Δ. Γερασκλής: Σταθερή η πρόοδος των έργων στα τρία σχολεία της Κω- Ενημέρωση για την εξέλιξη και την πορεία των έργων

4
652

Δ.ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ : “Σταθερή η πρόοδος των έργων στα τρία σχολεία της Κω- Ενημέρωση για την εξέλιξη και την πορεία των έργων.”

O Αντιδήμαρχος κ. Δαυίδ Γερασκλής, αναφερόμενος στην τακτική ενημέρωση για την πρόοδο των έργων αποκατάστασης στα τρία σχολεία της Κω που υπέστησαν ζημιές από τους σεισμούς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος στην πρόοδο των έργων στα τρία σχολεία.

Συγκεκριμένα:

-Στο 2ο Λύκειο της Κω, ο δείκτης υλοποίησης βρίσκεται στο 33,2%, με τα χτισίματα να έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό 95% ενώ ξεκινούν οι μονώσεις.

-Στο 1ο Λύκειο της Κω, ο δείκτης υλοποίησης βρίσκεται στο 20%, ολοκληρώθηκε η αποξήλωση των κουφωμάτων και της μόνωσης και αρχίζουν τα χτισίματα.

-Στο 1ο Γυμνάσιο Κω, ο δείκτης υλοποίησης βρίσκεται στο 30% ενώ εγκαταστάθηκε το συνεργείο εκτόξευσης σκυροδέματος, αρχίζοντας τις εργασίες.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, είμαστε πάνω από τα έργα, προκειμένου να συνεχιστεί η πρόοδος και τα σχολεία μας να είναι έτοιμα στο χρόνο που έχει καθοριστεί.

Και ανά δεκαπενθήμερο, ενημερώνουμε για την πρόοδο και τους δείκτες υλοποίησης ανά σχολείο.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δήμου Κω, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων των Σχολικών Επιτροπών, στη Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού στις 10 Ιουλίου έτους 2018, ημέρα Tρίτη και ώρα 11:00, με τα παρακάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης για τον άγονο διαγωνισμό του κυλικείου του 3ου Δημοτικού σχολείου Κω.

  2. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια δηµόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του κυλικείου του Συγκροτήματος Δημοτικού Σχολείου Πυλίου -Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου Κω & συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

  3. Λήψη απόφασης για την Παράταση σύμβασης μίσθωσης κυλικείων σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Κω.

  4. Λήψη απόφασης καταστροφής άχρηστου υλικού.

Σημείωση: σε περίπτωση κωλύματος σας, παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δήμου Κω

Εμμανουήλ Ζερβός

Kοινοποίηση :

Δήμαρχο Κω

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 20 ΚΑΙ 30%. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΙΣΩΣ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ 70% Ή ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΜΕΧΡΙ 60% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΠΑ……….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ