Ο Δήμος Κω προμηθεύεται ειδικό μηχάνημα για τις ασφαλτοστρώσεις

8
1010

ΘΕΜΑ : “Ο Δήμος Κω προμηθεύεται ειδικό μηχάνημα για τις ασφαλτοστρώσεις– Ανοίγει ο δρόμος για να υλοποιήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έργων ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του οδικού δικτύου.”

Ο Δήμος Κω αποκτά πλέον αυτονομία δράσης αλλά και μεγάλες δυνατότητες για την υλοποίηση ενός εκτεταμένου προγράμματος ασφαλτοστρώσεων και βελτίωσης του οδικού δικτύου σε όλο το νησί.

Παράλληλα με τις εργασίες για την επαναλειτουργία της μονάδας ασφαλτομίγματος, που βρίσκεται στην τελική ευθεία, ο Δήμος Κω ενέταξε στην πρόταση του για το πρόγραμμα “Φιλόδημος” την προμήθεια ειδικού μηχανήματος που θα χρησιμοποιηθεί στις ασφαλτοστρώσεις.

Η δράση έχει τίτλο «Προμήθεια Μηχανήματος έργου και εξοπλισμού οχήματος Δήμου Κω», προϋπολογισμού 188.350,00 €. Το ποσό χρηματοδότησης είναι 160.000,00 €. Η διαφορά των 28.350,00 € θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του Δήμου.

Πρόκειται για την προμήθεια ενός μηχανήματος εμποτισμού (ασφαλτοδιανομέας τύπου Federal), τοποθετημένο σε πλαίσιο μικτού βάρους 12 tn και την προμήθεια δύο εξαρτημάτων για το όχημα πολλαπλών χρήσεων AMBIENTE του Δήμου Κω.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Ο Δήμος Κω αποκτά νέες δυνατότητες και υποδομές για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα του νησιού και την καθημερινότητα των πολιτών.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιάννη για ψάξε το θεμα με τα ασφαλτικα.Η ΦΡΑΠΟΡΤ εκανε το εργο δωρεα στο δημο μας.Δεν είναι εργο του δημου.

  2. Ποια φραπορτ έδωσε άσφαλτο στον δήμο δωρεάν;αυτοί δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό..για σοβαρευτείτε…,

  3. bravo etsi tha kerdisete tis ekloges pali afto to thema me tous dromous exei tiranisi poli kosmo na ftiaxete kathe pikramenou to dromaki gia na pigeni sto spitaki tou david geraskli proxora forza greece ……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ