“Ανακοίνωση’’ προς όλους τους συμπολίτες μας

6
978

“Ανακοίνωση’’ προς όλους τους συμπολίτες μας.

Για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και για την δική σας πρωτίστως διευκόλυνση και εξυπηρέτηση, αλλά βεβαίως και των επισκεπτών του νησιού μας, παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κάτωθι κανόνες:

 

  1. Απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων σας από 1μ.μ..έως 3 μ.μ.

 

  1. Ως εκτούτου, απαγορεύεται η εξυπηρέτηση πελατών κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

 

  1. Εάν δε, παρουσιαστεί πελάτης που θέλει να εξυπηρετηθεί και που εσείς πολλές φορές τον κυνηγάτε με το τουφέκι, πείτε του απλά ότι δεν εξυπηρετείτε κατά τις ώρες σιέστας του νησιού μας.

 

  1. Απαγορεύεται να βλέπετε τηλεόραση, να έχετε στην πρίζα ηλεκτρικές συσκεύες, να μαγειρεύετε για την οικογένεια σας.

 

 

  1. Η δε χρήση κλιματισμού θα τιμωρείται με κάψιμο αυτού. Εννοείται δε, ότι η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών όπως π.χ. ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα διώκεται ποινικά.

 

  1. Σε καμμία περίπτωση η δίωρη αυτή σιέστα δεν σας δίνει το δικαίωμα καθυστέρησης ή μη πληρωμής συμβατικών σας υποχρεώσεων, λόγω της απώλειας πελατείας που σίγουρα θα έχετε.

 

 

  1. Τυχόν ζημίες που παρουσιάστηκαν πριν της επίσημης αυτής ανακοίνωσης, είναι ευκόλως κατανοητό ότι δεν πρόκειται να αποζημιωθούν. Αναφέρουμε ενδεικτικά κι όχι αποκλειστικά, καμμένα τροφοδοτικά υπολογιστών, aircondition, ψυγεία, κάμερες ασφαλείας, λάμπες κ.ο.κ.

 

  1. Η δε περιοχή της Λάμπης δεν έχει κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας καθώς η ονομασία της και μόνο καταδεικνύει πέραν οποιασδήποτε αμφισβήτησης ότι η ηλεκτροδότηση της γίνεται πάντα άρτια.

 

 

….Εκ της Ηλεκτροδοτήσεως.

…αναμένονται νέες οδηγίες εκ της Υδροδοτήσεως.

 

 

Υ.Γ. Τι να απαντήσω στον Γερμανό τουρίστα που ήρθε δύο συνεχόμενες μέρες στην επιχείρηση μου και την δεύτερη έφυγε χωρίς φυσικά να πληρώσει όταν μου είπε «Αυτές οι διακοπές ρεύματος, για τις οποίες δεν ευθύνεσαι, κάνουν πολύ κακό στην επιχείρηση σου. Έχεις διαμαρτυρηθεί?». Το κάνω τώρα λοιπόν μοιράζοντας την αγωνία μου μαζί σας και μέσω αυτής της «ανακοίνωσης».

ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Μέλος της δημοτικής παράταξης

Όραμα Κίνημα Πολιτών Κω

 

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και επιασαν τη ΔΕΗ…… σειρα εχει το ΛΙΜΕΝΙΚΟ, η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ… και πάει λέγοντας…. ΛΑΛΗΣΑΤΕ…

  2. Πόση …λακια να αντέξει ο κόσμος..είναι τωρα κείμενα για δημοσίευση αυτά;έλεος ξεφτίλα…

  3. και ομως το θεμα των διακοπων του ρευματος ειναι σοβαρο.ο δημος πρεπει να ενδιαφερθει

    σοβαρα και να προτεινει λυσεις να πιεσει την δεη για αναβαθμιση.εχει δικιο ο κυριος που γραφει.αυτα ειναι θεματα που απασχολουν το νησι μας.

  4. ναι οταν ηταν ο καισερλης δεν ειχαμε διακοπες ρευματος αλλα αυτα δεν τα γραφετε που καθε μερα διακοπη μειωση τασης και καιγοντουσαν τα παντα. αλλα ξεχασα το οραμα θα θα θα θα θα θα τα εχει ολα υποοοοοοοοοο ελενχο μα υποοοοοοοοοοο ελενχο. απορω δεν εχει να πη τιποτα καλο? ολα στραβα ειναι?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ