Γ. Κοκκαλάκης: Στην Κέφαλο έγιναν και γίνονται έργα- Καταλυτικές οι συγκρίσεις με την περίοδο 2011-2014, το απόλυτο τίποτα και την υποβάθμιση

10
549

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ : “Στην Κέφαλο έγιναν και γίνονται έργα- Καταλυτικές οι συγκρίσεις με την περίοδο 2011-2014, το απόλυτο τίποτα και την υποβάθμιση.”

Στην Κέφαλο οι συγκρίσεις δεν ευνοούν τους εκπροσώπους του χθες, σε ότι αφορά στα έργα που έχουν γίνει σε σχέση με αυτά που έκαναν οι ίδιοι.

Για αυτό και καταφεύγουν στο μόνο που ξέρουν να κάνουν: να βρίζουν, να συκοφαντούν, να λένε ψέματα και να προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν.

Εμείς όμως θα μιλάμε μόνο με στοιχεία και με έργα για την Κέφαλο.

Και οι συγκρίσεις είναι εδώ. Και είναι καταλυτικές.

-Την περίοδο 2011-2014 οι εκπρόσωποι του χθες, επένδυσαν στην Κέφαλο 97.000 ευρώ.

-Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 έως σήμερα στην Κέφαλο έχουν γίνει έργα ύψους 2.021.030 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτά τα έργα της ΔΕΥΑΚ.

Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 έχουν γίνει στην Κέφαλο:

-7 έργα από ίδιους πόρους του Δήμου.

-Η ανάπλαση της Πλατείας Τσιγγούρα και του πολιτιστικού κέντρου.

-Ο ηλεκτροφωτισμός από την Κέφαλο έως το φυτώριο.

-Η ανάπλαση και τα έργα του λιμανιού, ενώ υπογράφηκε η σύμβαση για τη μελέτη επέκτασης και βελτίωσης των λιμενικών εγκαταστάσεων στο λιμάνι της Κεφάλου, που θα αλλάξει όλη την εικόνα της περιοχής.

-Η ασφαλτόστρωση από Παλάτια προς Αη Γιάννη και τα Γεφύρια στα Κερούλια.

-Τις επόμενες μέρες ξεκινά το έργο ανάπλασης από την πλατεία Αγίας Τριάδας μέχρι την Τσιγγούρα με ταυτόχρονη υπογείωση των δικτύων της ΔΕΗ.

Ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη μελέτες για εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και ηλεκτροφωτισμό στον οικισμό ενώ εντάχθηκε σε πρόγραμμα ο εκσυγχρονισμός και η ανακατασκευή των δύο παιδικών χαρών Αμπέλας και Καμαρίου αλλά και η ανάπτυξη υποδομών για τα ΑμεΑ στις παραλίες.

Για τον Παιδικό Σταθμό ολοκληρώθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη, έχει ανατεθεί η γεωλογική μελέτη ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη η Η/Μ και στατική μελέτη και απομένει η περιβαλλοντική μελέτη. Η Κέφαλος θα αποκτήσει, για πρώτη φορά, παιδικό σταθμό.

Όλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να τα αποδομήσει κανείς, ιδιαίτερα όταν στην περίοδο 2011-2014 βιώσαμε το απόλυτο τίποτα και την υποβάθμιση της Κεφάλου.

Η διαφορά μας με τους εκπροσώπους του χθες είναι μία: αυτοί ήταν και είναι μόνο για να στήνουν συνεργατικές . Εμείς όμως κάνουμε έργα για τον πολίτη, έργα για την Κέφαλο.

Γιώργος Κοκκαλάκης

Αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΕ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑ ΕΡΓΑ.ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΟΚΑΛΑΚΗ.

 2. Κύριε Κοκκαλακη μετα την απραξια σας στο εσωτερικό λιμανι της Κω να σας πω πως ειστε στο γκρουπ των χωρικών αντιδημάρχων που δεν ξερουν που ειναι η πόλη.Και βέβαια το γραφω γιατι με την μη εκλογη σας δεν θα σας ξαναδουμε στην Κω με την βετζινη να φτανει στα 1.95 το λιτρο.Γιατι τοτε δεν θα κάνετε βολτες ούτε οικογενειακές μεταφορές με το δημοτικο 4χ4.

  • Να αγειασει το στομα σου φιλε.υπαρχει κοσμος που δεν εχει παρει πινακιδες και ο Κοκκαλακης μας το παίζει σουμαχερ.

   ΥΓ. Κυρια Ρουφα μιλήστε για τα οχηματα του δημου οταν τα παραδώσουν θα ειναι καμμένα απο τα πολλα χιλιομετρα.Ευτυχώς τελειωσαν και τα φροντιστήρια.

 3. KΡΙΜΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ

 4. Ετσι ειναι εκπροσωποι του χθες είσαστε οταν χάσατε απο τον καισερλη που σας κατηγορουσαν για τον αιγιαλό, τον εξοπλισμο στον ναυτικό ομιλο, την τριπλάσια τιμη αγορας για 2000 κολωνάκια κλπ εκπρόσωποι του χτες το όραμα και οι συνεργατικές εκπρόσωποι του χτες εσείς το 2019 που ενας Θεός ξέρει τι θα σάς προσαψουν

 5. Η τσικουρα Πότε εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και ποιος το ενεταξε Νικηταράς φίλε μου για την ιστορία(σας έρχεται)

 6. Τον ηλετροφωτισμο για την κεφαλο Ποιός το ενέταξε στο πρόγραμμα δημοσιων επενδυσεων μεσω Περιφέρειας (Νικηταράς σας έρχεται)

 7. Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ..!!! ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΟΠΟΣ…ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ..ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΙΑ..ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ..ΟΥΤΕ ΦΩΤΙΣΜΟ…ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ..!!!ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ….ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΛΛΕΣ……ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ….ΝΑ ΛΕΩ !!!!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…..ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ..Η’ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ Η’ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ….ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ…!!!!

 8. TA EΡΓΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

  ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? Ο ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Η ΜΕΛΕΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΟΥΤΕ 97000 ΔΕΝ ΞΟΔΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ

 9. TO EΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ (ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ) ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ , ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΝΩ ΔΏΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.