Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση την Πέμπτη το πρωί για τη διοργάνωση της 4ης γιορτής Τοπικής Γαστρονομίας και παραδοσιακών προϊόντων

3
393

ΘΕΜΑ : “Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση την Πέμπτη το πρωί για τη διοργάνωση της 4ης γιορτής Τοπικής Γαστρονομίας και παραδοσιακών προϊόντων”

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και οι συντελεστές της 4ης Γιορτής Τοπικής Γαστρονομίας θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 11.00 π.μ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 4ης Γιορτής Τοπικής Γαστρονομίας και παραδοσιακών προϊόντων της Κω που θα γίνει στη Μαρίνα την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Ο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω, ο Σύλλογος Τοπικής Γαστρονομίας «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»,

και οι παραγωγικοί φορείς του νησιού,

υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,

διοργανώνουν

την 4η γιορτή γαστρονομίας και τοπικών προϊόντων

Η Κως αλλιώς γαστρονομι…Κως”,

που θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα της Κω την Κυριακή 5 Αυγούστου

και ώρα 20:30.

Τμήμα Πολιτισμού Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Που τα είδες βρε Κυρίτση τα τοπικά προϊόντα; Με λίγο τυρί της ππόσας, μέλι και λουκουμάδες καθάρισες; Όλα υπόλοιπα All inclusive από 5αστερα.

      Πάντως, από τον κάμπο του Πυλιού θα κυκλοφόρησαν ήδη ζαρζαβατικά και καλοθρεμμένες, πληθωρικές κολοκύθες σαν αυτές σταυροπόδι στην παρουσίαση βιβλίου…

  1. και οι λοιποί τσαμπατζήδες που θα πλακώσετε τρέχοντας, μην ξεχάσετε να φέρετε τα ταπεράκια σας. Να τα γεμίσετε φεύγοντας με τα τζάμπα προϊόντα. Σακούλες πλαστικές τις παρέχει η μαρίνα χωρίς χρέωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ