Ο Δήμος Κω στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά

7
10196

ΘΕΜΑ : “Ο Δήμος Κω στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά”

Μετά από εντολή του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κω κ. Βάσω Πη επικοινώνησε με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους των περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά, εκφράζοντας την θλίψη του Κωακού λαού και μεταφέροντας τη συμπαράσταση προς τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων.

Ενημέρωσε επίσης και για την πρόθεση του Δήμου Κω να παράσχει έμπρακτη στήριξη και βοήθεια, με αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ήδη στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κω ξεκίνησε η προετοιμασία για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες, μωρομάντηλα και φαρμακευτικό υλικό.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται, μπορούν από αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 από τις 9 το πρωί, να παραδίδουν τα είδη που θέλουν να προσφέρουν στην Αλεξάντερ Φάσιον στο χώρο της Τράπεζας Ρούχων.

Παρακαλούμε τα είδη να είναι συσκευασμένα, ώστε η πρώτη αποστολή να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες ώστε το υλικό να παραδοθεί έγκαιρα στους πληγέντες Δήμους που θα αναλάβουν τη διάθεσή του σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 22420-21502 και 22420-22044.

Η ανθρώπινη Κως είναι εδώ, ένα μόλις χρόνο μετά τον φονικό σεισμό, στέλνει για δεύτερη φορά το δικό της μήνυμα ευαισθησίας, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ

  2. και ο αλλος βγάζει ανακοίνωση για να διαφημιστεί με το «κατόπιν εντολής δημάρχου»

    • Στην είσοδο της πόλης, νομίζω απέναντι από το Κως Εστία. Λογικά αν πάτε και στα γραφεία της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ στην Λάμπη δίπλα στο ΑΒ θα τα πάρουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.