ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ Συνάντηση Δημάρχου Κω με Αν. Πρέσβη της Μεγ. Βρετανίας κ. James Bryce – Η Κως ασφαλής και φιλόξενος προορισμός

2
292

ΘΕΜΑ : “Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τον Αν. Πρέσβη της Μεγ. Βρετανίας κ. James Bryce- Η Κως ασφαλής και φιλόξενος προορισμός.”

Επίσημη επίσκεψη στην Κω πραγματοποίησε ο Αν. Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα κ. James Bryce, συνοδευόμενος από την πρόξενο στη Ρόδο κ. Ράνια Κοσιώρη.

Ο κ. Bryce είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Κω κ. Γιώργο Κυρίτση στο Δημαρχείο και τον Πρόεδρο της Μαρίνας και Εντεταλμένο για την Πολιτική Προστασία κ. Μαραγκό.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα συνεργασίας και επιβεβαιώθηκε η στενή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην Κω και τη Μεγάλη Βρετανία που μεταφράζεται σε χιλιάδες επισκέπτες από τη φίλη χώρα, που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Κω.

Ο κ. Bryce επισήμανε ότι η Κως είναι ένα φιλόξενο και κυρίως ασφαλές νησί για τους τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο υψηλό επίπεδο οργάνωσης του Δήμου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο της Κω και την Πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας για τα ζητήματα του τουρισμού αλλά και των πολιτιστικών ανταλλαγών.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από dhras.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι μερικοι δεν ξερουν την αγκλικη γλωσσα.αντε στα χωρια σας.μαθετε αγκλικα και μετα να κανετε δημοσιες σχεσεις.καταστροφεις του νησιου.

  2. OYTE KAI ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ, ΑΓΓΛΙΚΑ, (ΧΩΡΙΣ Κ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΘΕΟΥΣ……ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ