Γ. Κίτσης: Τι κάνατε 4 χρονιά για την αντιπυρική θωράκιση του νησιού;

45
1964
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

Γ. Κίτσης: Τι κάνατε 4 χρονιά για την αντιπυρική θωράκιση του νησιού;

Η δημοτική αρχή Κυρίτση αδράνησε αδιαφόρησε, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία και δεν προέβη σε κανένα σχεδιασμό για την πυροπροστασία του νησιού μας.

Ανύπαρκτες αντιπυρικές ζώνες στα δάση μας που έχουν να καθαρισθούν 20 χρόνια και πολλά λόγια-δελτία τύπου για το ρόλο της πολιτικής προστασίας.

Κανένας σχεδιασμός σε βάθος πενταετίας ουσιαστικών, προσεγμένων, κοστολογημένων και ιεραρχημένων παρεμβάσεων δεν ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο. Κανένα σχέδιο.

Η πολιτική προστασία του δήμου χρηματοδοτείται με 70.000 ευρώ ετησίως από το κράτος για πυροπροστασία.

Οι υπεύθυνοι της πολιτικής προστασίας του δήμου θα πρέπει να μας πουν που πήγαν τα 210.000 ευρώ που εισέπραξε ο δήμος μέχρι σήμερα.

Ποιες παρεμβάσεις έγιναν για διανοίξεις και καθαρισμούς στις δασικές περιοχές Ζιάς, Τσουκαλαριάς, Αντιμάχειας, Καρδάμαινας, Κεφάλου, Πυλίου και ανάλογα με τον βαθμό επικινδυνότητας;

Ο δήμος συνάπτει σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία αρκετών χιλιάδων ευρώ ετησίως για διανοίξεις και καθαρισμό στο όνομα της πυροπροστασίας!

Η επικεφαλής μας ζήτησε ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο για τη σχετική σύμβαση. «Ποια εταιρεία ανέλαβε το έργο της μίσθωσης μηχανημάτων για την διάνοιξη και τον καθαρισμό;» ήταν η ερώτηση.

Ο υπεύθυνος κος Σεβ. Μαραγκός απάντησε: «η γνωστή εταιρεία που κυκλοφορεί στην πιάτσα…» και ο νοών νοείτω!

Στην ερώτηση της κας Ρούφα ποιοι δρόμοι διανοίχθηκαν και ποιες παρεμβάσεις έγιναν, ο κος Μαραγκός δεν απάντησε γιατί – όπως είπε- δεν ήταν… πρόχειρος!

Ο δήμος οφείλει να αξιοποιεί την ετήσια χρηματοδότηση που παίρνει από το κράτος προς την σωστή κατεύθυνση και να βγάλει στη δημοσιότητα τους δρόμους που διάνοιξε και τους καθαρισμούς που έκανε «η γνωστή εταιρεία που κυκλοφορεί στη πιάτσα» και που πληρώνεται από τις τσέπες των Κώων Πολιτών.

Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν που πήγαν τα 210.000 ευρώ με ποιες διαδικασίες και τι έργο έγινε!

Δείτε αγαπητοί συνδημότες στις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε την προσπάθεια του οχήματος της πυροσβεστικής να διέλθει της Ζιάς.

Θυμηθείτε το «παράνομο» κατά τον κο Κυρίτση πάρκινγκ στη ΖΙΑ…

Αν δεν το είχε μισθώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή κύριος οίδε τι θα συνέβαινε τώρα στη ΖΙΑ…

Θυμηθείτε τις καφενειακές κουβέντες του κου Κυρίτση και τον ορισμό επιτροπής που σε 2 μήνες θα έφερνε πρόταση… Ζήσε Μάη μου!

Αυτή η δημοτική αρχή δεν μπορεί να σχεδιάσει, δεν μπορεί να μπορεί να υλοποιήσει… πολύ απλά δεν μπορεί να διοικήσει!!!

Είναι εύκολο να μεταθέτουμε τις ευθύνες μας στις προηγούμενες δημοτικές αρχές και να επικαλούμαστε την εθελοντική προσφορά την ώρα που ο υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας δεν απαντά στα στοιχειώδη.

Ο κος Κυρίτσης και η κουρασμένη ομάδα του ασχολείται με φωτογραφήσεις, αποσπασματικές παρεμβάσεις, μπαλώματα, απευθείας αναθέσεις και εργάκια βιτρίνας.

Σε αυτά και με αυτά αναλώθηκαν 4 χρόνια τώρα, γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στα στοιχειώδη.

Η θητεία τους είναι αρνητική και επιζήμια για το νησί και γι’ αυτό λήγει στις 26 Μαΐου του 2019.

Γιώργος Κίτσης

Μέλος της Δημοτικής Παράταξης

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

45 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιατί θάφτηκε η φωτιά σε επιχείρηση της πλατείας Διαγόρα?Γιατί η ΠΥ δεν εβγαλε δελτίο τύπου? Γιατι η ΠΥ δεν πιεζει τον δημο της Κω για καθαρους από τραπεζοκαθίσματα δρόμους? Τι θα γινόταν αν η φωτιά αντι για 12 το μεσημέρι έπιανε στις 2 ή αργα το απόγευμα? Ως πότε ο δήμαρχος και το επικίνδυνο παρεάκι του θα κουκουλώνουν τα προβλήματα της πόλης και του νησιού μας?

  • Το θαύμα εκεχειρίας της Παναγιάς για τους κα@ραβ@νάδες ισχύει 48ώρες. Ζήλεψε τα αξιώματα με μισθό και παραδάκι του Μαραγκού.

   Αλλά αυτός πήρε πολλά και χρυσά αστέρια και όχι σαρδέλες… Κάποιος να στείλει «αμπούλες γέλιου» στα κατάλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος, ακόμα και στους όψιμους ειδήμονες παντός προβλήματος, αμπούλες στην Τζιοβάνα μπας και κόψουν τις εμετικές ανακοινώσεις με τα χαζά υπονοούμενα…. Να γελάσει λιγάκι το χειλάκι της που στάζει χολή, ξερατά, πικρόχολα σχόλια που την γεμίσουν ρυτίδες και ανακοινώσεις αντί προτάσεων, έστω και ένα δείγμα για τα προβλήματα της Κω….

   • που κανει κουμαντο,χωρις να γνωριζει τιποτα από καθαριοτητα,απο θαλασσιο τουρισμο.Αντε βρε μεθυσμενο μυρμηγκι,ελεεινο απόβρασμα,που σου δινει το βημα η egeanwes να γραφεις ότι σου κατεβη στο σαπισμενο κυριτσικο-μυαλο σου.Σαπιο απόβρασμα του νησιου.

   • Ακόμα δεν έμαθαν τίνος αρμοδιότητα είναι οι δασικοί δρόμοι, τα δάση και η πρόληψη. Βαράνε οι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ για να ακουστούν...

    Βρε ζωντανά, αρμοδιότητα του Ροδίτη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΤΖΗΠ@Π του ΧΑΛΚΙΔΙΟΥ και της γλάστρας είναι… Ο Δήμος οργανώνει την πολιτική προστασίας μόνο για την. περίπτωση φωτιάς… Από έμπειροτέχνης λιμενολόγος, πολεοδόμος, συγκοινωνιολόγος τώρα και δαράρχης-πυροσβέστης ο γερασμένος ειδήμων πάσας νόσου και πάσας …ακίας. Ακόμα περιμένουμε τα χρήματα από την Κύπρο για επέκταση του λιμανιού με βάση την μελέτη του σε χαρτοπετσέτα…

   • ΣΚΥΨΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ..ΑΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ, ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΑΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ! ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!ΔΕΝ ΜΠΑ ΝΑ’ΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑ «ΑΣΤΕΡΙΑ», ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ «ΑΣΤΡΟ»ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΟΥ,ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΕΩΡΗΤΕΣ!ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΙΣΘΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ «ΜΠΟΛΙΚΟ»ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ Η «ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ»ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΜΕ «ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ». ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΠΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ!
    ΑΓΓΕΛΟΣ

  • Σ@Ρ@ΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τη ΒΙΜΕΛ, τις παραχωρήσεις δημοτικών ακινήτων φιλέτα, Αίγλη, Ορφέας, Αμβροσία , με υπόδικους όλους σας...

   ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ σε συγγενείς, σε κολλητούς σαν τον γραμματικό και τον #Γιαννάκη του αραχτού φραπέ#, σε αργόσχολους συνεργατικούς, δωρεές ακινήτων σε κουμπάρες και «φιληνάδες», το βόλεμα σε ανιψιές και φίλες κολλητών στις συνεργατικές , τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε συνεργεία κομματικού φίλου, σε μάντρες οικοδομικών υλικών με αντιπαροχή μαϊμού ΥΠΕΡτιμολογημένων τιμολογίων, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τα πρόστιμα στο Ζηνί και τα Θερμά που πληρώνουν οι Δημότες (Σεβαστιανός 100.000 και Τριώροφος 90.000 ευρώ), τις τριώροφες παρανομίες στον Ασώματο που ακόμα ο σκελετός του προσβάλει σαν φάντασμα, την ταφόπλακα στο ΔΗΡΑΣ με την διαβλητή διαχείριση υμετέρων και τις πληρωμές υπαλλήλων με ΜΑΥΡΑ και εθελόντριες, την παράνομη αγορά λεωφορείων χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες για το μέλι βρε γαμώτο, τα χαλασμένα αυτοκίνητα του δήμου που τα ανταλλακτικά τους έκαναν φτερά προς τ παρεμφερείς επιχειρήσεις συμβούλου…

   • Εσυ πως πληρωνεσαι με κλιματιστικα η με μονιμο μισθο; ξερεις εσυ.
    Ααααα και τελος για ολα αυτα που λες οι υποθεσεις πηγαν στο δικαστηριο ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΧΑΣΑΤΕ…
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 2 δημοτικοι συμβουλοι του Κυριτση παρακαλουν για συμβιβασμό για καταδικες απο συκοφαντικη δυσφήμιση.

  • ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ σΟυΡΑΜΑ ΣΟΥΦΡΩΣΕ….

   ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΓΗΤΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ;;; ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ;;; Που πήγαν τα 200 Εκατομμύρια δραχμές για τα Ιαματικά και τα 180 για το συνεδριακό κέντρο στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα… ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΙΓΛΗ, ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ…

   • ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ.Α ΒΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ..ΡΑΤΑ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΥΡΑΝΟ ΣΟΥ.

  • Μαρή ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;

   Ποιοι ΡΟΥΦηξΑν από το ταμείο της ΒΙΜΕΛ το παραδάκι, τον ιδρώτα των μελισσοκόμων 400.000 Ευρώ; Έκαναν φτερά σε λούσα, ουσίες, τζόγο… και δεν πήρες χαμπάρι ΕΣΥ η πανέξυπνη υπεύθυνη αντιδήμαρχος της ΒΙΜΕΛ όπως και τα 714.617 της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ;;;; Τώρα στην ΔΕΑΣ και την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ η Δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ ψάχνουν για το χαμένο κομπόδεμα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟ σΟυΡΑΜΑ και έρχεται και η σειρά με τις ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ κωστούκου που χωρίς μυαλό ψήφιζε η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ παραχώρηση σε φίλους, συγγενείς κουμπάρες και ψηφοφόρους. Όλοι όσοι ψήφιζαν παράνομες παραχωρήσεις και όσοι έβαλαν ολόκληρο το χέρι και όχι μόνο το δαχτυλάκι στο μέλι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ όσο και εάν η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίζει νόμους που όμως δεν καλύπτουν αναδρομικά και θα αλλάξουν σύντομα…

 2. ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΕ, ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΜΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ

  • Καθε λεξη που γραφεισ δειχνει οτι εισαι εσυ γιωργη πισω απο τα ψεματα και τις ωραιες λεξεις που μονο εσυ ξερεις να χρησιμοποιεις, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΚΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ

   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

   • ΤΙ ΓΙΩΡΓΗΣ,ΤΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΤΙ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑ..

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ’ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ,ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΕΦΤΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ..ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!
    ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ? ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΣΕ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ!
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ,Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ,ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
    ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
    ΑΓΝΩΣΤΟΣΣ

 3. Καθε λεξη που γραφεισ δειχνει οτι εισαι εσυ γιωργη πισω απο τα ψεματα και τις ωραιες λεξεις που μονο εσυ ξερεις να χρησιμοποιεις, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΚΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 4. ΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΥς ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟΑ ΚΕΙ;

 5. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 6. συντριβανια αγαλματα κλιματιστικα.χαχαχαχαχαχα

 7. Μάθε κ. Κίτση την νομοθεσία ποιος έχει την ευθύνη για τους δασικούς δρόμους και μετά να βγαίνετε να κάνετε πολιτική. Πες μας εσύ τόσα χρόνια τα λεφτά της πολιτικής προστασίας που πήγαιναν τα 71.800? Γνωρίζουμε ότι η Πολιτική Προστασία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλο βήμα σε θέματα υλικών ειδών. Ο καθένας ΞΥΠΝΙΟΣ κάνει την πολιτική του πάνω στο νησάκι μας. ΝΤΡΟΠΗ!!!!

 8. ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ?? ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΑΔΩΣΕΙ

 9. ΧΑΧΑ ΧΑ Ο μαραγκος πηρε 200 ευρω απο την μαρινα για αξιολογηση του γλυπτου της πλατειας 7 μαρτιου

  που το ειχε αξιολογηση και εγκρινει οταν ηταν δημαρχος ο νικηταρας!!!μιλαμε για μεγαλα φαγοπότια .τρωνε μασανε αντιπυρικες ζωνες αγαλματα πλατειες.

 10. μονο επικοινωνιακα δελτια τυπου.απο εργα μηδεν ολοι τους.σπαταλανε τα κονδυλια με τους γνωστους εγολαβους.

 11. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!

 12. ΡΕ πως τα ξοδευει τα χρηματα ο δημος χωρις να κατασκευαζονται αντιπυρικες ζωνες? ΘΑΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟ!

  ο γεωργιος και οι εργολαβοι ξερουν!!

 13. μπραβο κυριε κιτση τα λετε πεντακαθαρα.ολοι τους αχρηστοι για το θεαθηναι ειναι.βολτες καφε καρεκλα και αραληκι.

  Ανύπαρκτες αντιπυρικές ζώνες στα δάση μας που έχουν να καθαρισθούν 20 χρόνια και πολλά λόγια-δελτία τύπου για το ρόλο της πολιτικής προστασίας.
  Κανένας σχεδιασμός σε βάθος πενταετίας ουσιαστικών, προσεγμένων, κοστολογημένων και ιεραρχημένων παρεμβάσεων δεν ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο. Κανένα σχέδιο.
  Η πολιτική προστασία του δήμου χρηματοδοτείται με 70.000 ευρώ ετησίως από το κράτος για πυροπροστασία.
  Οι υπεύθυνοι της πολιτικής προστασίας του δήμου θα πρέπει να μας πουν που πήγαν τα 210.000 ευρώ που εισέπραξε ο δήμος μέχρι σήμερα.

 14. Γιωργος Κυριτσης:
  Η αθλιοτητα η συκοφαντια και το ψεμα δεν εχουν θεση στο δημοσιο διάλογο.
  BABLAS:
  Δήμαρχε να πλένεις το στομα σου με οινόπνευμα πριν μιλησεις γιατι βρωμάνε τα χνωτα σου….αποτυχημενε ΔΗΜΑΡΧΕ.

 15. επι της ουσιας.τι γινονται τα χρηματα που παιρνουν οι εργολαβοι αφου δεν γινονται αντιπυρικες ζωνες?

  να απαντησουν κυριτσης και μαραγκος.

 16. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

  ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
  ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

 17. χαχαχα η κως παει μπροστα με εργα!!! και βρωμια παντου.δημαρχος του σκουπιδαριου! ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

  ΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

 18. Κυριε μαραγκε μια παραιτηση δεν βλαπτει.Κανει καλο στην υγεια σας.

  Το νησι εχει κουραστεί να ακουει για το ονομα σας.Τι δουλεια κανετε στην πυροπροστασια,στο εργοταξιο,και στην μαρινα.Απο ότι ακούγετε η πυροπροστασια και η μαρινα εχει καταντησει τσιφλικι του καθενος,οτι θελει κανει ο καθενας,και η καθαριοτητα στο νησι εχει πιασει πατο από την πολύ βρωμια που υπαρχει παντου.[Μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δωσετε.]Δεν μπορειτε να βαλετε ταξη γιατι φοβαστε μην χασετε κανενα ψηφο.Που είναι ο σεβαστιανος μαραγκος που παιρνει πρωτοβουλίες και δεν φοβατε τιποτα.Φανηκατε πολύ λιγος κυριε μαραγκε,για τις θεσεις που εχετε αναλαβει.Αυτα συζητιουντε στο νησι.Να γιατι σας λεω μια παραιτηση θα κανει καλο στην υγεια σας.ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

 19. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ,ΔΗΡΑΣ.ΑΙΓΛΗ,ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΚΛΠ

  ΣΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ

  • ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ!!!!
   ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ??????????????
   ΕΝΑΣ ΜΕ ΧΑΡΧΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΕΧΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΑΝ «ΣΦΡΑΓΙΣΕ»ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΡΕΝΟΨΗΦΟΦΟΡΟ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ??ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΑΣ-ΚΕΑΣ-ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ-ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ??ΤΗΣ ΕΦΑΓΕ Η ΓΑΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ?ΠΩΣ Κ’ΕΤΣΙ?Η ΚΑΘΟΛΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ,ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

 20. χαχαχα η κως παει μπροστα με εργα!!! και βρωμια παντου.δημαρχος του σκουπιδαριου! θα καθαρισει το νησι

  το 2057 !!!!!!! ! ερχεται ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!

 21. ΟΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

 22. Μόνο ο Βαβλας σε φτιάχνει καλά εσενα !
  Φρου φρου και αρώματα είσαι πάλι !
  Κάθε Παρασκευή βγάζεις γλώσσα

  • ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ!

   ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!
   ΤΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ!ΜΑΓΚΙΑ-ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Κ.ΛΟ ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΒΑΡΙΟΙ»ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ! ΚΑΝΑΤΕ «Κ.ΛΟ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ «Χ.ΣΑΤΕ»ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!
   ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.