Μ. Χατζηκαλύμνιος: Η κ. Ρούφα μένοντας κυριολεκτικά μόνη έχει χάσει τον έλεγχο….

30
639

Κως, 3 Ιουλίου 2018

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Χατζηκαλύμνιος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η κα. Ρούφα έχοντας μείνει κυριολεκτικά μόνη της έχει χάσει πλέον τον έλεγχο και θέλει πραγματικά να οδηγήσει τον πολιτικό διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση για τα τοπικά μας πράγματα στο βούρκο.
Σε αυτό το δρόμο δεν πρόκειται να την ακολουθήσω.
Της επιστρέφω όμως ως απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς «κατάπτυστα ψεύτης», «αφελής», «πολιτικά και διοικητικά ανίκανος».
Τέλος την καλώ να αρθρώσει επιτέλους πολιτικό λόγο και να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για τα θέματα που απασχολούν το νησί μας και να πάψει πια να καταφεύγει σε προσπάθειες φθηνού εντυπωσιασμού που δεν διαρκεί ούτε 24 ώρες. Αυτή η τακτική και η πρακτική δεν την τιμά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το καταλάβει.

Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης
Αντιδήμαρχος Κω

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι λες ρε χατζηκαλυμνιε, δε ντρεπεσαι? Πες στον Κωακο Λαο τι εκανες τα 50.000 ευρω και μην ασχολεισαι με τη Ρουφα. Αλλιως εισαι υπολογος…..

    • Και όσο θυμάμαι ότι ο Μιχαλάκης και μεγαλομανής Τζιοβάνα σε συνεργασία κατάφεραν να ρίξουν τον Χατζηγιακουμή σκάω στα γέλια.

      Για το δημοτικό ΠΑΡΑΔΑΚΙ και οι δυο και για την καρέκλα πούλησαν παράταξη και προσωπική φιλία… Βρε ΟΥΣΤ σαλεμένα άνθρωπάκια, βουρ για ΠΑΤΣΑ στην ταβέρνα του Αράπη που με το κολλαγόνο που έχει θα ηρεμήσουν τα κλούβια σας μυαλά…

  2. Βρε δε ντρέπεσαι λίγο.. πες βρε τι έγινε το κλειστό πες που πηγαν τα 50 χιλιαρικα και ασε τις λακίες.

  3. Κυριε Μ.Χατζηκαλυμνιε πραγματικά δεν είχα την σκέψη να στηριξω την κυρια Ρουφα στις επομενες εκλογες.Αν ομως τελικα το κανω θα ειναι γιατι αυτη η γυναικα εχει τσαγανό και παντα επιχειρήματα! Εσεις πάλι κρύβεστε πίσω απο ειρωνικά δελτια τύπου.Μαλλον ξεχάσατε τους δικους σας χαρακτηρισμούς…
    Και τέλος κυριε αντιδημαρχε η κυρια Ρουφα εβαλε ενα ερώτημα: που πηγαν τα 50 χιλιαδες ευρω, 2 μέρες μετα και δεν εχετε απαντησει.

  4. Εσυ μας εχεις οδηγησει στο βουρκο. Το αν η Ρουφα μπορει να αρθρωσει η οχι πολιτικο λογο θα το κρινουμε εμεις οι Δημοτες. Εσυ εισαι πολυ λιγος να το κρινεις αυτο. Γι αυτο ενημερωσε μας που πηγαν οι 50.000 ευρω αλλιως ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! !!!! Δεν αξιζει να εισαι σε αυτη τη θεση αν δε μας απαντησεις για τα χρηματα.

  5. ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΧΑΛΑΚΙ.ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΜΙΧΑΛΑ0ΚΙ

  6. ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.

  7. ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50.000ΕΥΡΩ? ΤΙΠΟΤΑ? ΞΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΞΙΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΤΗΣ ΚΩ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Η ΚΩΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ………

  8. ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΚΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ Δ.Α. ΠΩΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ….

  9. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΤΖΙΚΑΛΥΜΙΕ,ΜΑΘΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗΣΕΙ,ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ.ΣΑΣ Σ=Ι-Χ-Α-Θ-Η-Κ-Α-Μ-Ε.

  10. Φαντασου ο μιχαλης ηταν δημαρχος και η ιωαννα προεδρος του στο δημ. συμβουλιο Δημου Δικαιου . Ειχαν εκλεγει δηλαδη μαζι. Μπραβο αντιδημαρχε να σε χαιρομαστε , που δεν θα ακολουθησεις και στον βουρκο.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΤΙΓΜΕΝΟΙ «πολιτικα » ΣΤΑ ΣΚ…ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ

  11. Αφου λες ότι εχεις δικιο ρε φιλαρακι μιχαλη,για πες στους κωους πολιτες που πηγαν τα 50 μαρουλια?????????????????? ΠΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Οσα δεν φτανει η αλεπου σαλτα και τα πηδα.Εδω σου παει γαντι.

  13. Και όσο θυμάμαι ότι ο Μιχαλάκης και μεγαλομανής Τζιοβάνα σε συνεργασία κατάφεραν να ρίξουν τον Χατζηγιακουμή σκάω στα γέλια.

    Για το δημοτικό ΠΑΡΑΔΑΚΙ και οι δυο και για την καρέκλα πούλησαν παράταξη και προσωπική φιλία… Βρε ΟΥΣΤ σαλεμένα άνθρωπάκια, βουρ για ΠΑΤΣΑ στην ταβέρνα του Αράπη που με το κολλαγόνο που έχει θα ηρεμήσουν τα κλούβια σας μυαλά…

  14. Για να καταλαβαίνουν και οι Κωοι,το κλειστο προπονητηριο θα γινόταν διπλα απο το νεο ανταγορας.Κοστος πανω απο 240 χιλιάδες.Το υπουργείο εδωσε στον δημο 50 χιλιαδες ευρω και αγνωστο που πηγαν.Κλειστό παντως δεν εγινε ποτε.

  15. ολοι οι ρουφακιδες φωναζετε για 50000€ αν ειναι οπως τα λετε γιατι δεν παει εισαγγελεα? μεχρι τωρα διαβαζω κατηγοριες για την δημοτικη αρχη αλλα δεν βλεπω να γινωνται καταγγελιες ολο λογια αυτο σημαινει αν βγη η κυρια ρουφα δημαρχος παλι λογια θα λεει και απο εργα τιποτα. εισαστε ολοι για καρεκλα και μασσα και τιποτα αλλο. καντε εργα στο νησι να εχει τουρισμο και να βγαλει ο κωως μεροκαματο και αφηστε τα λογια και τις κατηγοριες ο ενας στον αλλον εργα θελουμε οχι λογια.

  16. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΕ ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟΟΟΟΟ!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕ!!!ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ!!!!ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  17. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΕ ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟΟΟΟΟ!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕ!!!ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ!!!!ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  18. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΚΟΤΕΣΤ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ…..

    • ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΣ!Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ «ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ» ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ…»ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ»!ΑΛΛΙΩΣ..ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΙΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ