Ενισχύεται ο τομέας Εθελοντών της Δομής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου- Αναλαμβάνει συντονιστικό ρόλο ο κ. Μιχάλης Γιωργαλλής

14
702

ΘΕΜΑ: “Ενισχύεται ο τομέας Εθελοντών της Δομής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου- Αναλαμβάνει συντονιστικό ρόλο ο κ. Μιχάλης Γιωργαλλής

O Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού κ. Μιχάλης Γιωργαλλής αναλαμβάνει υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης Εθελοντών στη Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά από πρόταση του επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας κ. Σεβαστιανού Μαραγκού.

Ο κ. Γιωργαλλής θα συμμετέχει, ως μέλος, και στο Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω.

Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν, ενισχύεται καθημερινά με νέους ανθρώπους αλλά και εξοπλισμό.

Ήδη εκπέμπουν στο νησί 4 αναμεταδότες για τη λειτουργία των ασυρμάτων ενώ γίνεται και προμήθεια εξοπλισμού πυρασφάλειας για τους εθελοντές ενώ σύντομα θα παραληφθεί και υδροφόρο όχημα.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να θωρακίσουμε την Κω.

Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω έδωσε εξετάσεις τα τρία τελευταία χρόνια και όπως επισήμανε ο κ. Μιχάλης Γιωργαλλής “η πολιτική προστασία στην Κω έχει κάνει άλματα τα τρία τελευταία χρόνια.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κα Ρούφα σας ρωτησε για τους προηγούμενους που βάλατε γιατί εφυγαν και απαντησατε οτι δεν ειχαν χρόνο να ασχοληθούν ……. Για τους προηγουμενους και μαλιστα αξιολογοι κυριος και κυρά γιατί δεν βγαλατε δελτιο τυπου και βγαζετε για το μιχαλακη; Τόσο απελπισμένοι είστε; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

  2. κυριε δημαρχε θελω παρακαλω να μου κανεις τα εισητηρια για τα γιαννενα να καμω μερικες μερες διακοπουλες και αμα με το καλο επιστρεψω σου υποσχομε σαν πιστο σκυλακι αφεντη μ οτι θα ειμαι στην διαθεση σου να με κανεις οτι θελεις.
    υποκλινομαι στην αφεντια σου

  3. Ενω ποτε δεν υπηρχε πολιτική προστασία στην Κω, τώρα έχουν γραφεία, πυροσβεση, ασυρμάτους, οχήματα, κτλ.
    Μην τα μηδενίζετε όλα πια, ντροπή. Τα καλά πρεπει να λεγονται. Και το Μπράβο παει στον Μαραγκό που από το 0 δημιουργησε οργανωμένη δομή.

    • Πολιτική προστασία δήμου κω . Το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ας μας πουν τι προβλέπεται σε περίπτωση σεισμού. Που είναι τα σημεία συγκέντρωσης του πληθυσμού, τι υποδομές υπάρχουν εκεί , τι δράσεις εκπαίδευσης έχουν γίνει,

  4. Να μην ξεχνάμε τα δύο δασοκομαντο του νησιού μας Βαγγέλης θαλας και Νίκος καλυμιαναρης που με προσωπικές αυτοθυσίες έχουν βγάλει από την δισκολη θέση πολλές φορές αρετές διάδοσης αρκετές φωτιές αρκετούς ανθρώπους με γνώμονα πάντα η προστασία του πολίτη άξιοι και η δυο τους!

  5. ΟΤΑΝ στην αθηνα ειχαμε πυρασφαλεια το 1996 ειμασταν εθελοντες με δικα μας μεσα και με αδειες cb απο το cb1 radio εδω τωρα πληρωνη ο κοσμος τον καθε τεμπελη να κανει πολιτικη προστασια και οταν γινη κατι ψαχνεις να τους βρεις. και για πειτε μου τι ξερει ο καθε ενας απο φωτιες απο πλυμμηρες και απο συντονισμο? η το κανουμε για δοξα και καρεκλα? οταν εμεις τρεχαμε το καλοκαιρι στην παρνιθα και βλεπαμε καποιον περιεργο ενημερωναμε το κεντρο και το κεντρο την αστυνομια εδω τι κανετε το λετε στο συντονιστη? α ξεχασα εδω δεν κανετε περιπολιες να μην χαλαμε βενζινα.

  6. Μπράβο στον Μιχάλη και τον Νικόλα που με τον κ.Μαραγκο θα ενισχύσουν σημαντικά το νησί και θα βοηθήσουν την Πυροσβεστική στο δύσκολο έργο της . Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που θα ενταχθούν σ αυτήν την δύσκολη προσπάθεια!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ