ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Μυλωνά «Ανανέωση προσώπων & ιδεών»

18
998

Προς : Δήμαρχο Δήμου Κω κ. Γιώργο Κυρίτση

Κοινοποίηση: κ. Πρόεδρο Δ.Σ Δήμου  Kω, κκ Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου και Κοινοτικών Συμβουλίων

Κύριε Δήμαρχε,

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 54 του Νόμου 3852/2010 σας καταθέσω την παραίτησή μου

από μέλος του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου των Κώων πολιτών, πράξη προγραμματισμένη εκ μέρους μου για την οποία ήσασταν ενήμερος, και η οποία έχει πολιτικό περιεχόμενο.

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία μας την διοικητική περίοδο που διανύουμε!

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με προτείνετε να εκλεγώ και υπηρετήσω για 2,5 χρόνια την πολύ τιμητική θέση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μας!

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που με εμπιστεύτηκαν, με ψηφίσαν και συνεργαστήκαμε για να δώσουμε μια καλύτερη εικόνα λειτουργικότητας και αλληλοσεβασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Ευχαριστώ του Δημότες που για 9 χρόνια μου έδωσαν την δυνατότητα και την χαρά να τους εκπροσωπήσω στο πιο σημαντικό δημοκρατικό πολιτικό σώμα της τοπικής κοινωνίας μας.

Κύριε Δήμαρχε,

Σε κανονικές συνθήκες μετά από αυτά που έγιναν την περίοδο 2012-14 με στόχο τον εξοστρακισμό της Συμπαράταξης Ελπίδας, θα αποσυρόμουν από το αυτοδιοικητικό κίνημα. Όλα το 2014 προμήνυαν την έλευση μιας πολύ ενδιαφέρουσας και ιδιόμορφης μεταβατικής περιόδου στην οποία ένοιωθα την ανάγκη να συμμετέχω, ελπίζοντας και ευχόμενος ότι θα γίνουν αλλαγές, θα πνεύσει πρωτόγνωρος ανανεωτικός άνεμος και θα θιγούν κακώς κείμενα! Δυστυχώς από τις αρχές του 2015 επικράτησε ένα πνεύμα συμβιβασμού τόσο σε κεντρικό επίπεδο γεγονός όσο και στο τοπικό!

κ. Δήμαρχε, συνυπηρετήσαμε τις τοπικές υποθέσεις ο καθένας με τις ιδέες του σε αυτή την δύσκολη και διαταραγμένη εποχή. Δεν ήταν τυχαίο που πέρασαν την περίοδο εκείνη από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ανώτατοι πολιτειακοί και ευρωπαϊκοί θεσμικοί παράγοντες. Οι διαφωνίες που υπήρχαν κινήθηκαν σε χαμηλούς τόνους, χωρίς παρεκτροπές. Σήμερα τα πράγματα έχουν αποκτήσει μια κανονικότητα. Το μεταρρυθμιστικό πνεύμα έχει υποχωρήσει και ο άνεμος των αλλαγών δεν υπάρχει. Η υποτονικότητα (κατά την άποψη μου) έχει επηρεάσει και τη δική σας νέα περίοδο διαχείρισης αλλά και την κοινωνία μας, χωρίς όμως να έχει υποχωρήσει η ανάγκη αλλαγών! Το αντίθετο! Στο νησί μας παράγεται τεράστιος πλούτος στην τουριστική βιομηχανία. Τα έσοδα του Δήμου είναι μόλις 1,3 εκ. (2017) όσο περίπου το κέρδος μιας τουριστικής περιόδου για ένα ξενοδοχείο 500 κλινών. Πολύ φτωχά για να μπορέσει ο Δήμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα συντήρησης και επέκτασης των υποδομών του.

Κύριε Δήμαρχε,

Η θέση μου στο δημοτικό συμβούλιο ανήκει σε όλους τους συνυποψήφιους μου της πλειοψηφούσας παράταξης Δ.Α-Ν.Π. Μετά την εξάντληση των 4/5 της θητείας μου νομίζω είναι η στιγμή να παραχωρήσω της θέση μου στον επιλαχόντα συνυποψήφιο μου, νεώτερο μέλος της κοινωνίας μας. Η ανανέωση των πρόσωπων πρέπει να υπηρετεί την ανάγκη της ανανέωσης των ιδεών. Εύχομαι στον αντικαταστάτη μου να το αποδείξει με την καλή του θητεία!

Κύριε Δήμαρχε,

Με αυτές τις σκέψεις σας παρακαλώ να κάνετε δεκτό το αίτημα αντικατάστασης μου στο Δημ. Συμβ. Σας εύχομαι καλή συνεχεία και καλή επιτυχία στην τοπική διακυβέρνηση.

Νίκος Μυλωνάς του Γεωργίου (δημοτικός σύμβουλος)

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αγαπητέ Νίκο, ψηφοφόρε του ΣφΥΡΙΖΑ. Το μεταφορικό ισοδύναμο με ΦΠΑ 24% θα είναι ΚΟΝΤΌ, ΨΕΥΤΙΚΟ, ΘΑ ΒΡΩΜΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟκαι ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ...

      Αυτοί για να κάτσουν ακόμα για λίγο στην εξουσία και να γλύφουν το βουλευτικό παραδάκι σαν τον παλιό σου συνεργάτη θα ψήφιζαν στα τέσσερα άλλα τόσα μέτρα, αυτά που θα ψηφίσουν σαν 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και θα πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες στα ζωντανά που τους ψήφισαν σαν την νησιωτικότητα και το μεταφορικό ισοδύναμο που ΘΑ ΤΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ σαν τα φιλοδωρήματα της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Με αυτούς ετοιμάζεσαι να συνεργαστείς ξεθάβοντας την πεθαμένη σου παράταξη Νίκο «επαναστάτη» μονίμως αντιδραστικά διαμαρτυρόμενε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  1. ΧΑΧΑ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ!ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ.ΟΛΑΛΑΛΑ

  2. μυλωνα εισαι συνεργος μαζι με τον κυριτση στην καταπτωση της κω.υποστηριζετε το inclusive

    και μονο λογια του αερα.εσυ εισαι συνενοχος μαζι με τον κυριτση για την καταντια του νησιου μας.

  3. ΤΡΑΙΝΑ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΩΝ,ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ,
    ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ(ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ),ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ),ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ RYAN AIR(ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!),ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ(ΚΑΙ ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΗΣ ΙΚΑΝΟΣ!),ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PARKING(ΣΕ ΜΑΚΕΤΕΣ!),ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ(ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ),ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ(ΕΡΓΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ),ΚΟΥΝΕΛΟΠΟΔΑΡΟΣ(ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΣΕΙΣΜΟΣ),ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΛΑΙΩΝ(ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ…ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!)

  4. ΠΟΛΗ ΠΕΝΤΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ(ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ),ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ,ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ,ΩΚΕΑΝΟΛΟΓΟΣ,ΓΕΩΛΟΓΟΣ(ΘΕΡΜΑ-ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ-ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ),ΓΛΥΠΤΗΣ(ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ-ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΑΝΑΠΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!),ΛΑΜΠΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ(ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ),ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ(ΤΙ-ΠΩΣ-ΠΟΥ;)…ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΙΣΤΑ,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ!
    ΤΑ ΔΥΝΑΜΟ-ΑΛΛΑΓΟ-ΠΑΙΔΙΑ (ΜΑΣ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

  5. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  6. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    των πλατειων ,των συντριβανιων,ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΩΝ,ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!.μονο μασα και φουνταραν το νησι.γεωργιε φευγεις.σε πηρε χαμπαρι ολο το νησι. δεν γλυτωνεις την εκλογικη πανωλεθρια που ερχεται.Γεώργιε εσένα ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ LIDL FRAPORT TUI ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

  7. Όλα με προγραμματισμό Νικολάκη, ελπίζει στην απλή αναλογική και ξεθάβει την μουχλασμένη του παράταξη...

    Θα είναι ξανά υποψήφιος με άλλη προβιά και ελπίζει με 150-200 ψήφους να τον βαφτίσουν «Δήμαρχο»… αλλά δεν θα προκάμει.

  8. παρακολουθω συχνα τα σχολια που αναφερονται στον κυριο Μυλωνα, αν και ειμαι ξενος, επειδη εκτιμω την δημοσια παρουσια του και νομιζω απεχει παρασαγγας ο κριτικος λογος του απο τον δημοσιο «πολιτικο» των ταχα τοπικων πολιτευομενων.σε κανεναν αλλον δεν ειδα να απευθυνονται τα σχολια (ανωνυμα παντα) με τοση χολη και διαστρεβλωση που μπορει να βγαλει μια κομπλεξικη προσωπικοτητα και μια μπετωμενη οπτικη ενταγμενη στο κομματικο συμφερον και στην ζηλοφθονη πρακτικη της αποδομησης του ικανου και ξεχωριστου, απο τον μιζερο και συμπλεγματικο.αυτο δειχνει πολλα για την αξια του ατομου.οσα αναισχυντα κι αν γραψουν τα ανθρωπακια δεν λεκιαζουν τον Νικο Μυλωνα.το ξερουν κι αυτο εξοργιζει καθε μικρο και μιζερο πνευμα γιατι ανεβαζει τον πηχυ κι ειναι αδυνατο να το φτασουν.

    • Μια απλή ερώτηση. Τι ακριβώς εκτιμήσατε; Στο γραπτό λόγο είναι άψογος αλλά κάπου εκεί τελειώνουν όλα. Προσωπικά προτιμώ τους πολιτικούς που κάνουν και δεν λένε από αυτούς που λένε (ή μάλλον γράφουν) και δεν κάνουν τίποτα. Τώρα θα μου πείτε είναι και αυτοί που ούτε γράφουν ούτε κάνουν και θα συμφωνήσω μαζί σας ότι είναι χειρότεροι από αυτούς που μόνο γράφουν.

  9. Το ειχε πει εξ αρχής πως η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο θα εχει ημερομηνία λήξης. Βάλτε άτομα νέα , με ιδέες και όραμα στο δημοτικό συμβούλιο. Αρκετά με τους κολλημένους στην καρέκλα.νεοι μπροστά και στην Βουλή και στα τοπικά!

  10. Ο μέγας οικονομολόγος υπολογίζει τα κέρδη των ξενοδοχείων στο 1,5 εκατομμύριο τη χρονιά παραβλέποντας ότι τα περισσότερα εξακολουθούν να λειτουργούν μόνο επειδή οι τράπεζες τα αφήνουν (και μέχρι να βρεθούν οι ενδιαφερόμενοι που θα τα αγοράσουν).
    Ο μέγας επαναστάτης διαπιστώνει ότι δεν έγινε τίποτα σε επίπεδο κεντρικό και τοπικό αλλά εκτός από το να γράφει άρθρα δεν έκανε και κάτι το δραστικότερο. Δεν τον είδα πχ να ξεστομίσει, έστω κάτι, σε όλους τους πολιτικάντηδες που μας επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

  11. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 1.3 ΕΚ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. Η ΜΑΣΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ( ΚΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ALL INCLUSIVE), Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ EXEI NA ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, AYTH H KATANTIA MAΣ, ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ….

  12. ΝΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΟΛΑ .
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΠΕΡΝΑ ΕΞΩ ΠΕΡΝΑ ΕΞΩ
    ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ……….

  13. Φεύγεις τώρα Νικολάκη που τελειώνει η θητεία….είτε γιατί ελπίζεις μέσα σε αυτόν τον χρόνο η κοντή μνήμη του Έλληνα θα δουλέψει υπέρ σου και θα ξεχάσουν κάποιοι τι έκανες με τον Κυρίτση τόσο καιρό μπας και την πατήσουν και σε ξαναψηφίσουν …είτε γιατί μια καινούρια συμφωνία έκανες με τον Κυρίτση να του δώσεις πίσω την θέση για να βάλει κανέναν που θα του λέει σε όλα ναι και να σε ξελασπωσει εσένα από κάτι….από το όμως!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ