σχέδιο ούτε σχέδιο οικισμού.(βλέπε Μαρμάρι)
Θα βάλει τέλος στις στρεβλές πρακτικές.
Θα ενοποιήσει την κοινωνία του νησιού καθώς επιλύει σειρά ζητημάτων όπως αυτό της συγκοινωνίας….

Η εκπόνηση του είναι άμεση προτεραιότητα.

Σας καλώ να αναλάβουμε ΔΡΑΣΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

35 ΣΧΟΛΙΑ

  • Τα αγγειά γίνανε θυμιατά και τα σκ@τά λιβάνι και οι γύφτοι θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι και οι μούτσοι καπετάνιοι...

   Οίηση Τζιοβάνα είναι να μην είσαι τίποτα και να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου που εκδηλώνεται με αίσθημα ανωτερότητας… Λειψή σε όλα, σε μυαλό, σε μόρφωση, πληθωρική σε μιζέρια, χολή και μίσος για κάθε ένα που κάθεται στην καρέκλα που η μουρλέγκο οραματίζεται.

  • Μηδέν προ του τέλους κακκκάριζε Πραξαγόρα. Άρες Μάρες κουκουνάρες ευφυούς μουρλοαγρότισσας...

   Τώρα υπογράφουν και κείμενα που λόγω γνώσεων και μόρφωσης δεν κατέχουν. Αχ βρε του Ιπποκράτη χώρα, τι ///// τρέφεις τώρα.

  • Ξέμειναν οι παρδαλοί από το μέλι της ΒΙΜΕΛ, τους μισθούς και τις Σ@ΡωΑποφάσεις του ΔΣ που χάριζαν ακίνητα στις κουμπάρες

   Τέτοια ψώνια, με πληθωρική μεγαλομανία, γλωσσοκοπάνες που από όποια παράταξη πέρασαν την έκαναν λόγω εριστικού χαρακτήρα μαλιά κουβάρια τα προμάζεψε δίπλα του ο Κωστούκος και τώρα που χάσανε την καρέκλα βγάζουν αφρούς και ξερνάνε χολή και μίσος. Γίνανε τα //// που δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το μαγαζάκι της ΒΙΜΕΛ αλλά μόνο να ξελαφρώνουν το ταμείο της, γνωστές αυτοδίδακτοι πάσας νόσου και επιστήμης, εσχάτως πολεοδόμοι…

  • Μαροί Παρδαλοί ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;

   Ποιοι ΡΟΥΦηξΑν από το ταμείο της ΒΙΜΕΛ το παραδάκι, τον ιδρώτα των μελισσοκόμων 400.000 Ευρώ; Έκαναν φτερά σε λούσα, ουσίες, τζόγο… και δεν πήρες χαμπάρι ΕΣΥ η πανέξυπνη υπεύθυνη αντιδήμαρχος της ΒΙΜΕΛ όπως και τα 714.617 της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ;;;; Τώρα στην ΔΕΑΣ και την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ η Δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ ψάχνουν για το χαμένο κομπόδεμα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟ σΟυΡΑΜΑ και έρχεται και η σειρά με τις ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ Κωστούκου που χωρίς μυαλό ψήφιζε η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ παραχώρηση σε φίλους, συγγενείς κουμπάρες και ψηφοφόρους. Όλοι όσοι ψήφιζαν παράνομες παραχωρήσεις και όσοι έβαλαν ολόκληρο το χέρι και όχι μόνο το δαχτυλάκι στο μέλι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ όσο και εάν η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίζει νόμους που όμως δεν καλύπτουν αναδρομικά και θα αλλάξουν σύντομα…

   • Από το ταμείο της ΒΙΜΕΛ χάθηκαν επί σΟυΡΑΜΑτος 400.000 €, γιατί όμως ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ δεν τους καθίζει στο σκαμνί;;;;

    Μήπως θέλει να καλύψει και άλλους κλέφτες που σε προηγούμενες περιόδους έγλυφαν το μέλι της ΒΙΜΕΛ που δημιούργησαν;;;; Όμως η λαλίστατη κυρία ΡΟΥΦΑ γιατί δεν μας λέει ποιοι έκλεβαν επί αντιδημαρχίας της και ποιοι παλιότερα;;;; Δεν πάει να πει ότι δεν έχει πίνακες ευθύνες επειδή και κάποιοι άλλοι παλαιότερα έκλεβαν…

    • Ελα στην δουλεια μου να δουλεψεις,θα σε προσεχω,ξερεις εσυ πως θα σε πρισεξω???????????????????

 1. ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ,ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΤΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ,ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΛΙΟ.ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΞΕΣΤΟΙ,ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ,ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ,ΝΑ ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ..ΛΕΥΤΕΣ.ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ..ΚΑΤΑ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΩ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ.ΕΑΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

 2. ΣΤην ΠΑΡΑΜΥΘΑ των συνεργατικων που ριχνατε ΔΟΥΛΕΜΑ Στα ΠΑΙΔΙΑ ενω παραλληλα μοιραζατΕ τα φιλετακια ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ σε ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ …. ΤΖΟΒΑΝΝοσουραματακια με τα χαμενα ΧΙΛΙΑΛΡΙΚΑΚΙΑ ΤΑ φραγκακια της ΒΙΜΕΛ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ; κατεβειτε στις εκλογες να ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ και να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΟΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ αυτοι που ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΡΙΝ ΣΥΡΘΟΥΝ στη ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ρ@φανια ΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΗΣ παραμορφωμένης.

 3. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΧΟΛΙΑ!! ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! Η ΜΑΥΡΙΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ! ΚΥΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΗΔΗ!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΙΑ!! Α Ρ Κ Ε Τ Α!!!!

  • ενω εσυ ανωνυμε που νομιζεις οτι εισαι καποιος δεν απαντας καθολουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ…..χαχαχα

 4. Καλήμεραααααααααααααα
  Διαβάζω τα σχόλια και απορώ με τον κο Κυριτση και τους υποστηρικτές λασπολόγους του.
  Μιλάει η κα Ρούφα για το πιο σημαντικό θέμα για το νησί και απαντάνε με βρισιές.
  Απλά κάθε μέρα μας θυμίζουν ποιοι είναι.

  • ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ!

   ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ‘ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΣ ‘ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΟΜΗΓΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΜΕΛ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΥΦΙΟΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑΚΗΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΡΩΤΑ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ?ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ…ΤΙΜΠΟΥΚΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΟΜΑΔΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ? ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ‘ΑΦΑΙΡΕΣΗ’ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ‘ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ’ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΟΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥΣ? ΓΡΑΦΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ,ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ!!ΔΩΣΕ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
   ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

 5. ΚΑΜΆΡΩΝΩ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΌΣΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΝΗΣΊ ΜΑΣ.
  ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΙ ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΕΊΣΤΕ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΩ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 6. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 7. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

  ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ,tΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
  ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

 8. ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ =
  ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ
  ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑΣ
  Η ΚΥΡΙΑ ΆΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΏΝ …..ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
  ΧΡΟΝΙΑ 20×12=240 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 =
  350.000 ευρώ πολιτικό όφελος
  @#@$#@#

  • οσο και να ψαξεις δεν θα βρεις τιποτα για την Ιωαννα οταν ερθει η ωρα θα σου εξηγησω...

   η Ιωάννα δεν καταδέχτηκε να πάρει μισθό έβαζε από τη τσέπη της και αυτό το ξερει όλη η κοινωνία. πηγαινε ρε αλήτη να δεις πως δουλέυει με την οικογένεια της και δεν εχει κανένα ανάγκη αλλα εσύ επειδή εισαι λαμογιο προτιμας τα λαμογια . σου ξαναλεω αν εχεις ενα στοιχειο για την Ιψαννα βγαλτο τωρα

 9. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΦΥΡΙΤΣΟΠΑΙΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ;

 10. Φέρε πακιστανους από το χοτ σποτ που έχει στο πυλι για υποψήφιους . Αυτοί μπορούν να σε πιστέψουν

 11. Που είναι η ryanair κύριε Κυρίτση και λοιποί;

  Πού είναι τα κρουαζιερόπλοια;

  Που είναι η τουριστική προβολή του νησιού στο εξωτερικό;

  Που είναι ο νέος φορέας τουρισμού;

  Που είναι η μελέτη των 25.000 Ευρώ που πλήρωσε ο Κωακός λαός στην Bakers του κου Βαρβιτσιώτη;

  Που είναι το έντυπο της Καθημερινής που θα προέβαλε την Κω έναντι 10.000 ευρώ;

  Που είναι η 24ωρη λειτουργία των λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ που τώρα σταματάνε από τις 22:30;

  Τι θα γίνει με το κυκλοφοριακό χάος και τα ανεξέλεγκτα τρενάκια;

  Γιατί σε μία νύχτα επέτρεψες τη λειτουργία των ΚΑΕ;

  Γιατί νομιμοποίησες την παράνομη λειτουργία του LIDL;

  Πότε θα κλείσετε τις λακκούβες; Πότε θα καθαρίσετε την πόλη και τις τουριστικές περιοχές;

  Γιατί προσλαμβάνετε με παράνομες και παράτυπες διαδικασίες τα δικά σας παιδιά;

  Γιατί διασπαθίζετε τα χρήματα του Κωακού λαού;

 12. Διαβάζω με προσοχή τις ανακοινωσεις των παρατάξεων, των φορέων και των ανθρώπων του τόπου μας. Παρότι είχα ψηφίσει τον κ. Κυριτση αισθάνομαι ντροπή για το επίπεδο σχολίων των υποστηρικτών του. Ντροπή και αηδία μαζί. Δυστυχώς ουτε οι ανακοινωσεις της κ. Ρουφα είναι παντα σε σωστό δρόμο αν και πιο σοβαρές απο του Δημαρχου μας. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω στις ερχόμενος εκλογές.

 13. Όλοι εδώ ζούμε.Ολοι ξερουμε τι κάνατε όλα τα χρόνια που είχατε τι δημαρχεία γι’αυτό ο κόσμος σας έστειλε εκεί που είσαστε .Εδώ μεταξύ σας τα διαλυσατε .Τι περιμένετε αληθεια πετονταςς λάσπη;Αλήθεια πιστεύετε ότι θα είσαι επικεφαλής παράταξης στις εκλογές;

 14. να μας πει η ίδια εάν έχει όπως λες αρχ@@@ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΙΣΘΕΣ ΘΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΦΈΛΙΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΤΗΣ
  ΓΑΤΑΚΙ

 15. ΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΙΩΑΝΝΑ . ΤΩΡΑ . ΕΛΕΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ. ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ

  • ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ..»ΤΥΦΛΑ» ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ «ΦΩΣ» ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ «ΜΑΧΟΝΤΑΙ»,ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ?ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ>ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ,ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ
   «ΡΟΚΑΝΙΖΟΝΤΑΣ» ΥΓΙΕΙΣ «ΡΙΖΕΣ»,ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ»ΛΑΓΟΥΜΙΑ»ΔΙΟΔΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΝΑ «ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ»ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ!
   ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ,ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ,ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ,ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ,ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ,ΤΗΣ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑ.ΡΟΥΦΑ ΣΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ.ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ Ο ΜΟΧΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΘΑΡΑ»ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ «ΜΙΑΡΟ»ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ!ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ!ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  • ΠΟΣΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ»ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ?
   ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ΄ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ!ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ «ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ»ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΣΕ «ΔΙΚΟΥΣ»
   ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ,ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ,ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ,ΑΓΑΛΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ!ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!
   ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.