Δολιοφθορά σε δεξαμενή νερού που χρησιμοποιείται για την πυρόσβεση στην περιοχή Λαγούδι-Κονιαριό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

3
1636

ΘΕΜΑ : “Δολιοφθορά σε δεξαμενή νερού που χρησιμοποιείται για την πυρόσβεση στην περιοχή Λαγούδι-Κονιαριό.’’

Δολιοφθορά καταγράφηκε στη μία από τις δύο δεξαμενές νερού στην περιοχή Λαγούδι-Κονιαριό, που χρησιμοποιούνται για περιπτώσεις κατάσβεσης πυρκαγιών.

Στη δεξαμενή υπήρχαν ίχνη δολιοφθοράς από αιχμηρό αντικείμενο που προκάλεσε διαρροή νερού.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε στα πλαίσια τακτικού ελέγχου που πραγματοποίησε η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω και η οποία προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

Επίσης λόγω παλαιότητας της Δεξαμενής του Πυροσβεστικού Οχήματος η Πολιτική Προστασία προχώρησε σε αντικατάσταση της μαζί με τα εξαρτήματα πυρόσβεσης.

Αναφερόμενος στο περιστατικό της δολιοφθοράς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία κ. Σεβαστιανός Μαραγκός δήλωσε:

“Είναι σαφές ότι υπάρχουν άνθρωποι με νοσηρό ψυχισμό και ακόμα πιο νοσηρά κίνητρα.

Η δολιοφθορά που έγινε στη Δεξαμενή του νερού στο Λαγούδι, μας υποχρεώνει να εντείνουμε την προσοχή μας.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου εντείνει τις περιπολίες σε ευαίσθητες περιοχές προκειμένου να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν εχετε καταλαβει εκει στον δημο ότι οι κωοι σας εχουν ΜΙΣΗΣΕΙ.Το κανουν αυτό,οσο και να μην το θελουν,αλα το κανουν για να ξεγκρεμιστειτε.Ας στο γερο διακονο,και ξεκουμπιδια,ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ολοι στον δημο.

    • ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ?ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ?
      ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ,ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΟΥΝ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!
      ΤΙ ΑΣΦΕΝΤΙΑΝΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΗΣΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ