Σ. Λοΐζος: Οι συκοφαντικές και μειωτικές για την προσωπικότητα μου αναφορές της κ. Ρούφα θα έχουν συνέχεια εκεί που πρέπει

34
1452

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταμάτης Λοΐζος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αναφέρθηκα με στοιχεία και τεκμήρια στα έργα που έχουν γίνει στην Αντιμάχεια, τα οποία ο ίδιος αναζήτησα και κατέγραψα για να καταδειχθεί το σοβαρό έργο που γίνεται από τη ΔΕΥΑΚ και η διαρκής προσπάθεια για να βελτιωθεί η υδροδότηση.
Όλα αυτά ενοχλούν αυτούς που έχουν να παρουσιάσουν μηδενικό έως ανύπαρκτο έργο. Άλλωστε με βάση τα πεπραγμένα τους, αποδοκιμάστηκαν από τους πολίτες.
Μερικοί επιχειρούν να με σύρουν στη βρωμιά και στο βούρκο που διαβιούν.
Με προσβάλλουν ως άνθρωπο και ως επιστήμονα, άνθρωποι που δεν έχουν ούτε το ηθικό αλλά ούτε και το μορφωτικό υπόβαθρο.
Είναι σαφές ότι η υπέρβαση των ορίων μιας ευπρεπούς αντιπαράθεσης και οι συκοφαντικές και μειωτικές για την προσωπικότητα μου αναφορές της κ. Ρούφα θα έχουν συνέχεια εκεί που πρέπει.
Γιατί προσβολές δεν ανέχομαι και γιατί η κ. Ρούφα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ο Σταμάτης Λοΐζος. Θα το μάθει πλέον και η κ. Ρούφα.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1000 ευρω Χ 12 μήνες = 12.000 χιλιάδες ευρώ!!! Χ 5 χρόνια = 60 χιλιαδες ευρώ και 60 χιλιάδες το οικόπεδο= 120 χιλιάδες!!!

    Πραγματικά γιατί παρεξηγήστε??? Είναι ψέματα ο μισθός σας στην ΑΝΕΜ? Είναι ψέματα η αγοραπωλησία του οικοπέδου σας???
    Πραγματικά στο δελτίο σας για τα παραπάνω δεν κάνετε καμία αναφορά!!!
    Καλύτερα να μασάτε παρά να γράφετε…

    • Και τέλος κύριε Λοίζο το να ειρωνεύεστε ανθρώπους του μόχθου νομίζεται πως σας δίνει αξία;Κρίμα που άνθρωποι του δικού σας μορφωτικού υπόβαθρου περιμένουν την πρώτη του μηνός για τα 1000 ευρώ της ΑΝΕΜ.

      • ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΌ... Οι μισοί από τους εκλεγμένους και αρκετοί αποτυχημένοι σωτήρες έχουν μηνιάτικο 1.500 ευρώ.

        Αφού βρε σωτήρες ξεχειλίζει η ψίχουλα σας για προσφορά στα κοινά γιατί να σας πληρώνουμε με χιλιάδες ευρώ στις αντιδημαρχίες, τα προεδριλίκια και στις δημοτικές επιχειρήσεις;;;; Μισθό ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι τρις παρακαλώ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, της ΔΕΑΣ, του ΔΗΡΑΣ, του λιμενικού ταμείου, της ΑΝΕΜ, της ΜΑΡΙΝΑΣ, της Πρόνοιας…. και δεν έχει τέλος ο κατάλογος με σωτήρες που γλύφουν το παραδάκι των Κώων, χώρια τα τυχερά αναθέσεων και διαγωνισμών … Τώρα καταλαβαίνω την λύσσα για εξουσία της ΡΟΎΦΑ και των άλλων που έχασαν το παραδάκι της εξουσίας και της ΒΙΜΕΛ…. Ο μισός προϋπολογισμός του Δήμου στις τσέπες τους.

    • ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΓΚΕ-ΓΚΕ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.

      • ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ .ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ

    • ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ, που να βρείτε την δύναμη να κάνετε αγωγές και μηνύσεις όταν έχετε την φωλιά σας κατουρημένη;;;

      Εάν πάρουμε παράδειγμα για το αποτέλεσμα των μηνύσεων που έχει υποβάλει η Δύναμη Απαλλαγής και προσωπικά ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ στον ΚΑΪΣΕΡΛΗ και στους άλλους της ΒΙΜΕΛ, της ΔΕΑΣ, στις συνεργατικές φίλων και συγγενών, ΤΟΤΕ βρέξε Μάη μου να φάνε τα ζωντανά τριφύλλι…

  2. Κύριε Σ.Λοίζο λέτε: άνθρωποι που δεν έχουν ούτε το ηθικό αλλά ούτε και το μορφωτικό υπόβαθρο…Προτιμώ να είμαι χαμηλού μορφωτικού υπόβαθρου και να κοπιάζω για 680 ευρώ το μήνα παρά να είμαι άνθρωπος των γραμμάτων και καλός επιστήμονας και να εισπράττω 1000 ευρώ το μήνα από μια δημοτική επιχείρηση που δεν ξέρω κάν αν υπάρχει.
    Ξέρετε,εμείς με το χαμηλό μορφωτικό υπόβαθρο έχουμε μάθει σε αξίες,ήθος, και αξιοπρέπεια.
    Θα ήταν τιμιότερο απλά να παραιτηθείτε η κοινωνία είναι μικρή και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει.

  3. Κουτί ταιριάζει η παροιμία: «α μας κόψεις το νερό Σταματακι α ξεραθούν τα λάχανα» χαχαχαχαχα

  4. Μετά από αυτά που γράψατε καλύτερα να μην κάνετε το λάθος να πάτε στη δικαιοσύνη. Αν αυτό εννοείτε γιατί δεν το διευκρινίζετε. Αντιθέτως αν πάει η κυρία Ρούφα δεν σας βλέπω καλά.

  5. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΝΕΡΟ-ΣΑΣ ΜΙΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ <>> ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ >> ΞΕΡΟΥΜΕ ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΄ΡΘΕΙΤΕ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ –ΛΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΤΟΣΟ ΕΥΡΩ

  6. ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ »Σ».
    ΣΕ ΠΕΝΤΕ »Φ» ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.ΦΙΛΕ ΦΕΡΕ ΦΙΛΟΥΣ ΦΑΕ ΦΥΓΕ…

  7. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΚΤΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ? ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΕ,ΞΑΝΑ-ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ!ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ «ΚΟΝΤΕΥΕΙ» ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ!ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ? ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ! ΟΣΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ..ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΟ»,ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΗΘΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ!!
    ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΕΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ!!ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΓΕΝΝΑΙΟ!ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΙ!
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗΤΕ,ΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ..ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΥΣ!ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΕΣ Η ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ.ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΥΣΙΑ(ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ)ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ!ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ..ΓΕΙΤΟΝΑ!
    ΑΓΓΕΛΟΣ

  8. …και τώρα μικρέ Σταμάτη, βάλε και μια μουτζουρα στη μύτη σου κι έλα να μας φοβισεις….και μη μας κουνας και τόσο το επιστημονηλικη σου γιατί ακούγονται τα ευρωπουλα να κουδουνίζουν

  9. ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ

  10. Να πας στην δικαιοσύνη για να λάμψη η αλήθεια. Τότε θα δει και ο απλός λαός το μορφωτικό επιπεδο κάποιων οταν ο εισαγγελέας θα βγάλει το ασυμβίβαστο που ειχαν οι μορφωμένοι…. Τότε θα δει ο κοσμος τις αγνες προθέσεις για την ενασχόληση του με τα κοινα

  11. ρε παιδιά καλά τα λέει ο προέδρος με τα χίλια τόσα ευρώ απευθυνεται σε αυτούς που τομ ψήφισαν@@που δεν εχουν ούτετο ηθικό αλλά ουτε και το μορφωτικό επίπεδο και χάρη σ’αυτούς ειναι εκει και κάνει και λέει οτι θέλει,,,,,,,,,,

  12. Οι 5 υβριστές των μέσων ξαναχτυπούν
    Αγία Παρασκευή , πλατάνι , οδός μακρυγιαννη , πυλι !
    Η ηλεκτρονική υπηρεσία της αστυνομίας έχει όλα τα μέσα για υμνήσει σ κύριε Λοΐζο
    Ο Βαβλας έκλεισε το πορνό σάιτ του δικού τους.
    . Μπορείτε να μυνησετε αυτούς που σας βρίζουν για να ξεβρωμίσει το σύστημα

    • Πιο σαιτ εκλεισε ο Βαβλας ρε παιδιά; απο 1 Μάιου εχει αλλαξει ο νόμος και πρεπει να δηλωθεί διαχειριστής.Άντε μς τον καθε άσχετο!! Ακομη και το σαιτ του δημου της Κω δήλωσε τον Α.Κ τεχνικό του δημου μας.

    • Ναι κυριε Λοιζο μπορείτε να τους μυνησετε και τον δικηγορο να τον πληρωσει ο δημος…γνωστο το κόλπο.Οσο για τον Βαβλα,συμφωνο μαζι σας για το χαμηλο μορφωτικό υπόβαθρο.Καληνθχτα σας.

    • Προς Κεφαλο…
      Εσεις εκει στη δυναμη αρπαχτης μετρηθηκατε; Γιατί ειστε πιο λιγοι απο τους οραματιστες.Οσο για τον κυριο ας συνεχίσει.την κοινωνική εργασια του.

    • Ο Σφακιανακης αυτα διαβαζεις και θα ζητησει μεταθεση στον ΑΡΗ.
      Περα απο την πλάκα όμως,κυριε Λοιζο 1000 ευρω απο την ΑΝΕΜ?Μα απο την ΑΝΕΜ? και 60 χιλιάδες για πωληση οικοπέδου στο δήμο?Και θα πάτε και για μηνύσεις ?Εσείς ένας έμμισθος αιρετός? Θα έχειενδιαφέρον ποιος δικηγόρος θα αναλάβει την υπόθεση?ο γνωστός αθηναίος που πληρωνεται απο τον δήμο?

  13. Κυριε Σταματη για τον μισθο και το οικόπεδο δεν κάνατε κουβεμτα.Αληθεια αν πατε στη δικαιοσυνη γιατι θα πατε; θα εχετς μαρτυρα και τον Βαβλα;

  14. Έδωσε λόγο και εβγαλε στην επιφάνεια τα χειρότερα στοιχεία απο όλο το νησί. Που πήγες και τους βρήκες βρε Κυριτσακι

  15. Ελεος πια με το Οραμα….τους πιο αρπακτηδες που γνωρισε ο τοπος και εχουν βολεψει και τα εγγονια τους πρην τους στειλει ο κοσμος στα αζητητα.Τοσο ξεφτυλα πια π[ετανε λασπη σε οποδηποτε δεν εχει ξαναγινει στο τοπο μας.Ολοι γνωριζομαστε και ξερουμε ο ενας τον αλλο.Ποιοι εχουν φτιαχτει απο την ασχολια τους με τη πολιτικη .Αληθεια δεν ντρεποντε να κυκλοφορουν ολοι αυτοι που πετανε λασπη?Ειναι λασπη αλλιως θα ετρεχαν στον εισαγγελαια.Ανθρωπακια.

  16. Γιωργος Κυριτσης:
    Η αθλιοτητα η συκοφαντια και το ψεμα δεν εχουν θεση στο δημοσιο διάλογο.
    BABLAS:
    Δήμαρχε να πλένεις το στομα σου με οινόπνευμα πριν μιλησεις γιατι βρωμάνε τα χνωτα σου….αποτυχημενε ΔΗΜΑΡΧΕ.

  17. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ